Kamil Durczok

Dział poświęcony dziennikarzom i celebrytom, którzy nie są związani z TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

Re: Kamil Durczok

Post autor: Łukasz »

Łukasz pisze:Dzisiaj powinien stać na moście dębnickim w Krakowie. :D
Dobrze, że Kamil Durczok przeczytał mojego posta i poprowadził dzisiaj "Fakty" z jedynego słusznego miejsca. :D
anita.knapik@
Początkujący
Początkujący

Post autor: anita.knapik@ »

Właśnie też chciałam się ustosunkować do tego co zrobił p.Kamil w tych Faktach,które prowadził na żywo z terenów objętych powodzią,naprawdę super pomysł!! :brawa: Więcej takich relacji w Faktach,bo są ciekawsze i obrazują dosłownie to co się dzieje!!W ogóle uważam,że to co robi jak Redaktor Naczelny ze swoim zespołem jest świetne i nie dziwię się,że odkąd jest w Faktach mają one największą oglądalność,a On jest najbardziej wiarygodnym dziennikarzem w Polsce!Lubię oglądać i słuchać Faktów,które prowadzi,bo są konkretne i sensowne!Lubię także oglądać Fakty po Faktach,które On prowadzi!Tak w ogóle to niech On nie przejmuje się tym co mówią złośliwie na jego temat w różnych programach i w internecie,bo to z zazdrości i tyle!!Poza tym czy nie wie ktoś może czy p.Kamil ma może gdzieś wykłady na jakimś Uniwersytecie w kraju?Chętnie bym posłuchała,bo lubię takiego człowieka jak On-konkretnego,a zarazem z dystansem do swojej osoby,poza tym miałabym parę pytań do niego,jeśli chodzi o dziennikarstwo,bo od zawsze kocham ten zawód-marzyłam o tym jeszcze w szkole i kto wie może jeszcze zaryzykuje studia w tym kierunku!!Jak to mówią lepiej późno niż wcale!!!!Marzy mi się praca w radiu!!A niestety mój mąż gasi we mnie te marzenia od zawsze!! ;( Ale mając taki przykład jak p.Kamil może wreszcie wezmę sprawy w swoje ręce!! :) Jeszcze chciałabym złożyć życzenia żonie p.Kamila z okazji imienin,które ma chyba dzisiaj:wszystkiego najlepszego,spełnienia marzeń,zdrówka i samych miłych chwil!!! :lol:
P.S.Chciałabym jeszcze napisać coś co dotyczy tej starej historii z brudnym stołem,jeśli jest jeszcze ktoś kto chce się tego czepiać to niech spojrzy na stronę "YouTube" i posłucha co ciekawego do powiedzenia ma p.Lis poza anteną-aż włos się jeży,a p.Olejnik co powiedziała do starszej babci na ulicy,to nawet wstyd powtarzać,ale tego nikt nie widzi!!!! :grozi: Mam jeszcze propozycję dla p.Kamila dotyczącą tego gdzie można poprowadzić Fakty-może z terenów zawalonych przez osuwiska np.Góra Żar lub Kłodne koło Limanowej lub porozmawiać z ludźmi co stracili pod tym domy i żyją w strachu!?To tyle!
anita.knapik@
Początkujący
Początkujący

Chciałabym wyrazić swoją opinię na temat tego co się ostatnio dzieje w związku ze zwolnieniem p.Sianeckiego!Otóż,ja uważam,że to lekka przesada,żeby o wszystko winić p.Kamila i tyle!Ja wierzę,że miał pan swoje powody i tyle,a poza tym to są sprawy miedzy wami!!Redakcja Faktów i to co się w niej dzieje to sprawy pomiędzy tam zatrudnionymi i tyle,a poza tym dzisiaj tak jest,że nawet najlepsi nie mają umowy w pracy na stałe!!Ja wierzę w pana,zawsze wierzyłam i uważam,że zrobił pan według swojego uznania!!Jestem pana fanką od lat i śledzę pana poczynania dziennikarskie i jestem dumna,że Śląska ma takiego zdolnego człowieka w Warszawie!! :brawa: Warszawa widocznie nie dorosła do pana talentu i tyle!!!Ja będę pana oglądać nawet jak panu każą odejść z TVN-ich strata!!!I życzę więcej uśmiech na co dzień i w Faktach też,żeby lepiej się je oglądało!! :D A pana garnitury są ekstra,krawaty też,lubię też pana na luzie!!!
anita.knapik@
Początkujący
Początkujący

