Kamil Durczok
Moderator: Łukasz
Re: Kamil Durczok
Dla Pana Kamila za wczorajsze zachowanie Szacun i tyle.
Widzieliście jak przetarł stół przed Faktami (podczas napisów końcowych "Detektywów")
. Pokazał, że korona mu z głowy nie spadnie 

Hehe szkoda że nie widziałem. Szef daje przykład załodzePtr15 pisze:Widzieliście jak przetarł stół przed Faktami (podczas napisów końcowych "Detektywów"). Pokazał, że korona mu z głowy nie spadnie

Trochę trudno mi sobie wyobrazić Durczoka ze szmatką w ręce

Wyjął szybko jakąś chusteczkę z kieszeni i przetarł mały kawałek stołu. Ułamek sekundy 

Chyba nikt nie jest na tyle głupi, żeby wysyłać takie rzeczy ze służbowego adresu.
Może pozbywał się własnego DNA? :mhm:Ptr15 pisze:Wyjął szybko jakąś chusteczkę z kieszeni i przetarł mały kawałek stołu. Ułamek sekundy
-
- Fan Forum
- Kontakt:
-
- Początkujący
- Kontakt:
mimo całego zamieszania i tak pan Kamil Durczok będzie najlepszym dziennikarzem faktów, kto z nas nie przeklina?
http://www.zycie-a-wiara.blog.onet.pl zapraszam ;-)
Całe szczęście, że powoli kończy się ten beznadziejny cyrk dotyczący Durczoka. Zupełnie nie rozumiem tego beznadziejnego ataku na jego osobę. To że powiedział kilka przekleństw? Także, zupełnie nie rozumiem głosów "dżentelmenów" piszących w Internecie , że jak takie słowa mogły paść w obecności makijażystki. Myślę sobie, że to nawet lepiej, że nie zwrócił na nią uwagi. Czy to oznacza, że jak jest kobietą to należy jej się jakieś specjalne traktowanie w pracy? Trzeba z nią obnosić się jak z jakimś niedorozwiniętym osobnikiem? Durczok potraktował ją tak jak tych kamerzystów z tyłu... I co z tego, że była najbliżej niego. W tym momencie jak Durczok mówił pracowała. Nigdy nie mamy pewności, czy Durczok jej nie przeprosił, więc nadal nie rozumiem tych beznadziejnych przytyków w jego stronę, które może są bardziej niegrzeczne niż kilka przekleństw wypowiedzianych z ust szefa 'Faktów".
Mnie osobiście nawet te wulgaryzmy by tak nie przeszkadzały, gdyby nie wypowiedziane z taką manierą wyższości w głosie. Strasznie tego nie lubię, bo człowiekiem się jest a szefem bywa. Jednocześnie uważam, że relacje partnerskie w tego typu pracy nie powinny mieć racji bytu. Każdy powinien znać swoje miejsce w szeregu. No tak a jak stół dalej upierd.... ?To że powiedział kilka przekleństw?

To nie jest też tak, że odrazu została naruszona godność tej pani. Może tak być, że Jej to nie przeszkadza. Ale ja odniosłem wrażenie, że zostala potraktowana jak powietrze. I mi się to nie spodobało. I tyle.Czy to oznacza, że jak jest kobietą to należy jej się jakieś specjalne traktowanie w pracy? Trzeba z nią obnosić się jak z jakimś niedorozwiniętym osobnikiem?
Tak samo nie można stresem wszystkiego tłumaczyć. Ostatnio pokazywali spory fragment rozmowy pilota z wieżą, który wodował samolot na rzece Hudson w USA. Poziom stresu musiał tam być nieporownywalnie większy niż nawet 5 minut przed wydaniem "Faktów" a mimo to, nie padło ani jedno wulgarne słowo.
Dobra juz nie filozofuje. Prawda jest taka, że nikt nie jest święty, ale każdy może świętym być.

Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! 

Im też się przypomniało.Nika pisze:Przypomniało mi się teraz, jak z miesiąc temu zaprosił Durczok Palikota do "Faktów po Faktach", by tam na niego naskoczyć za to, że o Gęsickiej powiedział, że uprawia polityczną prostytucję.

The Neverending Story. :spiewa:
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
-
- Nowicjusz
Szacunek dla pana Kamila, że jest takim samym człowiekiem jak my, i potrafi rzucić mięsem , gdy ktoś mu 'nadepnie' na odcisk :brawa:
:jupi:

Kiedy się czegoś pragnie, wtedy cały wszechświat sprzysięga się, byśmy mogli spełnić nasze marzenie.