Dorota Gardias

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

bartosz
Początkujący
Początkujący

Re: Dorota Gardias-Skóra

Post autor: bartosz »

Pasy w judo to była przenośnia. ;-)
Tak, żeby nie grzebać to wystarczy posłuchać Doroty we wczorajszym poranku jak mówi o technikach i chyba specjalistach polskich, którzy stworzyli samochód co pali jakieś minimalne ilości paliwa.
Przykłady na pustotę Szanownej Doroty mozna mnożyć.
osobiście mam wrażenie, że 'porankowcy" nie chcą jej zadawać trudnych pytań. Głaszczą ją po głowie....
;-)
Fabian
Bywalec
Bywalec
Kontakt:

Post autor: Fabian »

Dorota jest m.in. po pedagogice przedszkolnej. Na studiach, w mojej paczce mieliśmy kupę śmiechu ze kierunków pedagogicznych. Kiedy wracam wspomnieniami jakie kafle tam studiowały, w Dorocie, nawet jeśli czasem wypowie się jakoś mało treściwie, widzę rozgarniętą dziewczynę.
bartosz
Początkujący
Początkujący

No właśnie Fabian. Jest po pedagogice przedszkolnej. To co ta dama robi w pogodzie? Jest ładna, ma nogi do samej ziemi? Chyba tylko dlatego pracuje z profesjonalistami.
Moim zdaniem tnv24 to nie jest taniec z gwiazdami ale taniec z profesjonalistami. Tu nie ma miejsca na "mało treściwe wypowiedzi".
;-)
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

No a o co chodzi w pogodzie?
Prezenterka pogody powinna być chyba przede wszystkim ładna i powinna mieć nienaganną dykcję. Czy potrzeba czegoś więcej?
Pozostałych rzeczy, wymaganych do przedstawiania pogody, przecież się nauczyła.
sybic
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: sybic »

bartosz pisze:No właśnie Fabian. Jest po pedagogice przedszkolnej. To co ta dama robi w pogodzie?
A zaliczyła ostatnio jakieś wpadki w prezentowaniu pogody?
Racz je tutaj wymienić.
Marcin pisze:Czy potrzeba czegoś więcej?
No właśnie... na razie wiemy, że trzeba się orientować w pasach judo ;)
bartosz
Początkujący
Początkujący

Nie zaliczyła żadnej wpadki w pogodzie, bo jak można zaliczyć wpadkę w przygotowanym materiale i wyuczonym na pamięć. ;-)
Chciałbym zobaczyć Dorotę w takim wywiadzie bez przygotowania i unplugged. To by była gratka. :mhm:

...i nie czepiajcie się tych pasów bo widzę, że nie macie się do czego przyczepić... 8) 8)
;-)
piotrek888
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Post autor: piotrek888 »

bartosz pisze:ma nogi do samej ziemi? Chyba tylko dlatego pracuje z profesjonalistami.
Moje nogi też sięgają ziemi. Twoje nie? :shock:
Fabian
Bywalec
Bywalec
Kontakt:

Post autor: Fabian »

Aj, Piotrek, chyba wiesz, że to popularne, humorystyczne określenie zgrabnych, długich nóg. Takich rzeczy nie ma się co czepiać, to psuje dyskusję.
sybic
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

bartosz pisze:Nie zaliczyła żadnej wpadki w pogodzie
To może wyjaśnij bliżej o co ci dokładnie chodzi. Najpierw piszesz, że to tępa i pusta pogodynka, a na ten przykład podajesz, że nie ma pojęcia o pasach w judo. Potem zadajesz pytanie, co ona robi w pogodzie jeśli jest po pedagogice, sugerując, że jako pogodynka sobie nie radzi. Teraz nagle piszesz, że wpadki w pogodzie nie zaliczyła... a wiec jest jednak dobrą pogodynką, tak?
Ja tu widzę, że ktoś się tu miota, albo jest bardzo sfrustrowany
bartosz
Początkujący
Początkujący

@sybic ale ja już napisałem o przedwczorajszym poranku i to powinno Ci na dzień dzisiejszy wystarczyć.
Ja się nie miotam tylko uważam, że Dorota w wejściach na wizję się gubi. I tyle.
Poseł Arułkowicz chyba powiedział, że premier jest jak pogodynka. Każdy go lubi ale nikt nie wie za co i dlaczego.
Dokładnie tak jest z Dorotą. Ja jej nie lubię bo nie wnosi na wizji niczego nowego do mojego życia. Zresztą o czym my rozmawiamy? To wszystko widać gołym nie uzbrojonym okiem. :P
;-)
bartosz
Początkujący
Początkujący

"przyszły tydzień będzie bardzo dynamiczny pod względem pogodowym" :brawa:
Wysiadam! :tanczy:

Przepraszam, że piszę post pod postem. ;-)
;-)
sybic
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

bartosz pisze:...uważam, że Dorota w wejściach na wizję się gubi. I tyle.
A ja uważam, że nie. Musisz mnie więc przekonać, że jest inaczej a najlepiej podać w którym wejściu popełniła gafę i jaką.
Wal śmiało. Od tego jest ten watek ;)
Ja mogę ci w tym ułatwić bo czasem wejścia Doroty nagrywam. W razie czego mogę tą gafę wystawić.
bartosz pisze:Zresztą o czym my rozmawiamy? To wszystko widać gołym nie uzbrojonym okiem. :P
To już nie wiesz o czym?
Zarzuciłeś Dorocie, że jest pusta i tempa i że jako pogodynka się nie nadaje.
Pytam dlaczego?
Bo widzisz, Dorota nie jest początkującą... Pogodę prowadzi już od dawna. To wskazuje, że musi być niezła.
Na razie wygląda to dziwnie. TVN zatrudnia pogodynkę, a ty jeden jesteś zdania, że się nie nadaje. To samotna walka, ale nie beznadziejna. Zbieraj dowody to może przekonasz innych do swojego zdania. Zaś pustosłowiem nie wskórasz nic.
A tak właściwie czego oczekujesz od prowadzącego pogody?
Bojak porównuje Dorotę do innych prezenterek i prezenterów pogody to ilość wpadek nie jest większa niż u innych prezenterów.
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

bartosz pisze:"przyszły tydzień będzie bardzo dynamiczny pod względem pogodowym" :brawa:
Wysiadam! :tanczy:
Co jest nie tak w tym stwierdzeniu?
tomeczek1985
Początkujący
Początkujący

Post autor: tomeczek1985 »

Ma ktoś filmik z Dorotką z 30 kiwetnia?
Jacek-t
Stały bywalec
Stały bywalec