Od moderatora:
Zgadzam się. Dlatego ciąg dalszy dyskusji o problemach technicznych proponuję kontynuować w tym wątku --> viewtopic.php?f=4&t=3521&start=15
Nika.
Dorota Gardias
Moderator: Łukasz
-
- Fanatyk :)
Re: Dorota Gardias-Skóra
Koledzy, doskonale rozumiem wasze problemy techniczne ( też w tym siedzę ) ale od tego są osobne wątki. ( "na każdy temat" ) To już przestaje być zwykła dygresja.
czy ma ktoś może filmik z Dorotką w poranka TVN24 kiedy to Jarek Kuźniar był w sweterku? Pozdrawiam
:)

Nie możecie wrzucać tego na inny serwer np. plikus.pl. Tam przynajmniej nie ma limitow i wiecej ludzi moze skorzystac.

Dorotka w dzisiejszym tańcu zgarnęła wszystkie punkty 
Do północy postaram się dołączyć wersję ruchomą - właśnie sie uploaduje

Do północy postaram się dołączyć wersję ruchomą - właśnie sie uploaduje
Rzuciłam dziś okiem na te potańcówki, no i cóż nasza kochana pogodynka Doris tam po prostu wymiata!
Konkurencję zostawia daleko w tyle. Oby tak dalej to zakończy tę przygodę z Kulą i Porsche. Ano i chyba rzeczywiście dobry partner-trener jej się trafił.
Coś ostatnio nie używa swojego małżeńskiego nazwiska... :mhm:

Coś ostatnio nie używa swojego małżeńskiego nazwiska... :mhm:
A ja się martwie, czy pani Dorota dotrwa do finału... bo czy to możliwe wygrać wszystkie odcinki? :mhm:
Pani Dorota twardo stąpa po ziemi zresztą to widać, że Dorota i Andrej to profesjonaliści. Mężowego nazwiska nie używa pewnie z ograniczeń czasu antenowego...
Pani Dorota twardo stąpa po ziemi zresztą to widać, że Dorota i Andrej to profesjonaliści. Mężowego nazwiska nie używa pewnie z ograniczeń czasu antenowego...

Witam starych wyjadaczy. Testowałem na TzG swoją nową kartę TV, rozgryzam też powoli VirtualDub.
Na razie wrzucę tylko klatki z śliczną Doti.

Na razie wrzucę tylko klatki z śliczną Doti.

Jakby mi nie zerwało transferu przy 99% było by wcześniej
Odcinek 3
Taniec : Tango
Trening:
Trochę historii :-)

i współczesność

http://rapidshare.com/files/212330835/d ... rening.avi
Taniec

http://rapidshare.com/files/212335833/d ... taniec.avi
Oceny Jury

Stale poprawiam jakość wrzucanych przeze mnie materiałów (szczegółne podziękowania dla LethalOne za cenne uwagi
Odcinek 3
Taniec : Tango
Trening:
Trochę historii :-)

