Na szczęście Kacha dzisiaj w dżinsach i marynarce , więc niewiele straciłem

Mocne, ale patrząc na ostatnie "Poranki" jest w tym trochę racji.sylwiagfan pisze:Wolę Krzyska niz tego błazna Zebrowskiego
Widać, każdy prowadzący ma swoje zady i walety

Moderator: Łukasz
Mocne, ale patrząc na ostatnie "Poranki" jest w tym trochę racji.sylwiagfan pisze:Wolę Krzyska niz tego błazna Zebrowskiego
First of all - Faktycznie Kamila wcaaaleee nie ma zeza. Setki tysiecy widzow TVN ma tylko takie zwidy a w ogole to kwestia zlapania capsa.piotrek888 pisze:Najpierw piszesz, że Kamila Biedrzycka ma zeza, a potem wszystkim oznajmiasz, że jesteś jej fanem.
Second of all - Jesli nie wiesz co znaczy i jaka jest geneza slowa gbur to wypadaloby zerknac do slownika.piotrek888 pisze:Potem piszesz, że Kuźniar to gbur, że sfotografował bladź
No wybacz?! Albo jestes slepy i masz zeza albo nigdy nie ogladales tego facia w akcji. Ten koles z karbownica na glowie nadaje sie tylko do prowadzenia dziesiecio minutowego DpD o 23 w niedziele, bo wtedy i tak wszyscy spia. Z reszta czy to nie on narazil sie Asce z Siemiatycz? Czy to nie Ty zachodzisz caly weekend w glowe o co poszlo?piotrek888 pisze:Co do błazenady Marcina - ja jej nie widzę, dla mnie numer dwa poranka.
Nareszcie TVN24 poszła po rozum do głowy. Więcej Krzycha jako prowadzącego "Poranek", a mniej Porady. Za to więcej Porady po 18. Wtedy i tak nie oglądam. :rozglada:Efcia pisze:Krzysztof Górlicki o poranku a jakub Porada o 18 :mhm:
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 10 gości