Może być, chociaż moim zdaniem lepiej było wcześniej. Teraz jest mało dynamicznie.JacanTVN24 pisze:A co Wy o tym myślicie?
Fakty - program informacyjny TVN
Moderator: Łukasz
Re: "Fakty" - nalepszy program informacyjny w Polsce
-
- Czasem tu wpada
No wiesz, trzeba wybrać pomiędzy estetyką lotów a dynamicznością. Teraz jest spokojniej i lepiej, więcej szczegółów studia widać, wtedy było szybko, niechlujnie ale za to dynamicznie 

-
- Czasem tu wpada
I jeszcze kolejny plus tej zmiany: można usłyszeć dłuższą wersję muzyki która leci w tle zapowiedzi tematów 

-
- Czasem tu wpada
Gdybyś nie zauważył, to jest to związane z kampanią prezydencką i specjalnymi wydaniami "Faktów", które przez ostatnie trzy dni były niemal w całości poświęcone wyborom prezydenckim. Po kampanii wszystko wróci do normy.
-
- Czasem tu wpada
Akurat sytuacja wyborcza nijak się ma do sposobu lotów w Faktachmiwaszkiewicz pisze:Gdybyś nie zauważył, to jest to związane z kampanią prezydencką i specjalnymi wydaniami "Faktów", które przez ostatnie trzy dni były niemal w całości poświęcone wyborom prezydenckim. Po kampanii wszystko wróci do normy.

-
- Czasem tu wpada
Kolego, co ty opowiadasz? To ma związek tylko i wyłącznie z wyborami prezydenckimi i specjalnymi wydaniami "Faktów", które - jak wcześniej pisałem - były w całości poświęcone wyborom.
Relacja Marzanny Zielińskiej:
"uratowała tylko prosiaka i męża".
:uhh:
-
- Czasem tu wpada
To było naprawdę piękne :brawa: :tanczy: Ale ma Marzanna poczucie humoruMarcin pisze:Relacja Marzanny Zielińskiej:

Niech się zatrudni w "Super Expresie".
-
- Początkujący
TVN Fakty-wzrost oglądalności
Nie dziwi mnie wcale,że Fakty TVN ponownie zresztą zwiększyły swoją oglądalność podczas Wyborów i Wieczoru Wyborczego,bo rzeczywiście byli i są super programem informacyjnym :brawa: Nie chodzi o to,że są idealni,bo potknięcia zdarzają się nawet najlepszym,ale ogólnie są ok!! :aniol: Zresztą to nie mała zasługa p.Kamila Durczoka i jego zespołu reporterów oraz ludzi z zaplecza,o których często się nie mówi(Rurek,Wolan) innych!! :tanczy: Stwierdzam,że odkąd częściej się uśmiechają w Faktach i p.Kamil i p.Justyna i p.Grzegorz zrobiło się tak milej i bardziej na luzie,a to lubię,bo pokazuje ich jako zwykłych ludzi jak my!!A nie tak jak niektórzy twierdzą,że kręcą się i rozpraszają widzów!!Ciekawe czy ktoś się ze mną zgodzi!!?? :mhm:
-
- Czasem tu wpada
Grzegorz Kajdanowicz w weekendowych Faktach bez Anity? Dlaczegóż to?
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Anita już chyba na urlopie.JacanTVN24 pisze:Grzegorz Kajdanowicz w weekendowych Faktach bez Anity? Dlaczegóż to?
-
- Czasem tu wpada
Wielka szkoda. Dziś widząc lot kamery na minutę przed Faktami, w czasie napisów końcowych jakiegoś filmu zauważyłem samego Grzegorza i pomyślałem, że jest jeszcze kilka minut do wejścia więc Anita przyjdzie, ale jak ujrzałem jeden fotel to już się zorientowałem, że będą solowe Fakty weekendowe
-
- Początkujący
Dzisiaj w "Faktach" pojawiły się nowe ozdobniki.
Były one w fragmencie wywiadu Jarka dla (pseudo-portalu) PiS.
Foty będą później
.
Były one w fragmencie wywiadu Jarka dla (pseudo-portalu) PiS.
Foty będą później

5 lat na forum 
Na innym forum także @brk

Na innym forum także @brk
a kto jest gościem fakty po faktach, wiesz może?