Joanna Kryńska
Moderator: Łukasz
Re: Joanna Kryńska
Asia wygląda w tej bluzce prawie jak policjantka. Zawsze na straży newsów 

O jak miło z Twojej strony. Teraz w czasach kryzysu każdy caps na wagę .. JoasiCopernikus pisze:w końcu i coś ode mnie![]()

Też takie było moje pierwsze skojarzeniembas pisze:Asia wygląda w tej bluzce prawie jak policjantka. Zawsze na straży newsów![]()

* 'Kamera wyzwala próżność nawet u najskromniejszych korespondentów, a kiedy próżność jest nagradzana, niemal nie sposób jej wyleczyć'
A My tak Joasie chwalimy

Takie wnioski(*) na szczęście tylko według amerykańskich badaczy

Swoją drogą ciekawy artykuł
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
-
- Fanatyk :)
No wiesz człowiek to może i jest niewdzięczny, ale, że niby My.....eeeeee nie, ja stanowczo protestujeepsztajnek pisze:Człowiek to jednak bardzo niewdzięczne stworzenie :hmm: Nie tak dawno polowaliśmy na takie ujęciaDziś traktujemy to jako coś normalnego ( i Joanna chyba też :rozglada: )

P.S Widać, że Joasia z ta mówniczką juz nie jest tak zżyta jak dawniej :spiewa:
Szanowna Pani Redaktor Joanna Kryńska zdaje się coraz śmielej sobie poczyna w reporterskich obowiązkach :aniol: Oczywiście niezmiernie mnie to cieszy. Znów zacznie się: będzie czy nie będzie ? 
Dzisiaj juz mówiąc szczerze taka arcyniespodzianka w trakcie magazynu to nie była, bo Ją zauważyłem na samym początku w zapowiedziach
Temat zaiste mroczny, pozostający więc w konwencji :rozglada: Po krótce mówiąc recydywista-morderca zastraszający całe sąsiedztwo. Bardzo bulwersująca i nieciekawa sprawa. Ale szkoda o tym indywiduum pisać nawet :stop:
Lepiej skupić się na Joasi :aniol: Najpierw w krótkim materiale rozmawiała z sąsiadami, którzy dzielili sie swoimi obawami.
Konkretne żołnierskie pytania, żeby każdy miał jasność :brawa: A następnie wybrała się do możnowładców dzielnicy Mokotów, by wypunktować niczym wytrawny bokser opieszałość urzędników. U nas w tej kwestii pole do popisu jest spore :spiewa:
Zastanawiałem się jak siebie zapowie :tanczy: Okazało się, że tak poprostu: "Byłam..."-chyba tak to powiedziala.
Także ja jestem bardzo kontent. Nie ma wersji Joanny, której nie lubie, ale reporterstwo to jest Jej żywioł. :brawa:
Nie byłbym soba gdybym nie wspomniał o tym, że ciekawych (pięęęęknych
) ujęć nie brakowało( :jupi: ) :aniol: :aniol: :aniol:
Mam nadzieję, że nie umknęło to capsomaniakom :rydzyk:
To tylko wypada życzyć jakiś milszych tematów Asi, chyba, że woli takie ciemne strony życia demaskować. :cicho:

Dzisiaj juz mówiąc szczerze taka arcyniespodzianka w trakcie magazynu to nie była, bo Ją zauważyłem na samym początku w zapowiedziach

Lepiej skupić się na Joasi :aniol: Najpierw w krótkim materiale rozmawiała z sąsiadami, którzy dzielili sie swoimi obawami.
Konkretne żołnierskie pytania, żeby każdy miał jasność :brawa: A następnie wybrała się do możnowładców dzielnicy Mokotów, by wypunktować niczym wytrawny bokser opieszałość urzędników. U nas w tej kwestii pole do popisu jest spore :spiewa:
Zastanawiałem się jak siebie zapowie :tanczy: Okazało się, że tak poprostu: "Byłam..."-chyba tak to powiedziala.

Także ja jestem bardzo kontent. Nie ma wersji Joanny, której nie lubie, ale reporterstwo to jest Jej żywioł. :brawa:
Nie byłbym soba gdybym nie wspomniał o tym, że ciekawych (pięęęęknych

Mam nadzieję, że nie umknęło to capsomaniakom :rydzyk:
To tylko wypada życzyć jakiś milszych tematów Asi, chyba, że woli takie ciemne strony życia demaskować. :cicho:
Teraz to powinni trochę odwrócić na : prezenterka a od niedawna także reporterka ! :tanczy:z sygnaturki na stronie tvn24.pl w dziale 'Prosto z Polski' pisze:Reporterka a od niedawna także prezenterka "Prosto z Polski".
-
Chyba pierwszy reportaż stricte interwencyjny w jej wykonaniu :mhm:Temat zaiste mroczny, pozostający więc w konwencji
Miałem wrażenie, że była zbyt monotonna ...Konkretne żołnierskie pytania, żeby każdy miał jasność
I to było zaskoczeniemA następnie wybrała się do możnowładców dzielnicy Mokotów

No przecież nie "tematem zajęła się Joanna Kryńska" :devil:Zastanawiałem się jak siebie zapowie
Raczej - "od niedawna znowu reporterka"Teraz to powinni trochę odwrócić na : prezenterka a od niedawna także reporterka !

