Joanna Kryńska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

mbas
Nowicjusz
Nowicjusz

Re: Joanna Kryńska

Post autor: mbas »

Asia wygląda w tej bluzce prawie jak policjantka. Zawsze na straży newsów :D
maxxx
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

Copernikus pisze:w końcu i coś ode mnie :D
O jak miło z Twojej strony. Teraz w czasach kryzysu każdy caps na wagę .. Joasi ;)
mbas pisze:Asia wygląda w tej bluzce prawie jak policjantka. Zawsze na straży newsów :D
Też takie było moje pierwsze skojarzenie ;)Mało tego, że wygląda tak .. lajfa Justyny Wysockiej przerwała tak stanowczo, że nie mam pytań :lol2: Odmaszerowała też zawodowo :aniol:

* 'Kamera wyzwala próżność nawet u najskromniejszych korespondentów, a kiedy próżność jest nagradzana, niemal nie sposób jej wyleczyć'

A My tak Joasie chwalimy :xx: . Zważywszy na to, że na pewno nie jest zwykłą szara myszką, może to być tymbardziej niebezpieczne :cicho:Pomyśleliście o tym? :D Żartowałem oczywiście :lol2:
Takie wnioski(*) na szczęście tylko według amerykańskich badaczy :D

Swoją drogą ciekawy artykuł
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
epsztajnek

Post autor: epsztajnek »

Człowiek to jednak bardzo niewdzięczne stworzenie :hmm: Nie tak dawno polowaliśmy na takie ujęcia :shock: Dziś traktujemy to jako coś normalnego ( i Joanna chyba też :rozglada: )
Obrazek
maxxx

epsztajnek pisze:Człowiek to jednak bardzo niewdzięczne stworzenie :hmm: Nie tak dawno polowaliśmy na takie ujęcia :shock: Dziś traktujemy to jako coś normalnego ( i Joanna chyba też :rozglada: )
No wiesz człowiek to może i jest niewdzięczny, ale, że niby My.....eeeeee nie, ja stanowczo protestuje :lol2: Ale fakt jest taki, że tu troszkę za cicho jest ostatnimi czasy :cicho: I nie czuje się z tym komfortowo-no bo jakże to tak :hmm: Tylko proszę się do tego nie przyzwyczajać. No ! ! 8)
P.S Widać, że Joasia z ta mówniczką juz nie jest tak zżyta jak dawniej :spiewa:
maxxx

Szanowna Pani Redaktor Joanna Kryńska zdaje się coraz śmielej sobie poczyna w reporterskich obowiązkach :aniol: Oczywiście niezmiernie mnie to cieszy. Znów zacznie się: będzie czy nie będzie ? ;)
Dzisiaj juz mówiąc szczerze taka arcyniespodzianka w trakcie magazynu to nie była, bo Ją zauważyłem na samym początku w zapowiedziach :D Temat zaiste mroczny, pozostający więc w konwencji :rozglada: Po krótce mówiąc recydywista-morderca zastraszający całe sąsiedztwo. Bardzo bulwersująca i nieciekawa sprawa. Ale szkoda o tym indywiduum pisać nawet :stop:
Lepiej skupić się na Joasi :aniol: Najpierw w krótkim materiale rozmawiała z sąsiadami, którzy dzielili sie swoimi obawami.
Konkretne żołnierskie pytania, żeby każdy miał jasność :brawa: A następnie wybrała się do możnowładców dzielnicy Mokotów, by wypunktować niczym wytrawny bokser opieszałość urzędników. U nas w tej kwestii pole do popisu jest spore :spiewa:
Zastanawiałem się jak siebie zapowie :tanczy: Okazało się, że tak poprostu: "Byłam..."-chyba tak to powiedziala. :lol2:
Także ja jestem bardzo kontent. Nie ma wersji Joanny, której nie lubie, ale reporterstwo to jest Jej żywioł. :brawa:
Nie byłbym soba gdybym nie wspomniał o tym, że ciekawych (pięęęęknych ;) ) ujęć nie brakowało( :jupi: ) :aniol: :aniol: :aniol:
Mam nadzieję, że nie umknęło to capsomaniakom :rydzyk:
To tylko wypada życzyć jakiś milszych tematów Asi, chyba, że woli takie ciemne strony życia demaskować. :cicho:
z sygnaturki na stronie tvn24.pl w dziale 'Prosto z Polski' pisze:Reporterka a od niedawna także prezenterka "Prosto z Polski".
Teraz to powinni trochę odwrócić na : prezenterka a od niedawna także reporterka ! :tanczy:
epsztajnek