Gratuluję p.Kamilowi świetnie poprowadzonego Wieczoru Wyborczego!!! :brawa: Razem z p.Pochanke wypadli super-uważam,że to był najlepszy Wieczór Wyborczy tego dnia we wszystkich telewizjach!! :tanczy: Mam nadzieję,że TVN mnie nie zawiedzie i w tę niedzielę zobaczę coś tak ekstra jak wtedy???Na TVN mam na myśli,a nie w TVN 24!!??Garnitur miał Pan super elegancki,ten krawat idealnie na wybory-warto było patrzeć,p.Pochanke też rewelacyjnie wyglądała w tym kostiumie,ale za to M.Olejnik,te buty były do kitu,trzeba coś zmienić-zdecydowanie!! :grozi: Zresztą nie pamiętam sytuacji,aby Pan kiedykolwiek miał zły garnitur lub krawat-wzór do naśladowania!!!Lubię też Pana rozmowy z politykami w Faktach po Faktach,bo są konkretne i rzeczowe!A w Faktach zawsze wypada Pan super,bo jest Pan najbardziej naturalny z wszystkich prowadzących i emocje można Panu wyczytać z oczu!!Wiem,że może ktoś powie,że słodzę i przesadzam,ale nie potrafię mówić źle,nawet jeśli wszyscy mają do Pana pretensje o coś,bo wiem,że ma Pan swoje racje!!Dziennikarstwo to dziś wyścig szczurów i tyle!A Pana z tego od górnie rozliczają!No chyba,że się z czymś nie zgadzam,albo mi się coś nie podoba to wtedy piszę co myślę z serca!Zresztą jak mogłabym Pana nie lubić jak jest Pan jedynym człowiekiem ze Śląska,co wybił się tak wysoko i podziwiam Pana od lat za to i za to,że pomimo tego :) pozostał Pan zwykłym człowiekiem,wbrew temu co inni Panu zarzucają!!My Ślązacy jesteśmy z Pana dumni!!!
Fabian
Bywalec
Bywalec
Kontakt:

Post autor: Fabian »

To forum fanów, zdziwiłoby mnie z lekka gdyby pan Kamil tu zaglądał. ;)
katrin820
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: katrin820 »

A mi się podobało jak na koniec w wieczorze wyborczym jak się żegnali z widzami dziennikarze rozmawiali ze sobą.To było super
anita.knapik@
Początkujący
Początkujący

Rzeczywiście to forum fanów,ale nie wiadomo czy p.Kamil tu nie zagląda,w końcu może się dowiedzieć o tym czy Go lubią,a jeśli nie to dlaczego!!! :mhm: Tu każdy pisze co myśli,więc!!! :roll: A swoją drogą to ktoś może wie,że p.Kamil tego co tu jest nigdy nie czyta????????!!!!! :stop: To niech napisze,jeśli jest taki pewien!!
Fabian
Bywalec
Bywalec
Kontakt:

Post autor: Fabian »

Teoretycznie jest możliwe, że Kamil Durczok tu zagląda. Kto wie, może bywał tu również sam Jan Wejchert. Rozsądek podpowiada mi jednak, że tacy ludzie mają czas wypełniony wieloma rzeczami, innymi niż fora dyskusyjne internautów.
anita.knapik@ pisze:Tu każdy pisze co myśli,więc!!!
Oczywiście, każdemu wolno myśleć.
anita.knapik@
Początkujący
Początkujący

Nie wiem czy p.Kamil tu zagląda czy nie,ale tak czy tak to gratulacje dla niego za zwiększenie oglądalności Faktów,bo to z pewnością Jego zasługa!!! :brawa: I jeszcze życzenia imieninowe:Zdrówka,uśmiechu,luzu,pogody ducha i dalej niech robi to co robi!! :D Imieniny ma w niedzielę,jeśli ktoś nie wie.
Łukasz
Administrator
Administrator
Kontakt:

Post autor: Łukasz »

Fabian pisze:To forum fanów, zdziwiłoby mnie z lekka gdyby pan Kamil tu zaglądał. ;)
Gdy przeprowadzam wywiad - a z Kamilem Durczokiem miałem dwukrotnie przyjemność rozmawiać dla tvnfakty.pl - zawsze pytam, czy rozmówca odwiedza nasz serwis, czy przegląda forum. I zawsze wszyscy odpowiadają, że tak. Wcale nie z uprzejmości - to łatwo wyczuć. Również Kamil Durczok mówił, że odwiedza tvnfakty.pl (w naszym serwisie jest nawet zdjęcie jak ma właczony monitor z naszą stronę), że czyta wywiady i przegląda wątki na forum. Bardzo duża grupa pracowników i dziennikarzy TVN tu zagląda, co można równiez poznać po wewnętrznym IP sieci TVN, które jest dość wysoko w statystykach odwiedzin.

