Dobrze, że Kamil Durczok przeczytał mojego posta i poprowadził dzisiaj "Fakty" z jedynego słusznego miejsca.Łukasz pisze:Dzisiaj powinien stać na moście dębnickim w Krakowie.

Moderator: Łukasz
Dobrze, że Kamil Durczok przeczytał mojego posta i poprowadził dzisiaj "Fakty" z jedynego słusznego miejsca.Łukasz pisze:Dzisiaj powinien stać na moście dębnickim w Krakowie.
Oczywiście, każdemu wolno myśleć.anita.knapik@ pisze:Tu każdy pisze co myśli,więc!!!
Gdy przeprowadzam wywiad - a z Kamilem Durczokiem miałem dwukrotnie przyjemność rozmawiać dla tvnfakty.pl - zawsze pytam, czy rozmówca odwiedza nasz serwis, czy przegląda forum. I zawsze wszyscy odpowiadają, że tak. Wcale nie z uprzejmości - to łatwo wyczuć. Również Kamil Durczok mówił, że odwiedza tvnfakty.pl (w naszym serwisie jest nawet zdjęcie jak ma właczony monitor z naszą stronę), że czyta wywiady i przegląda wątki na forum. Bardzo duża grupa pracowników i dziennikarzy TVN tu zagląda, co można równiez poznać po wewnętrznym IP sieci TVN, które jest dość wysoko w statystykach odwiedzin.Fabian pisze:To forum fanów, zdziwiłoby mnie z lekka gdyby pan Kamil tu zaglądał.
Jakie prywatne sprawy? Ja mówię jak nazywa ich na antenie. Naprawdę tego nie słyszysz, że wymawia Kijoska i Błaszkoski zamiast Kijowska i Błaszkowski?anita.knapik@ pisze:A to pewne,że tak ich nazywa??????Zresztą to są prywatne sprawy między pracownikam
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 19 gości