Materiały w głównym wydaniu "Faktów"

Rozmowy na temat Faktów TVN i wszystkiego co jest z nimi zwiazane.

Moderator: Łukasz

Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

Post autor: Łukasz »

Na szczeœÌie o dniu papieskim w Faktach by³o tylko kilka zdaù. I to nie w specjalnym materiale a w bloczku. Za to w Wiadomosciach TVP jak zwykle pokazywano jakieœ góralskie kapele ludowe, jakieœ niepotrzebne live'y, tego Babiarza ze sportu nawet przez chwilê widzia³em. Tylko po co? Kogo to obchodzi? Bo chyba nie forumowiczów, którzy g³osowali za SLD i nie zauwa¿aj¹ problemy by³ych komunistów. :D
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Post autor: doktorfaustus1 »

ÂŁukasz, kompromitujesz siĂŞ. I to nie wiesz jak bardzo. Bynajmniej nie jestem jakimÂś fanem papieÂża, nie jem kremĂłwek i nie pieje z zachwytu nad kaÂżdym jego sÂłowem. MoÂże CiĂŞ to zdziwi, ale regularnie, w kaÂżdÂą niedzielĂŞ staram sie oglÂądaĂŚ AnioÂł PaĂąski w TVP1. Ale bynajmniej nie w celu religinym. Po prostu interesuje siĂŞ tym o czym debatuje siĂŞ w koÂściele katolickim. Czytam takÂże Tygodnik Powszechny i sÂłucham wystÂąieĂą Glempa. A moje poglady nie majÂą tutaj nic do rzeczy. Ale oczywiÂście kiedy papieÂż umrze 9moÂże siĂŞ komuÂś naraÂże) TVN pewnie pierwsza przerwie program. Wiadomo z jakich powodĂłw.
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

Post autor: Łukasz »

W³aœnie. A ja bojê siê, ¿e wtedy bêdê w szkole i nie nagram tego... Zawsze siê tak bojê. Tak samo przy Osetii. Wróci³em ze szko³y, w³¹czy³em PC, minê³o 15 sekund i TVN przerwa³a program.
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

£ukasz, masz proste rozwi¹zanie - rzuÌ szko³ê i nie wychodŸ z domu a nic Ciê nie ominie.
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: michos »

To jest kolejny skandal w faktach i jak ja bym by³ szefem ich to kilka g³ów ju¿ by za to polecia³o. W ten sposób wyra¿a siê swój brak szacunku dla papie¿a, który dla wielu ludzi jest wielkim autorytetem i najwiêkszym z Polaków. Fakty s¹ pozbawione jekichkolwiek wartoœci i zasad i wydaj¹ siê nawet nie szanowac papie¿a. Kiedyœ fakty mia³y swoj¹ specyfikê i duszê i jak lis czy Anitka byli to takie rzeczy by³y na 1 miejscu.

A Kolenda to za czasów Lisa czy Anitki robi³a materia³y teraz nie i jakby traktowali ten program i widzów powa¿nie to Kolenda pojecha³a by do Rzymu lub Krakowa. WidaÌ, ¿e i ona mo¿e im podpad³a bo przecie¿ wyda³a ksi¹¿kê o papie¿u w formie wywiadu z ks.Adamem Bonieckim i jest znana jako osoba g³êbokiej wiary i osoba dla której papie¿ jesty bardzo wa¿ny w jej ¿yciu.
Ale oczywiÂście kiedy papieÂż umrze 9moÂże siĂŞ komuÂś naraÂże) TVN pewnie pierwsza przerwie program. Wiadomo z jakich powodĂłw.
Bo wtedy sÂłupki wzrosnÂą i bĂŞdÂą strasznie rozpaczali z tego powodu co z ich strony bĂŞdzie nie szczere i cyniczne.

PS:£ukaszu czasami przeginasz i nie potrafisz zauwa¿yÌ b³êdów faktów. Fakty to nie jest ¿adna œwiêtoœÌ, wyrocznia tylko bardzo kiepski program informacyjny. Twojego lisa ukochanego ju¿ nie ma wiêc czasami jakieœ s³owa krytyki by³yby wskazane. Rozumiem mo¿esz byÌ cz³owiekie ma³ej wiary ale wiêkszoœÌ ludzi chce us³yszeÌ czegoœ wiêcej o papierzu i nie zapominaj, ze ponad 90% polaków to katolicy uznaj¹cy papie¿a.

