Ewa Drzyzga
Moderator: Łukasz
-
- Bywalec
- Kontakt:
wydaje mi sie ze Ewa moze wszystko ukryÌ. Nie wiedzielismy ze ma mê¿a, dopiero gdy okaza³o sie ze jest w ci¹zy wyda³o sie ¿e po raz 2 wysz³a z m¹¿.
a jesli chodzi o to ze nie powinno pisac, to troche masz racje... Jak dzis w "Fakcie" znĂłw po raz setny opisali Joanne Brodzik ze pije, pali i je zbyt tÂłuste potrawy to to troche przesadzili. Co kogo to interesuje, a jej tylko zycie rujnujÂą takie gÂłupie teksty.
/EDIT:
Staraj siĂŞ nie pisaĂŚ dwĂłch postĂłw pod rzÂąd w przeciÂągu kilku minut (:
a jesli chodzi o to ze nie powinno pisac, to troche masz racje... Jak dzis w "Fakcie" znĂłw po raz setny opisali Joanne Brodzik ze pije, pali i je zbyt tÂłuste potrawy to to troche przesadzili. Co kogo to interesuje, a jej tylko zycie rujnujÂą takie gÂłupie teksty.

/EDIT:
Staraj siĂŞ nie pisaĂŚ dwĂłch postĂłw pod rzÂąd w przeciÂągu kilku minut (:
-
- Bywalec
- Kontakt:
do faktu to ja jush sie strasznie zrazilem, wiem ze niczego dobrego nie mozna sie po tym sszmatlawcu spodziewac, joanne brodzik starsznie znisczyli jest teraz bardzo amknieta i izoluje sie od ludzi podobnie jak wilczak a ewa robi bardzo dobrze ze to ukrywa

W ekscytacji czwartym sezonem... w oczekiwaniu na...piaty...szosty...siódmy
Tez chcem o tym przeczytaĂŚ, i oczywiscie jak ma na imie
Ewa pasuje do "rozmĂłw..." i powinna je prowadzic, zreszta obojetnie co zeby prowadziÂła ale zeby byÂła
ja moge nawet ogladac "test inteligencji" prowadzony przez niÂą tylko ze on jest rzadko. Szkoda tylko ze teraz prowadziÂła do MoÂłek a nie Drzyzga. Ciekawe dlaczego? Ewa nie chciaÂła w ciÂązy czy TVN wolaÂł MoÂłek?

Ewa pasuje do "rozmĂłw..." i powinna je prowadzic, zreszta obojetnie co zeby prowadziÂła ale zeby byÂła

-
- Bywalec
- Kontakt:
-
- Bywalec
- Kontakt:
-
- Bywalec
- Kontakt:
ja jestem pewien ze wrocibo jush czytalem harmonogram jej powrotu nowe odcinki nagrywane sa do koncalistopada, nagrywanych jest wiecej odcinkow niz zwykle zeby starczylo na caly ten sezon, a powrot ewy do tvn planowany jest od lutrego 2005 roku zeby mogla jush krecic ocinku na kolejny marcowy sezon
W ekscytacji czwartym sezonem... w oczekiwaniu na...piaty...szosty...siódmy
nie wiem dlaczego ale ostanio rozmowy w toku sa bardzo monotematyczne, tylko sexualne tematy: o nimfomankach o pozycjach o sexie z puszystymi, z ksiedzem, z zakonnica (to byÂł zabawny odcinek) oditd :?moze to ja mam takie szczeÂście i tak wÂłaczam jak leca te tematy
nie mam nic przeciwko, moze by tak zaproponowac jakiÂś powazniejszy temat.