Joanna Kryńska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Jacek-t
Stały bywalec
Stały bywalec

Re: Joanna Kryńska

Post autor: Jacek-t »

DECO16 pisze:A ZAUWAŻCIE ŻE PANI JOASIA MA NA PRAWEJ DŁONI (chyba) ...........OBRĄCZKĘ , albo to zwykły pierścionek (lecz o wyglądzie obrączki :}}} ) pzdr
Ten temat był analizowany wielokrotnie w tym wątku, ostatnio jakieś 4 - 5 stron temu :lol2: .
DECO16
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: DECO16 »

ok sory, jestem w temacie od niedawna
Jacek-t
Stały bywalec
Stały bywalec

DECO16 pisze:ok sory, jestem w temacie od niedawna
Mimo wielokrotnych wnikliwych analiz i śledztw, jednoznacznej odpowiedzi na najważniejsze pytanie nadal brak :mhm: :roll: Więc podejrzewam, że temat jeszcze powróci :lol2:
piotrek888
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Post autor: piotrek888 »

Nikt dziś nie zauważa iż Joanna w Dniu na żywo - więc ja napiszę, że jest :lol2:
Jacek-t
Stały bywalec
Stały bywalec

A ja zamiast siedzieć przed telewizorem i czekać na Joasię to poszedłem oglądać Megan Fox w Transformersach :red: Ale już jestem z powrotem.

ObrazekObrazek

Joasia jako znana specjalistka od tarczy antyrakietowej dzisiaj w swoim żywiole przy okazji wizyty Obamy w Moskwie

Obrazek

A jak się ucieszyła na sugestię redaktora Ostrowskiego, żeby przenieść do Polski parę tysięcy amerykańskich żołnierzy z bazy w Rammstein :lol2:

Obrazek

Joasiu bój się Boga, nie dłub długopisem w nosie :hmm: :grozi:

Obrazek
Jacek-t
Stały bywalec
Stały bywalec

Hmm, wygląda że dzisiejsze PzP zagrożone przez konferencję prasową Obamy i Miedwiediewa.

A w Dniu na Żywo właśnie relacja z sytuacji popowodziowej z miejscowości Suchy Grunt :lol2: :twisted:
maxxx
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

Uuuuaaaaa jaka szkoda, że nie widziałem tej rozmowy z p. Markiem Ostrowskim..na pewno była ciekawa.. :( Chyba bede sobie musiał zacząć nagrywać, skoro Joasi tak wiele ostatnimi czasy na antenie.;)

Jacek-t pisze:Hmm, wygląda że dzisiejsze PzP zagrożone przez konferencję prasową Obamy i Miedwiediewa.
A Joasia pewnym głosem zapowiada PZP na 17:10 ! :lol2: Jak Joasia tak mówi to przecież Obama i Miedwiediew nie beda mieli wiele do gadania ! :lol2:

A poza tym na capsach widzę, że dziś preferowany jest styl dyskretnego pokazywania ucha. :aniol:
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
Jacek-t
Stały bywalec
Stały bywalec

maxxx pisze:Uuuuaaaaa jaka szkoda, że nie widziałem tej rozmowy z p. Markiem Ostrowskim..na pewno była ciekawa.. :( Chyba bede sobie musiał zacząć nagrywać, skoro Joasi tak wiele ostatnimi czasy na antenie.;)
Fakt, w czasie tej rozmowy wyraźnie się ożywiła. Natomiast informacje o przygotowaniach do pogrzebu Michaela Jacksona przekazywała zupełnie beznamiętnie, zupełnie inaczej niż Kasia Werner o poranku. Najwyraźniej Joasia nie była wielką fanką. Ale co się dziwić, w czasach Billie Jean to Joasia chyba najwyżej do żłobka uczęszczała :D

maxxx pisze:A poza tym na capsach widzę, że dziś preferowany jest styl dyskretnego pokazywania ucha. :aniol:
Ale tylko w serwisie o 14.00, potem uszko zostało zakryte:

Obrazek

Tego ujęcia nie mogłem sobie darować :tanczy:

Obrazek

Zauważyłem, że jak Joasia prowadzi DnZ to zawsze serwisy o pełnej godzinie, nigdy te o wpółdo - ciekawe czy to dlatego by mieć czas między 16.30 a 17.00 na przygotowanie do PzP?
Jacek-t
Stały bywalec
Stały bywalec

maxxx pisze: A Joasia pewnym głosem zapowiada PZP na 17:10 ! :lol2: Jak Joasia tak mówi to przecież Obama i Miedwiediew nie beda mieli wiele do gadania ! :lol2:
Pewny głos na nic się nie zdał, Dymitrij Miedwiediew wtargnął bezlitośnie :/ :<
maxxx

Post autor: maxxx »

Jacek-t pisze:Natomiast informacje o przygotowaniach do pogrzebu Michaela Jacksona przekazywała zupełnie beznamiętnie
No i dobrze.Dopiero by to wyglądać mogło źle gdyby miała odgrywać jakieś ciepiętnicze sceny.
Tego ujęcia nie mogłem sobie darować :tanczy:
No tak, przypomniały się dawne czasy. :tanczy: Ile to już razy dyskutowaliśmy, o delikatnie uroczo speszonym wzroku Joasi skierowanym po zakończeniu niemalże każdego serwisu w stół. :aniol: Teraz tak bym już tego nie nazwał, ale też jest pięknie, prawda ? :aniol:
ciekawe czy to dlatego by mieć czas między 16.30 a 17.00 na przygotowanie do PzP?
Mi się wydaje, że w dni kiedy prowadzi "DnŻ" pewno ktoś inny zajmuje się przygotowaniem "PzP". Nie wykluczone, że Joasia też to w jakiś sposób kontroluje. Bo zwyczajnie nie miała by czasu przygotowując serwisy w ciągu dnia. A później pewno przegląda, ostatnie poprawki i biegnie do innego studio. :lol2:
Ale raz lub dwa była też taka sytuacja, że miała serwisy o połówkach. Ale suma summarum i tak po 15 nastąpiła mała zamiana i już ostatni połówkowy serwis prowadziła współprowadząca pasmo. Reasumując: reguła pewna na pewno jest, ale jak to bywa od reguły czasem są też wyjątki.
Pewny głoś na nic się nie zdał, Dymitrij Miedwiediew wtargnął bezlitośnie :/ :<
Niebywały skandal ! :nie:

Teraz na chwileczkę wróciła, ale to raczej efekt usterek w przekazie z Moskwy niż Jej uroku osobistego. :neutral:
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
piotrek888
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Dziś w czasie autorskiego przeglądu prasy Kasi Kolendy Zalewskiej czynnie włączyła się również Katarzyna Werner i kiedy właśnie ją kadrowano było widać Joasię jak uruchamiała swój sprzęt na stojąco (czytaj komputer) :lol2:
Jacek-t
Stały bywalec
Stały bywalec

piotrek888 pisze:Dziś w czasie autorskiego przeglądu prasy Kasi Kolendy Zalewskiej czynnie włączyła się również Katarzyna Werner i kiedy właśnie ją kadrowano było widać Joasię jak uruchamiała swój sprzęt na stojąco (czytaj komputer) :lol2:
Co za spostrzegawczość :spiewa: . Przegląd prasy Kolendy-Zalewskiej akurat widziałem tuż przed wyjściem z domu ale Joasi jakoś nie dostrzegłem.
epsztajnek

Post autor: epsztajnek »

Zawsze patrz na drugi plan.
Tym bardziej, że rano Joa korzysta ze swobodnego stroju , by po południu wbić się w marynarkę.
Obrazek Obrazek Obrazek
Jacek-t
Stały bywalec
Stały bywalec

epsztajnek pisze:Zawsze patrz na drugi plan.
Tym bardziej, że rano Joa korzysta ze swobodnego stroju , by po południu wbić się w marynarkę.
Obrazek Obrazek Obrazek
Bah, o 8.15 to ja zazwyczaj śpię, więc szanse na oglądanie takich atrakcyjnych widoków mam niewielkie :( :roll:
piotrek888
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Właśnie, zawsze trzeba patrzeć na drugi plan, zawsze patrzę i szukam Beaty, ale częściej widać Krynię.O 8 może i śpisz ale o 11:09 już nie i właśnie o tej godzinie Joasia się przechadzała po studiu i ją ujęła kamera :D
ODPOWIEDZ