PS:widzĂŞ doktorku, Âże ostatnio prawie we wszystkim siĂŞ zgadzamy :lol: a w szczegĂłlnoÂści w sprawach dotyczÂących naszej ukochanej stacji :twisted: :twisted: :twisted: i ludzi tamn pracujÂących :twisted: :twisted: :twisted:
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Michos teÂż to zauwaÂżyÂłem.
ZresztÂą tutaj nie chodzi tylko o papieÂża. Przede wszytkim waÂżna jest zbiĂłrka pieniĂŞdzy na stypendia. Taki materiaÂł na peno zachĂŞciÂłby do wysÂłania smsa lub zadzwonienia pod 0 700. Jestem studentem i wiem, Âże bardzo wielu moich kolegĂłw i kolezanek po prostu nie byÂłoby staĂŚ na studia gdyby nie rĂłznego rodzaju pomoc materialna. DLatego zawszĂŞ bĂŞdĂŞ wspieraÂł takie akcje. jeÂżeli w mÂłodoÂści ÂłapaÂłeÂś stopa, w przyszÂłoÂści bĂŞdziesz braÂł autostopowiczĂłw. I tyle.
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Fakty po prostu prĂłbujÂą robiÂą z nas idiotĂłw. :twisted: :twisted: :twisted:
fortjan
Nowicjusz
Nowicjusz

MoralnoœÌ dziennikarskaa czyli przemilczanie

Post autor: fortjan »

Czwarta wÂładza jakÂą sÂą dziennikarze, jak kaÂżda inna wÂładza, deprawuje.
Po jakimÂś czasie dziennikarz wierzy, Âże jest mÂądrzejszym od otoczenia. Ocenia wszystko w lot. Na wszystko ma gotowÂą receptĂŞ- byleby uderzyĂŚ mocno, do bĂłlu, bezkompromisowo. Wszystko w imiĂŞ: ..."spoÂłeczeĂąstwo ma prawo wiedzieĂŚ co siĂŞ dzieje...". Takie tÂłumaczenie uswiĂŞca Âśrodki. Dziennikarz gdyby mĂłgÂł to wlazÂłby do pupy upatrzonej ofiary i filmowaÂłby , robiÂłby zdjĂŞcia, bez koĂąca... w imiĂŞ dobrego poinformowania czytelnika, sÂłuchacza, telewidza. PrzykÂłady:
Violetta Wilas, Edyta GĂłrniak, niektĂłrzy politycy itp, itd
Szkoda, ¿e tacy nie wleŸli wszyscy do klatki, gdy bronili "skrzywdzonego" kolegê, który to oczerni³ urzêdnika i nie wykona³ wyroku S¹du. Trzeba by³o te klatkê zamkn¹Ì i trzymaÌ ich a¿ do spokornienia!
tobi
Zbanowany
Zbanowany

Post autor: tobi »

CZy ktoÂś oglÂądal dzisiejsze Fakty i wie kto jutro. MoÂże Marcin PawÂłowski, czy znĂłw Ryman.
Awatar użytkownika
Kubs
Bywalec
Bywalec

Post autor: Kubs »

ZnĂłw Ryman...
MAKEPOVERTYHISTORY
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Wystarczy nie oglÂądac i kÂłopot z gÂłowy. Ja oglÂądam wtdarzenia i wiadomoÂści a logo tvn-u o 19 u mnie w domu nie goÂści. :twisted: :twisted: :twisted:
Maciek
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Maciek »

Czyli, jednym sÂłowem, obraziÂłeÂś siĂŞ na dobre, Michos? :roll:
MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Tak dok³adnie tak. Naprawdê ja osobiœcie nie uwazam faktów za niewiadomo co i potrafiê bez nich ¿yÌ. (chocia¿ kiedyœ trudno by³o mito sobie wyobraziÌ). Ogl¹dam serwisy w porankach z Anitk¹ bo po tem króluje Jedrzejowska i telewizor musze wy³¹czyÌ. :twisted: :twisted: :twisted:
tobi
Zbanowany
Zbanowany

Post autor: tobi »

Tylko, ¿e te poranki s¹ w dwóch sztukach zaledwie. Pó¿niej ma Faktypopo³udniowe i rozmowy o 18.
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Ale Anitka przeprowadza tylko jednÂą rozmowĂŞ w tygodniu wiĂŞc za wiele tego nie ma. :cry: :cry: :cry: ( a i tak myÂślĂŞ, Âże i to zostanie jej odebrane :cry: )
Przez caÂły czas jest ta obleÂśna JĂŞdrzejowska :twisted: :twisted: :twisted: ktĂłra mi siĂŞ zdaje, Âże zaczyna tam rzÂądziĂŚ. CoÂś zaczynam siĂŞ przekonywac do hipotezy kamuii, Âże to ona ma tam bardzo mocne plecy moÂże nawet mocniejsze od jĂŞdrzejowskiego. Ona osobiÂście jest czÂłonkiem zarzÂądu fundacji tvn nie jesteÂś sam ktĂłrÂą prezes jest BoÂżena Walter a stÂąd tylko krok do waltera i caÂłego szefostwa.
CoÂś chyba nam przyjdzie znosiĂŚ jÂą przez bardzo dÂługi okres czasu. :twisted: :twisted: :twisted: (ja jej nie oglÂądam) :twisted: :twisted: :twisted:
ODPOWIEDZ