Ostatnio było mi bardzo miło, gdy Marek Tejchman zwrócił mi uwagę na tort, który na urodziny narysowała mu jego fanka i wkleiła na forum. Dwa tygodnie temu Anita Werner mówił mi o tym, że jej bardzo miło i że to dla niej bardzo ważne, że ma taki duży wątek na naszym forum.

Jakby tu nie zaglądali, to skąd mieliby wiedzieć, co ludzie wypisują o nich w internecie?
anita.knapik@
Początkujący
Początkujący

Pan Kamil zauważyłam coś ostatnio przepracowany-może czas najwyższy na urlop-co!!! :lol:
anita.knapik@
Początkujący
Początkujący

Chciałabym dać parę rad p.Kamilowi!!!!Żeby nie przejmował się tymi złośliwościami pod swoim adresem wypisywanymi na różnych blogach i pozostał taki jak do tej pory,bo jest super!!!! :tanczy: Fakty prowadzonego przez Niego są super i przede wszystkim podoba mi się u Niego ten luz i ten uśmiech i nawet te różne Jego pozy!!!!Tak trzymać!!!!A fryzurka ostatni super!!! :lol: Tylko niech p.Kamil trochę odpocznie i zwolni,bo się nam zapracuje-może mały urlopik i powrót do rodzinnych Katowic-Ślązaki czekają!!! :aniol:
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

A podoba ci się, że Kamil Durczok nazywa Renatę Kijowską "Kijoską", a Jana Błaszkowskiego "Błaszkoskim"?
anita.knapik@
Początkujący
Początkujący

A to pewne,że tak ich nazywa??????Zresztą to są prywatne sprawy między pracownikami,na Niego też pewnie mają przezwisko-tak jest zwykle w pracy!!!!!!Zresztą praca to jedno,a życie prywatne to drugie,ja Go cenię,bo jak prowadzi Fakty to jest jednym chyba dziennikarzem,który prowadzi na luzie,prawie zawsze uśmiechnięty i ma te swoje gesty,które bardzo lubię!!!!! :tanczy: A tak w ogóle prywatnie wydaje mi się całkiem sympatyczny,miły,z humorem!!!!!A wiem to stąd,że obserwowałam wiele Jego prywatnych wypowiedzi i wywiadów,a wady ma jak każdy z nas chyba!!!! :grozi: Poza tym to dobrze Go pamiętam z czasów gdy pracował jeszcze w TVP Katowice,Radiu Katowice,nawet Go spotkałam wtedy i był całkiem luzacki człowiekiem,z humorem!!!!Ktoś powie,że ludzie się zmieniają z czasem i okoliczności ich zmieniają-no może i tak,ale jak ktoś wyniósł taki wychowanie z domu,to niewiele może się zmienić w Jego życiu,a już na pewno nie na stałe!!!!Mam nadzieję,że po urlopie wróci wypoczęty i pełen energii do pracy!!!! :tanczy: Wiem jedno,że gdybym miała możliwość Go spotkać ponownie i z nim porozmawiać to na pewno byłaby to ciekawa rozmowa,bo jest świetny w tym co robi,można by się dużo dowiedzieć i nie byłby to czas stracony!!!!A od zawsze marzył mi się zawód dziennikarza-nie spełnione do dziś marzenie,bo jak niektórzy w moim otoczeniu twierdzą pewne zachowania nie pasują kobiecie,jeszcze w pewnym wieku?????!!!!!!! :nie: :mhm:
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

anita.knapik@ pisze:A to pewne,że tak ich nazywa??????Zresztą to są prywatne sprawy między pracownikam
Jakie prywatne sprawy? Ja mówię jak nazywa ich na antenie. Naprawdę tego nie słyszysz, że wymawia Kijoska i Błaszkoski zamiast Kijowska i Błaszkowski?
ODPOWIEDZ