O ile mnie pamięć nie myli (jeśli tak, to przepraszam), to pierwszy. Jest duża szansa, że nie ostatni.Chyba pierwszy reportaż stricte interwencyjny w jej wykonaniu
Ale tyle ile się Ona przez ostatnie miesiące nasłuchala i naogladała tych patologii.. :nie: ..teraz jest zaznajomiona doskonale ze wszystkim.
Dla mnie jak najbardziej OK. Ale nie bede sie kłócił. :spiewa:Miałem wrażenie, że była zbyt monotonna ...
AmbitnaI to było zaskoczeniem

Właśnie na taką zapowiedź czekałemNo przecież nie "tematem zajęła się Joanna Kryńska"

Zgoda. Ale biorąc pod uwage ich opieszałość, to były by już Himalaje aktualizacji..ale kto wie, poszło w eter jakby coś :rozglada:Raczej - "od niedawna znowu reporterka"
Jaka skupiona na tych ujęciach :aniol: Patrzy prosto w oczy rozmówcy, więc niech nikt się nie waży coś ściemniać :grozi:
-
Jak tu pięęęknie :aniol: Tak jak zwykle
Nie miałbym nic przeciwko żeby ten wiosenny klimat zaproponowany przez Joasie ożywił nieco anturaż za oknem 
Ciekawe czy zgodnie z ostatnimi zwyczajami w piątek odda pałeczke koledze w magazynowaniu. A sama może znów wyjdzie do ludu.
No, chyba, że zrobi sobie dzień wiosny. 
Zauważyliście jak Pani redaktor w tym roku ustabilizowała fryzurke.Najwyraźniej jest z niej bardzo zadowolona. Zupełnie inna sytuacja jak przed rokiem. Ot, taka dygresja. :racja:

Ciekawe czy zgodnie z ostatnimi zwyczajami w piątek odda pałeczke koledze w magazynowaniu. A sama może znów wyjdzie do ludu.

Zauważyliście jak Pani redaktor w tym roku ustabilizowała fryzurke.Najwyraźniej jest z niej bardzo zadowolona. Zupełnie inna sytuacja jak przed rokiem. Ot, taka dygresja. :racja:
Nie mogę patrzeć jak ten wątek się pałęta tak nisko
Obecnie nawet nie mam możliwości wstawić od czasu do czasu jakiegoś capsa
A co u Joasi ? 17:10 !
Ale dziś miała nagłe zdarzenia, mianowicie wypadek samolotu w Gdyni. Biedna musiała się namozolić, by wydobyć jakieś informacje. A telefoniczni goście za wiele do powiedzenia nie mieli :nie:
Szybko temat przejał P.Jacoń i tyle Joasie widzieliśmy
Poza tym martwi mnie, że niepokojąco dawno nie zaszczyciła Dnia na Żywo.., także raczej smutno. :<

A co u Joasi ? 17:10 !

Szybko temat przejał P.Jacoń i tyle Joasie widzieliśmy

Poza tym martwi mnie, że niepokojąco dawno nie zaszczyciła Dnia na Żywo.., także raczej smutno. :<
-
Może czas na drobne przeczesanie ? :mhm:Nie mogę patrzeć jak ten wątek się pałęta tak nisko
Coż, aktualnie eksploatowana jest "młodzież"Poza tym martwi mnie, że niepokojąco dawno nie zaszczyciła Dnia na Żywo

No może, może, ale My też wykazać musimy inicjatywe. :spiewa:epsztajnek pisze:Może czas na drobne przeczesanie ?
A nie, że tak na Joasie wszystko składamy.

Nikomu źle nie życze, ale mam nadzieję, że ten stan się wkrotce zdezaktualizuje (uff!Coż, aktualnie eksploatowana jest "młodzież"

A dziś pod koniec jak zapowiedziała ciąg dalszy po chwili, to myślalem, że nas wkręca na 1 kwietnia

Ale jak dodala jaki temat powroci, to juz wiedzialem, że o żartach mowy nie ma :nie:
A poźniej pani Redaktor szybko opuściła studio
-
A jednak w/w Bogini pojawiła się w piątek, bo w czwartek zrobiła nam prima aprlilis
Wczoraj wieczorem wypadła z ramówki, dziś zdaje się jej bytność telewizyjna też jest mocno zagrozona :rozglada:
Idą święta, jak zwykle pytanie jak to będzie z Panią Redaktor. Pewno znów tzw. specjalne wydania PZP. Specjalne :spiewa:
A może będzie jak przed rokiem :rydzyk: , chociaż jeden dzień :rydzyk:

:rydzyk: :rydzyk: :rydzyk:

Wczoraj wieczorem wypadła z ramówki, dziś zdaje się jej bytność telewizyjna też jest mocno zagrozona :rozglada:
Idą święta, jak zwykle pytanie jak to będzie z Panią Redaktor. Pewno znów tzw. specjalne wydania PZP. Specjalne :spiewa:
A może będzie jak przed rokiem :rydzyk: , chociaż jeden dzień :rydzyk:

:rydzyk: :rydzyk: :rydzyk: