Jesień 2009 w TVN

Dział poświęcony zakończonym produkcjom Grupy TVN Discovery Polska.

Moderator: Łukasz

Merlin_89
Nowicjusz
Nowicjusz

Re: Jesień 2009 w TVN

Post autor: Merlin_89 »

Jeżeli interesują was zwiastuny produkcji TVN'u, możecie je oglądać na tym kanale youtube: http://www.youtube.com/user/Mickra1989

Muszę przyznać, że TVN stara się coraz lepiej. Zwiastuny ich produkcji są coraz lepsze, ostatnie promo 39 i pół to już naprawdę "coś". A promo całej ramówki - zdecydowanie tak trzymać, profesjonalna robota fachowców.

Na większe zmiany w ramówce musimy poczekać do wiosny, w końcu tyle starych produkcji zakończy żywot, a w ich miejsce same nowości.
mfdtv4
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: mfdtv4 »

Ma ktoś nagraną zapowiedź ostatniej serii Niani? Jest rewelacyjna.
kamilkomentuje
Zbanowany
Zbanowany
Kontakt:

Post autor: kamilkomentuje »

TVN reklamuje już spot jesienny oraz: Uwaga (bardzo fajnie to wygląda, przejrzyście, napewno lepiej niż wcześniej), Niania - jak powiedział poprzednik genialny spot :D, 39 i pół - tutaj tez naprawdę się postarali, Szymon Majewski Show - ja widzialem dwa spoty: na boisku szkolnym oraz taki zwykły ze SMS w pon. o 21:30, Teraz Albo Nigdy na czarno-biało- równie ciekawy, MamTalent - leci spot z pewną dziewczyną która śpiewa, Taniec Z gwiazdami - leciał spot, ale strasznie naciągnięty w pionie, jakby próbowali go emitować w 4:3 a powinien w 16:9, Brzydula - mój ukochany serial, również spot w telewizji, Naznaczony - jak wiecie kilka rodzaji spotu. Niewidzialem jeszcze: Milionerzy, Teraz My, SuperWizjer, SuperKino, Horrory w Srodowe wieczory, Kobieta na krańcu świata. Nie lubię strasznie jednej rzeczy: np. Naznaczony, po thrillerze jest logo serialu/identu a potym pod spodem logo TVN i data emisji serialu - jest OK. Ale np. Uwaga - tutaj już niezastosowali tej koncepcji tylko dali wizytówke czy jak sie to nazywa. Także to na -. Na pewno wkótce pojawią sie zajawki dot. spotu jesiennego (reklamy TZG, MT itd. ) tak jak to było przy poprzednich reklamówkach. ogólnie wielkie brawa za profesjonalną kampanię :)
tvn - wiosną programowo najlepszy.
Adrian ;P
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Adrian ;P »

Są też reklamy Kuby Wojewódzkiego (mówi, że będzie Brodzik, Majdan, Doda itd. a potem ktoś się pyta czy do nich dzwonił na co Kuba odpowiada, że jeszcze nie, ale zadzwoni :lol2: ) i Na Wspólnej, no i oprócz tego Pascal, Sądy, W-11. A Mam Talent jest kilka spotow tak samo jak z Naznaczonym.
dude007
Początkujący
Początkujący

Post autor: dude007 »

kamilkomentuje pisze:Niewidzialem jeszcze: Milionerzy
Emitują już reklamę milonerów. Na początku pokazani są zawodnicy którzy wygrali milion (Libia, Japonia, Niemcy i belgia(?)). Później tekst: W Polsce nikt jeszcze nie wygrał.Teraz mają okazje (chyba coś pokręciłem). Na końcu lot, widać jak do studia wchodzi uhahany Urbański. Co ciekawe pod koniec pojawia się lekko zmienione zakończenie muzyki (przynajmniej ja jeszcze takiej nie słyszałem).
TVP - totalna video porażka
r_r16
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: r_r16 »

Ja widziałem wersję z informacją o nowym kole ratunkowym i fragmentami programu, gdzie zawodnicy rozmawiali z ekspertami.
Greg Haus
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Greg Haus »

r_r16 pisze:Ja widziałem wersję z informacją o nowym kole ratunkowym i fragmentami programu, gdzie zawodnicy rozmawiali z ekspertami.
I jak - dobrze to wyglądało? Z kim rozmawiał zawodnik?
bartek09
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: bartek09 »

Greg Haus pisze:
r_r16 pisze:Ja widziałem wersję z informacją o nowym kole ratunkowym i fragmentami programu, gdzie zawodnicy rozmawiali z ekspertami.
I jak - dobrze to wyglądało? Z kim rozmawiał zawodnik?
Pokazywali fragmenty ze wszystkimi ekspertami.
r_r16
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: r_r16 »

W studiu na telebimie był wyświetlany obraz ze Skype'a, a ekran był momentami podzielony na dwie części, jak w Faktach, czy TVN24 - z lewej zawodnik, z prawej ekspert.
kamilkomentuje
Zbanowany
Zbanowany
Kontakt:

Dokładnie :D Co do Uwagi - genialna oprawa. Myślę że będą nadawać w 16:9 :rydzyk: :brawa: Oprawa troszkę zmodyfkowana, ale na lepsze.
Może z innej beczki: pamiętacie jak K. Durczok na konferencji TVNu powiedział "ze widzów czeka mała rewolucja"? Trochę myślałem, i wmyśliłem ze moze to ozanaczac: albo 16:9 albo nową oprawę graf. i muz. albo i to i to :P
Reansumując: TVN sie naprawdę postarał. Jeśli chodzi o reklamę oczywiście :)
PS.Czekam na reklamę Milionerów z tymi zwycięzcami z inych krajów :D
Isadora
Bywalec
Bywalec

Post autor: Isadora »

Nie bardzo chce mi się wierzyć w tą wersję z ekspertami, to chyba tylko chwyt marketingowy :lol2: , myślę, że po pierwszym , inauguracyjnym odcinku wszystko wróci do "normy" :P
po raz drugi nie zrobisz juz pierwszego wrazenia
kamilkomentuje
Zbanowany
Zbanowany
Kontakt:

Takjak mówiłem pojawiły się oczekiwane przeze mnie spoty z poszczególnymi propozycjami tacji na ten sezonn (osobno milionerzy, sms itp.) Przedstawione w taki sam sposób jak w spocie tylko że napisy programów bardziej dostosowane do ekranu. pod koniec spotów pojawia się logo TVN w identyczny sposób pojawiające się kilka lat temu u góry ekranu. Potem czas emisji programu. Muzyka - ta sama, od momentu muzycznego w głownym spocie Mam talent :) Trochęnie nie jasno, ale sięstarałem :D
Miłego wieczoru :)
mfdtv4
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: mfdtv4 »

Każdy to chyba widział, bądź zauważy. Nie musisz opisywać jak wygląda ta reklama, gdyż i tak każdy na nią trafi a z twojego opisu nic nie wynika.
kamilkomentuje
Zbanowany
Zbanowany
Kontakt:

To ze Tobie się nie podoba to nie moja sprawa. Próbuję być miły a Ty wrecz odwrotnie. I dalej będe pisał to co mi się podoba. A Ty tego czytać w cale nie musisz :)
DJ Ice
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: DJ Ice »

Ale skoro przegląda forum to czyta wszystkie wypowiedzi w tym moje. Aby wiedział co zawarte jest w Twoim poście musi go najpierw przeczytać. To chyba oczywiste.
Nie jest ważne w życiu, żeby nie upaść, ale żeby podnieść się po każdym upadku
ODPOWIEDZ