Pytanie brzmiaÂło ktĂłre portale, ich fora oskarÂżasz albo nazywasz prawicowymi. To byÂło pytanie, a ja tylko zaproponowaÂłem gazeta.pl z prĂłbÂą uzyskania reakcji na ten przykÂład z Twojej strony.doktorfaustus1 pisze: a czy ja gdzieÂś mĂłwiÂłem o Gazecie.pl? Nie. wiĂŞc nie zadawaj gÂłupich pytaĂą....
[TVP1] 19.30
Moderator: Łukasz
- michos
- Stały bywalec
- Kontakt:
Pewnie doktorkowi chodziÂło o tego typu portale.
http://www.prawica.net/
Ja myœlê ¿e ona siê wyrobi tak jak siê wyrobi³a w informacjach.Ale s¹dze ze dobra bedzie w Wiadomosciach w Forum mo¿e nie za bardzo bo ona zawsze by³a stronnicza.We wczorajszym Forum D. Gawryluk udowodnia³a, ¿ê jeszcze daleko jej do profesionalizmu K. Durczoka, czy Marak Czy¿a - poprzednich gospodarzy programu. Dziwne - teraz bêdzie pracowa³a z ludŸmi na których plu³a - wszak zmieniono tylko prowadz¹cych, praktycznie reporte¿y pozostali bez zmian.
TeÂż uwaÂżam Âże bedzie lepsza od WysockiejGawryluk zdecydowanie bĂŞdzie lepsza od Wysockiej, a kobiet teraz jest tam jak na lekarstwo. Nawet moÂże i dobrze, Âże teraz bĂŞdzie w WiadomoÂściach, wydaje mi siĂŞ, Âże tylko w gÂłownych i tego samego wieczornych bĂŞdziemy jÂą oglÂądaĂŚ, nawet gdyby nie miaÂła kontraktu gwiazdorskiego.

To prawda sam Durczok zreszt¹ w wywiadzie dla galii mówi³ ¿e ovawia sie Grzywaczewskiego. Faustus pamiêtasz o Joli te¿ mówi³eœ ze jest nie do ruszenia... Tam nie ma takich osób Durczok jako kojarzony z ekip¹ Roberta jak tylko wygasnie mu kontrakt to poleci...przysz³oœÌ Durczoka w Wiadomoœciach jest zagro¿ona
Android <3
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Oraz fora internetowe Frondy i miesiĂŞcznika Nowe PaĂąstwo (tytuÂły mĂłwiÂą juÂż same za siebie)michos pisze:Pewnie doktorkowi chodziÂło o tego typu portale.
Kamuii czytaj uwa¿nie. Durczok powiedzia³, ¿e przykro mu siê zrobi³o, kiedy us³ysza³ s³owa Grzywaczewskiego, ale ca³¹ sprawê za³atwi³ w bardzo kulturalny sposób podczas rozmowy z Grzywaczewskim. Obaj panowie mieli sobie wówczas wyjaœniÌ kilka kwestii. Podejrzewam, ¿e je¿eli szef TVP1 urazi³by w czymœ Durczoka, b¹dŸ te¿ udzieli³ wymijaj¹cej odpowiedzi, to ten ju¿ dawno zrezygnowa³by z TVP. W jednym z wywiadów (chyba dla Przekroju) powiedzia³, ¿e media komercyjne, na wieÌ o koùcz¹cym siê poprzednim kontrakcie próbowa³y przeci¹gn¹Ì go do siebie.
PieĂąkowska odeszÂła sama. ChoĂŚ oczywiÂście w duÂżej mierze sprowokowaÂł jÂą do tego Grzywaczewski z WarakomskÂą.
A Wysocka miaÂła dzisiaj kiepski humor w WiadomoÂściach o 15,00 - sprawiaÂła wraÂżenie wybitej z rytmu. MyÂślaÂłem, ze nawet w pewnym momencie rozpÂłacze siĂŞ na antenie. MoÂże czuje siĂŞ zagroÂżona przez DorotĂŞ Gawryluk?
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Kolejne dni - kolejne "nowoœci" w Wiadomoœciach - ju¿ od jakiegoœ czasu czêœÌ materia³ó przygotowuje Marek Zalewski. Prawdê mówi¹c nie mam pojêcia kim on jest. Samo nazwisko bardzo popularne, wiêc szukaj¹c w internecie trzeba byÌ bardzo ostro¿nym. ByÌ mo¿e przeszed³ z Radia Zet, byÌ mo¿e jest z TVP3 Bia³ystok i obecnie odbywa sta¿ w redkacji Wiadomoœci. Do tej pory robi³ materia³y o PKO i kilka dotycz¹cych sztuki.
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
To by³aby naprawdê dobra wiadomoœÌ. Jak wiemy, w Bia³ymstoku s¹ naprawdê dobrzy reporterzy.doktorfaustus1 pisze:byÌ mo¿e jest z TVP3 Bia³ystok