Temat zaiste mroczny, pozostający więc w konwencji
Chyba pierwszy reportaż stricte interwencyjny w jej wykonaniu :mhm:
Konkretne żołnierskie pytania, żeby każdy miał jasność
Miałem wrażenie, że była zbyt monotonna ...
A następnie wybrała się do możnowładców dzielnicy Mokotów
I to było zaskoczeniem :shock:
Zastanawiałem się jak siebie zapowie
No przecież nie "tematem zajęła się Joanna Kryńska" :devil:
Teraz to powinni trochę odwrócić na : prezenterka a od niedawna także reporterka !
Raczej - "od niedawna znowu reporterka"
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
maxxx

Chyba pierwszy reportaż stricte interwencyjny w jej wykonaniu
O ile mnie pamięć nie myli (jeśli tak, to przepraszam), to pierwszy. Jest duża szansa, że nie ostatni.
Ale tyle ile się Ona przez ostatnie miesiące nasłuchala i naogladała tych patologii.. :nie: ..teraz jest zaznajomiona doskonale ze wszystkim.
Miałem wrażenie, że była zbyt monotonna ...
Dla mnie jak najbardziej OK. Ale nie bede sie kłócił. :spiewa:
I to było zaskoczeniem
Ambitna ;)
No przecież nie "tematem zajęła się Joanna Kryńska"
Właśnie na taką zapowiedź czekałem :lol2: :D
Raczej - "od niedawna znowu reporterka"
Zgoda. Ale biorąc pod uwage ich opieszałość, to były by już Himalaje aktualizacji..ale kto wie, poszło w eter jakby coś :rozglada:

Jaka skupiona na tych ujęciach :aniol: Patrzy prosto w oczy rozmówcy, więc niech nikt się nie waży coś ściemniać :grozi:
epsztajnek

Wiosna, pani redaktor :)
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
LethalOne
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada
Kontakt:

Post autor: LethalOne »

Obrazek
maxxx

Jak tu pięęęknie :aniol: Tak jak zwykle :lol2: Nie miałbym nic przeciwko żeby ten wiosenny klimat zaproponowany przez Joasie ożywił nieco anturaż za oknem ;)
Ciekawe czy zgodnie z ostatnimi zwyczajami w piątek odda pałeczke koledze w magazynowaniu. A sama może znów wyjdzie do ludu. ;) No, chyba, że zrobi sobie dzień wiosny. :lol2:

Zauważyliście jak Pani redaktor w tym roku ustabilizowała fryzurke.Najwyraźniej jest z niej bardzo zadowolona. Zupełnie inna sytuacja jak przed rokiem. Ot, taka dygresja. :racja:
maxxx

Nie mogę patrzeć jak ten wątek się pałęta tak nisko ;( ;( ;( Obecnie nawet nie mam możliwości wstawić od czasu do czasu jakiegoś capsa :(
A co u Joasi ? 17:10 ! :lol2: Ale dziś miała nagłe zdarzenia, mianowicie wypadek samolotu w Gdyni. Biedna musiała się namozolić, by wydobyć jakieś informacje. A telefoniczni goście za wiele do powiedzenia nie mieli :nie:
Szybko temat przejał P.Jacoń i tyle Joasie widzieliśmy ;(
Poza tym martwi mnie, że niepokojąco dawno nie zaszczyciła Dnia na Żywo.., także raczej smutno. :<
epsztajnek

Nie mogę patrzeć jak ten wątek się pałęta tak nisko
Może czas na drobne przeczesanie ? :mhm:
Poza tym martwi mnie, że niepokojąco dawno nie zaszczyciła Dnia na Żywo
Coż, aktualnie eksploatowana jest "młodzież" :lol2:
maxxx

epsztajnek pisze:Może czas na drobne przeczesanie ?
No może, może, ale My też wykazać musimy inicjatywe. :spiewa:
A nie, że tak na Joasie wszystko składamy. :lol2:
Coż, aktualnie eksploatowana jest "młodzież"
Nikomu źle nie życze, ale mam nadzieję, że ten stan się wkrotce zdezaktualizuje (uff! :lol2: )

A dziś pod koniec jak zapowiedziała ciąg dalszy po chwili, to myślalem, że nas wkręca na 1 kwietnia :xx:
Ale jak dodala jaki temat powroci, to juz wiedzialem, że o żartach mowy nie ma :nie:
A poźniej pani Redaktor szybko opuściła studio
epsztajnek

Trochę fotek , bo Bogini się pogniewa ;)
Zresztą dziś były fajne ujęcia, takie "po skosie" :hyh:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
maxxx

A jednak w/w Bogini pojawiła się w piątek, bo w czwartek zrobiła nam prima aprlilis :lol2:
Wczoraj wieczorem wypadła z ramówki, dziś zdaje się jej bytność telewizyjna też jest mocno zagrozona :rozglada:
Idą święta, jak zwykle pytanie jak to będzie z Panią Redaktor. Pewno znów tzw. specjalne wydania PZP. Specjalne :spiewa:

A może będzie jak przed rokiem :rydzyk: , chociaż jeden dzień :rydzyk:

Obrazek

:rydzyk: :rydzyk: :rydzyk:
ODPOWIEDZ