Dorota Gardias
Moderator: Łukasz
Re: Dorota Gardias-Skóra
Pasy w judo to była przenośnia. ;-)
Tak, żeby nie grzebać to wystarczy posłuchać Doroty we wczorajszym poranku jak mówi o technikach i chyba specjalistach polskich, którzy stworzyli samochód co pali jakieś minimalne ilości paliwa.
Przykłady na pustotę Szanownej Doroty mozna mnożyć.
osobiście mam wrażenie, że 'porankowcy" nie chcą jej zadawać trudnych pytań. Głaszczą ją po głowie....
Tak, żeby nie grzebać to wystarczy posłuchać Doroty we wczorajszym poranku jak mówi o technikach i chyba specjalistach polskich, którzy stworzyli samochód co pali jakieś minimalne ilości paliwa.
Przykłady na pustotę Szanownej Doroty mozna mnożyć.
osobiście mam wrażenie, że 'porankowcy" nie chcą jej zadawać trudnych pytań. Głaszczą ją po głowie....
;-)
Dorota jest m.in. po pedagogice przedszkolnej. Na studiach, w mojej paczce mieliśmy kupę śmiechu ze kierunków pedagogicznych. Kiedy wracam wspomnieniami jakie kafle tam studiowały, w Dorocie, nawet jeśli czasem wypowie się jakoś mało treściwie, widzę rozgarniętą dziewczynę.
No właśnie Fabian. Jest po pedagogice przedszkolnej. To co ta dama robi w pogodzie? Jest ładna, ma nogi do samej ziemi? Chyba tylko dlatego pracuje z profesjonalistami.
Moim zdaniem tnv24 to nie jest taniec z gwiazdami ale taniec z profesjonalistami. Tu nie ma miejsca na "mało treściwe wypowiedzi".
Moim zdaniem tnv24 to nie jest taniec z gwiazdami ale taniec z profesjonalistami. Tu nie ma miejsca na "mało treściwe wypowiedzi".
;-)
No a o co chodzi w pogodzie?
Prezenterka pogody powinna być chyba przede wszystkim ładna i powinna mieć nienaganną dykcję. Czy potrzeba czegoś więcej?
Pozostałych rzeczy, wymaganych do przedstawiania pogody, przecież się nauczyła.
Prezenterka pogody powinna być chyba przede wszystkim ładna i powinna mieć nienaganną dykcję. Czy potrzeba czegoś więcej?
Pozostałych rzeczy, wymaganych do przedstawiania pogody, przecież się nauczyła.
A zaliczyła ostatnio jakieś wpadki w prezentowaniu pogody?bartosz pisze:No właśnie Fabian. Jest po pedagogice przedszkolnej. To co ta dama robi w pogodzie?
Racz je tutaj wymienić.
No właśnie... na razie wiemy, że trzeba się orientować w pasach judoMarcin pisze:Czy potrzeba czegoś więcej?

Nie zaliczyła żadnej wpadki w pogodzie, bo jak można zaliczyć wpadkę w przygotowanym materiale i wyuczonym na pamięć. ;-)
Chciałbym zobaczyć Dorotę w takim wywiadzie bez przygotowania i unplugged. To by była gratka. :mhm:
...i nie czepiajcie się tych pasów bo widzę, że nie macie się do czego przyczepić...

Chciałbym zobaczyć Dorotę w takim wywiadzie bez przygotowania i unplugged. To by była gratka. :mhm:
...i nie czepiajcie się tych pasów bo widzę, że nie macie się do czego przyczepić...

;-)
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Moje nogi też sięgają ziemi. Twoje nie?bartosz pisze:ma nogi do samej ziemi? Chyba tylko dlatego pracuje z profesjonalistami.

Aj, Piotrek, chyba wiesz, że to popularne, humorystyczne określenie zgrabnych, długich nóg. Takich rzeczy nie ma się co czepiać, to psuje dyskusję.
To może wyjaśnij bliżej o co ci dokładnie chodzi. Najpierw piszesz, że to tępa i pusta pogodynka, a na ten przykład podajesz, że nie ma pojęcia o pasach w judo. Potem zadajesz pytanie, co ona robi w pogodzie jeśli jest po pedagogice, sugerując, że jako pogodynka sobie nie radzi. Teraz nagle piszesz, że wpadki w pogodzie nie zaliczyła... a wiec jest jednak dobrą pogodynką, tak?bartosz pisze:Nie zaliczyła żadnej wpadki w pogodzie
Ja tu widzę, że ktoś się tu miota, albo jest bardzo sfrustrowany
@sybic ale ja już napisałem o przedwczorajszym poranku i to powinno Ci na dzień dzisiejszy wystarczyć.
Ja się nie miotam tylko uważam, że Dorota w wejściach na wizję się gubi. I tyle.
Poseł Arułkowicz chyba powiedział, że premier jest jak pogodynka. Każdy go lubi ale nikt nie wie za co i dlaczego.
Dokładnie tak jest z Dorotą. Ja jej nie lubię bo nie wnosi na wizji niczego nowego do mojego życia. Zresztą o czym my rozmawiamy? To wszystko widać gołym nie uzbrojonym okiem.
Ja się nie miotam tylko uważam, że Dorota w wejściach na wizję się gubi. I tyle.
Poseł Arułkowicz chyba powiedział, że premier jest jak pogodynka. Każdy go lubi ale nikt nie wie za co i dlaczego.
Dokładnie tak jest z Dorotą. Ja jej nie lubię bo nie wnosi na wizji niczego nowego do mojego życia. Zresztą o czym my rozmawiamy? To wszystko widać gołym nie uzbrojonym okiem.

;-)
"przyszły tydzień będzie bardzo dynamiczny pod względem pogodowym" :brawa:
Wysiadam! :tanczy:
Przepraszam, że piszę post pod postem. ;-)
Przepraszam, że piszę post pod postem. ;-)
;-)
A ja uważam, że nie. Musisz mnie więc przekonać, że jest inaczej a najlepiej podać w którym wejściu popełniła gafę i jaką.bartosz pisze:...uważam, że Dorota w wejściach na wizję się gubi. I tyle.
Wal śmiało. Od tego jest ten watek

Ja mogę ci w tym ułatwić bo czasem wejścia Doroty nagrywam. W razie czego mogę tą gafę wystawić.
To już nie wiesz o czym?bartosz pisze:Zresztą o czym my rozmawiamy? To wszystko widać gołym nie uzbrojonym okiem.
Zarzuciłeś Dorocie, że jest pusta i tempa i że jako pogodynka się nie nadaje.
Pytam dlaczego?
Bo widzisz, Dorota nie jest początkującą... Pogodę prowadzi już od dawna. To wskazuje, że musi być niezła.
Na razie wygląda to dziwnie. TVN zatrudnia pogodynkę, a ty jeden jesteś zdania, że się nie nadaje. To samotna walka, ale nie beznadziejna. Zbieraj dowody to może przekonasz innych do swojego zdania. Zaś pustosłowiem nie wskórasz nic.
A tak właściwie czego oczekujesz od prowadzącego pogody?
Bojak porównuje Dorotę do innych prezenterek i prezenterów pogody to ilość wpadek nie jest większa niż u innych prezenterów.
Co jest nie tak w tym stwierdzeniu?bartosz pisze:"przyszły tydzień będzie bardzo dynamiczny pod względem pogodowym" :brawa:
-
- Początkujący
Ma ktoś filmik z Dorotką z 30 kiwetnia?