i współczesność

http://rapidshare.com/files/212330835/d ... rening.avi
Taniec

http://rapidshare.com/files/212335833/d ... taniec.avi
Oceny Jury

Stale poprawiam jakość wrzucanych przeze mnie materiałów (szczegółne podziękowania dla LethalOne za cenne uwagi
-
- Czasem tu wpada
- Kontakt:
Ja niestety nie moglem zgrac tego wiec fajnie ze znalazly sie osoby ktore to zrobily 
Tak sobie przegladnalem te nagrania i
Neuro - bardzo zamazany obraz [ nawet napis " na zywo " jest nieostry ] - nie wiem jaka masz karte i zrodlo ale na razie jest kiepsko. Jakosc fatalna. Napisz do mnie PM to moze cos wymyslimy.
Skad wziales 576x321?
Nie ma takiego czegos. Px musi byc podzielne przez 8.
sybic - dobrze przyciete pasy, nic lepszego sie z twojego obrazu juz nie wyciagnie, po prostu takie masz zrodlo, ale ja bym jednak naciskal na te 624x352 albo 576x320
, twierdzisz ze to pogorsza jakosc ale, nie zgodze sie z tym, a tak czy siak u ciebie to nie ma znaczenia przy tej jakosci
Birate audio 160 jest niepotrzebny - nie ma zadnej roznicy miedzy tym a 128 - a przy 100 mb pliku to zawsze kilka MB mniej. Dla audiofili i tak za malo
Tej slabej jakosci, ostrosci i migotania sie nie poprawi niestety...
Snajper - pasy dobrze przyciete, ale nie uzywaj DivX tylko XviD - zwieksz birate bo jakosc nie jest najlepsza. U ciebie sytuacja jest o wiele lepsza niz u sybica bo dostajesz bardzo dobry obraz zrodlowy, mimo ze z DVB-T to jakosc taka jak z satelity czyli najlepsza
wiec tylko kwesia dobrej obrobki
Zmien sampling na 480000 a nie 44100.
Ale widze ze sie zebrala grupka osob ktore beda mogly zgrywac materialy wiec super :brawa:
pozdr

Tak sobie przegladnalem te nagrania i
Neuro - bardzo zamazany obraz [ nawet napis " na zywo " jest nieostry ] - nie wiem jaka masz karte i zrodlo ale na razie jest kiepsko. Jakosc fatalna. Napisz do mnie PM to moze cos wymyslimy.
Skad wziales 576x321?

sybic - dobrze przyciete pasy, nic lepszego sie z twojego obrazu juz nie wyciagnie, po prostu takie masz zrodlo, ale ja bym jednak naciskal na te 624x352 albo 576x320

Birate audio 160 jest niepotrzebny - nie ma zadnej roznicy miedzy tym a 128 - a przy 100 mb pliku to zawsze kilka MB mniej. Dla audiofili i tak za malo

Tej slabej jakosci, ostrosci i migotania sie nie poprawi niestety...
Snajper - pasy dobrze przyciete, ale nie uzywaj DivX tylko XviD - zwieksz birate bo jakosc nie jest najlepsza. U ciebie sytuacja jest o wiele lepsza niz u sybica bo dostajesz bardzo dobry obraz zrodlowy, mimo ze z DVB-T to jakosc taka jak z satelity czyli najlepsza

Zmien sampling na 480000 a nie 44100.
Ale widze ze sie zebrala grupka osob ktore beda mogly zgrywac materialy wiec super :brawa:
pozdr

Dorzucam jeszcze "zaległy" filmik z ocenami jury występu Dorotki
http://rapidshare.com/files/212469599/d ... _oceny.avi
Wczoraj miałem jakies problemy z łączem, dlatego jest nieco opóźniona wstawka
http://rapidshare.com/files/212469599/d ... _oceny.avi
Wczoraj miałem jakies problemy z łączem, dlatego jest nieco opóźniona wstawka
@LethalOne
Do 624x352 może się nagnę, bo róznica niewielka. Co zaś się tyczy birate audio to ja widzę różnice miedzy 128 a 160, bez problemu i na ślepym teście (gdy osoba trzecia przełącza mi źródła, a ja nie wiem na jakie). Nie wiem tylko czy na materiale audio z TVN. Widzę różnicę między źródłem z CD i dlatego zwykłem dawać większe bitrate – tak z definicji
Akurat jestem audiofilem. Mp3 uważam za nieporozumienie... 160 to i tak za mało. Ale to osobny temat.
Do 624x352 może się nagnę, bo róznica niewielka. Co zaś się tyczy birate audio to ja widzę różnice miedzy 128 a 160, bez problemu i na ślepym teście (gdy osoba trzecia przełącza mi źródła, a ja nie wiem na jakie). Nie wiem tylko czy na materiale audio z TVN. Widzę różnicę między źródłem z CD i dlatego zwykłem dawać większe bitrate – tak z definicji