Ewa Drzyzga

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

aniab
Początkujący
Początkujący

Post autor: aniab »

swoja drogÂą ciekawe czy dowiemy sie czy bedzie chÂłopiec czy dziewczynka?? :)
Mocne_ogniwo
Bywalec
Bywalec
Kontakt:

Post autor: Mocne_ogniwo »

a sadzisz ze jakims cudem to sie ukryje dzien po wszytskie brukowce beda pisaly jaka plac ile wazy i o ktorej godzinie sie urodzil.... :evil: :evil: :evil: tak niepowinno byc ale neistety tak zapewne bedzie
W ekscytacji czwartym sezonem... w oczekiwaniu na...piaty...szosty...siódmy
aniab
Początkujący
Początkujący

wydaje mi sie ze Ewa moze wszystko ukryÌ. Nie wiedzielismy ze ma mê¿a, dopiero gdy okaza³o sie ze jest w ci¹zy wyda³o sie ¿e po raz 2 wysz³a z m¹¿.

a jesli chodzi o to ze nie powinno pisac, to troche masz racje... Jak dzis w "Fakcie" znĂłw po raz setny opisali Joanne Brodzik ze pije, pali i je zbyt tÂłuste potrawy to to troche przesadzili. Co kogo to interesuje, a jej tylko zycie rujnujÂą takie gÂłupie teksty. :evil:

/EDIT:
Staraj siĂŞ nie pisaĂŚ dwĂłch postĂłw pod rzÂąd w przeciÂągu kilku minut (:
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: michos »

Na zachodzie ten rynek jest jeszcze bardziej rozwinniĂŞty i my nie jesteÂśmy tu wyjÂątkiem i wybĂłr naleÂży do nas czy coÂś czytamy czy nie. Ja czasami to czytam ale tylko dla rozrywki czy wrĂŞcz zachwytu nad dramatycznie niskim poziomem danej gazety. :twisted: :twisted: :twisted:
Mocne_ogniwo
Bywalec
Bywalec
Kontakt:

do faktu to ja jush sie strasznie zrazilem, wiem ze niczego dobrego nie mozna sie po tym sszmatlawcu spodziewac, joanne brodzik starsznie znisczyli jest teraz bardzo amknieta i izoluje sie od ludzi podobnie jak wilczak a ewa robi bardzo dobrze ze to ukrywa :D :D
aniab
Początkujący
Początkujący

do takich gazet jak "fakt' to tak, ale nieraz chciaÂłabym przeczytac w jakims normalnym czasopismie fajny wywiad z Ewa.

A co sÂądzicie o "super ekspresie"? tez szmatÂławiec?
aniab
Początkujący
Początkujący

Tez chcem o tym przeczytaĂŚ, i oczywiscie jak ma na imie :)
Ewa pasuje do "rozmĂłw..." i powinna je prowadzic, zreszta obojetnie co zeby prowadziÂła ale zeby byÂła :D ja moge nawet ogladac "test inteligencji" prowadzony przez niÂą tylko ze on jest rzadko. Szkoda tylko ze teraz prowadziÂła do MoÂłek a nie Drzyzga. Ciekawe dlaczego? Ewa nie chciaÂła w ciÂązy czy TVN wolaÂł MoÂłek?
Mocne_ogniwo
Bywalec
Bywalec
Kontakt:

pewnie ze tak, teraz ostro konkuruje z faktem ktory uwaga z miesiaca na meisiac xczyta coraz wiecej ludzi, aktualnie pol miliona dziennnie osob kupuje to sceirwo a super express tylko 200 tysiecy :evil: :evil:
Mocne_ogniwo
Bywalec
Bywalec
Kontakt:

uwazam ze tematy w romzowach w toku sa w tym sezonie wykjaotkowo ciekwe, naprawde, coraz lepiej sie straja i calkiem na plus jetem tytm zaskoczony
aniab
Początkujący
Początkujący

Dzis w "Zyciu na gorÂąco" (kolejna gazetka o ktĂłrej lepiej sie nie wypowiadaĂŚ) zastanawiaja sie czy "Drzyzga wrĂłci czy nie wrĂłci do TVN". Najfajniejsze, ze Ona jeszcze nie odeszÂła, a tu juz sie zastanawiajÂą sie czy po urodzeniu dziecko wrĂłci... :shock:
Awatar użytkownika
Kubs
Bywalec
Bywalec

Post autor: Kubs »

Ewa na pewno wrĂłci- ten program przynosi zyski i nie widze powodu dla ktĂłrego Ewa miaÂła by oddaĂŚ sie macierzyĂąstwu i zrezygnowaĂŚ z programu
MAKEPOVERTYHISTORY
Mocne_ogniwo
Bywalec
Bywalec
Kontakt:

ja jestem pewien ze wrocibo jush czytalem harmonogram jej powrotu nowe odcinki nagrywane sa do koncalistopada, nagrywanych jest wiecej odcinkow niz zwykle zeby starczylo na caly ten sezon, a powrot ewy do tvn planowany jest od lutrego 2005 roku zeby mogla jush krecic ocinku na kolejny marcowy sezon
Awatar użytkownika
Kubs
Bywalec
Bywalec

Post autor: Kubs »

Hmmm. Mocne ogniwo, skÂąd te wielce potwierdzone informacje :?: :?: :?:
MAKEPOVERTYHISTORY
Awatar użytkownika
bambi
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: bambi »

nie wiem dlaczego ale ostanio rozmowy w toku sa bardzo monotematyczne, tylko sexualne tematy: o nimfomankach o pozycjach o sexie z puszystymi, z ksiedzem, z zakonnica (to byÂł zabawny odcinek) oditd :?moze to ja mam takie szczeÂście i tak wÂłaczam jak leca te tematy :?: nie mam nic przeciwko, moze by tak zaproponowac jakiÂś powazniejszy temat.
Grzesioo
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Grzesioo »

aniab pisze:swoja drogÂą ciekawe czy dowiemy sie czy bedzie chÂłopiec czy dziewczynka?? :)
To bