Ten temat był analizowany wielokrotnie w tym wątku, ostatnio jakieś 4 - 5 stron temuDECO16 pisze:A ZAUWAŻCIE ŻE PANI JOASIA MA NA PRAWEJ DŁONI (chyba) ...........OBRĄCZKĘ , albo to zwykły pierścionek (lecz o wyglądzie obrączki :}}} ) pzdr

Moderator: Łukasz
Ten temat był analizowany wielokrotnie w tym wątku, ostatnio jakieś 4 - 5 stron temuDECO16 pisze:A ZAUWAŻCIE ŻE PANI JOASIA MA NA PRAWEJ DŁONI (chyba) ...........OBRĄCZKĘ , albo to zwykły pierścionek (lecz o wyglądzie obrączki :}}} ) pzdr
Mimo wielokrotnych wnikliwych analiz i śledztw, jednoznacznej odpowiedzi na najważniejsze pytanie nadal brak :mhm:DECO16 pisze:ok sory, jestem w temacie od niedawna
A Joasia pewnym głosem zapowiada PZP na 17:10 !Jacek-t pisze:Hmm, wygląda że dzisiejsze PzP zagrożone przez konferencję prasową Obamy i Miedwiediewa.
Fakt, w czasie tej rozmowy wyraźnie się ożywiła. Natomiast informacje o przygotowaniach do pogrzebu Michaela Jacksona przekazywała zupełnie beznamiętnie, zupełnie inaczej niż Kasia Werner o poranku. Najwyraźniej Joasia nie była wielką fanką. Ale co się dziwić, w czasach Billie Jean to Joasia chyba najwyżej do żłobka uczęszczałamaxxx pisze:Uuuuaaaaa jaka szkoda, że nie widziałem tej rozmowy z p. Markiem Ostrowskim..na pewno była ciekawa..Chyba bede sobie musiał zacząć nagrywać, skoro Joasi tak wiele ostatnimi czasy na antenie.
Ale tylko w serwisie o 14.00, potem uszko zostało zakryte:maxxx pisze:A poza tym na capsach widzę, że dziś preferowany jest styl dyskretnego pokazywania ucha. :aniol:
Pewny głos na nic się nie zdał, Dymitrij Miedwiediew wtargnął bezlitośnie :/ :<maxxx pisze: A Joasia pewnym głosem zapowiada PZP na 17:10 !Jak Joasia tak mówi to przecież Obama i Miedwiediew nie beda mieli wiele do gadania !
![]()
No i dobrze.Dopiero by to wyglądać mogło źle gdyby miała odgrywać jakieś ciepiętnicze sceny.Jacek-t pisze:Natomiast informacje o przygotowaniach do pogrzebu Michaela Jacksona przekazywała zupełnie beznamiętnie
No tak, przypomniały się dawne czasy. :tanczy: Ile to już razy dyskutowaliśmy, o delikatnie uroczo speszonym wzroku Joasi skierowanym po zakończeniu niemalże każdego serwisu w stół. :aniol: Teraz tak bym już tego nie nazwał, ale też jest pięknie, prawda ? :aniol:Tego ujęcia nie mogłem sobie darować :tanczy:
Mi się wydaje, że w dni kiedy prowadzi "DnŻ" pewno ktoś inny zajmuje się przygotowaniem "PzP". Nie wykluczone, że Joasia też to w jakiś sposób kontroluje. Bo zwyczajnie nie miała by czasu przygotowując serwisy w ciągu dnia. A później pewno przegląda, ostatnie poprawki i biegnie do innego studio.ciekawe czy to dlatego by mieć czas między 16.30 a 17.00 na przygotowanie do PzP?
Niebywały skandal ! :nie:Pewny głoś na nic się nie zdał, Dymitrij Miedwiediew wtargnął bezlitośnie :/ :<
Co za spostrzegawczość :spiewa: . Przegląd prasy Kolendy-Zalewskiej akurat widziałem tuż przed wyjściem z domu ale Joasi jakoś nie dostrzegłem.piotrek888 pisze:Dziś w czasie autorskiego przeglądu prasy Kasi Kolendy Zalewskiej czynnie włączyła się również Katarzyna Werner i kiedy właśnie ją kadrowano było widać Joasię jak uruchamiała swój sprzęt na stojąco (czytaj komputer)
Użytkownicy przeglądający to forum: Adek5450, Ahrefs [Bot], Google [Bot] i 20 gości