-
- Fan Forum
- Kontakt:
Miejmy rĂłwnieÂż nadziejĂŞ sznowny ÂŁukszu, Âże Marek Zalewski nie popeÂłni b³êdu Tomka Lisa, ktĂłry jako Âświetny znawca ekonomii (ostatnio w programie Co z tÂą PolskÂą powiedziaÂł, Âże podatkĂłw powinno byĂŚ jak najmniej) okreÂśliÂł kiedyÂś podatek katastralny kastralnym. RzeczywiÂście rĂłznicy Âżandej nie mna... Wierzymy, Âże pan Marek Zakewski przygotowujÂąc plansze graficzne do swoich materia³ów nie bĂŞdzie wzorowaÂł siĂŞ na TVN. Wszak chyba kaÂżdy z nas pamiĂŞta tÂą sÂłynnÂą plansze ze sÂłowem "WAHAĂ" napisaĂąa przez "CH" - gratulacjĂŞ dla ludzi TVN i przy okazji nagroda "ZÂłotej czcionki".ÂŁukasz pisze: Miejmy nadziejĂŞ, Âże w regionalnym oÂśrodku uwaÂżnie uczyÂł siĂŞ od starszych reporterĂłw i teraz juÂż bez zajÂąkniĂŞcia bĂŞdzie czytaÂł na Âżywo relacjĂŞ z kartki.
Z drugiej strony nizmiernie cieszê siê £ukaszu, ze regularnie i na bie¿¹co czytasz nasze posty

PS link do artykuÂłu o Gawryluk:
Dorota Gawryluk
JeÂśli juÂż mĂłwisz o pisowni to wahadÂłowiec w TVN24 teÂż pisze siĂŞ przez ch. Komentarz teÂż jest pisany czystÂą polszczyznÂą.

Natomiast ciekawy artykuÂł o Gawryluk jest tutaj. Powiedzcie mi czy normalny czÂłowiek moÂże nazwaĂŚ swoje dzieci nazwaĂŚ markÂą producentĂłw aparatĂłw?.

Natomiast ciekawy artykuÂł o Gawryluk jest tutaj. Powiedzcie mi czy normalny czÂłowiek moÂże nazwaĂŚ swoje dzieci nazwaĂŚ markÂą producentĂłw aparatĂłw?.
-
- Fan Forum
- Kontakt:
A czy Nikon to nie jest imiê ze wschodniej Europy? Je¿el siê nie mylê jej m¹¿ jest wyznawc¹ obrz¹dku prawos³awnego. By³ kiedyœ taki patriarcha Nikon i mo¿e to po nim dziecko dosta³o imiê.
PS serdecznie dziĂŞkujĂŞ za zdjecia z wpadkiami TVN24

PS serdecznie dziĂŞkujĂŞ za zdjecia z wpadkiami TVN24

¯artujesz.. znasz jego materia³y i to ¿e Stowarzyszenie Dziennikarzy Polskich przyzna³o mu tytu³ Hieny roku w kategorii dziennikarstwa telewizyjnego, po czym przez kolejne pó³ roku dostawa³ jedynke w TVP1 WiadomoœÌi.kamuii pisze:Co do Rudnika i Orcholskiego to ja ich lubi³am szczególnie tego 1 ........
TAK, Marek Zalewski jest a raczej jU¿ by³ wieloletnim reporterem Radia Zet.doktorfaustus1 pisze:... od jakiegoœ czasu czêœÌ materia³ów przygotowuje Marek Zalewski(...) ByÌ mo¿e przeszed³ z Radia Zet
Ciekawe Âże teraz TVP zaczyna uczyĂŚ siĂŞ od TVN24 i tak jak on podkrada repoterĂłw z wspomnianego radia.
Faustusie... powinieneÂś zostaĂŚ rzecznikiem prasowym TVP.doktorfaustus1 pisze: Adamczyk raczej nie pluÂł na TVP - dopiero po jego przejÂściu w mediach prywatnych (w zwiÂązku z ustawÂą regulujÂącÂą reynek RTV w Polsce) pojawiÂły siĂŞ materiaÂły uderzajÂące w TVP.
NIEPRWADA, Ziemiec byÂł wydawcÂą serwisĂłw i MagazynĂłw 24doktorfaustus1 pisze:Ziemiec czytaÂł tylko wiadomoÂści - o tym co bĂŞdzie na antenie decydowaÂł szereg ludzi i wydawcĂłw
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Ta.... jasne, miaÂł tam tyle do powiedzenia, Âże hoho. O wszytkim decyduje MaÂłgorzta ÂŁaszcz i Danuta Kondratowicz - to one w duzej mierze decydujÂą o czym bĂŞdÂą mĂłwili w TVN24. OczywiÂście duÂżo do powiedzenia ma Miecugow i PieczyĂąski, ale ci akurat panowie bÂłahostakami siĂŞ juz nie zajmujÂą.tobi pisze: NIEPRWADA, Ziemiec byÂł wydawcÂą serwisĂłw i MagazynĂłw 24
Tobi - ja tylko rzecznikiem??????? No wiesz?! Tylko tyle???!!!

A Rudnik byÂł (i jest) bardzo dobry.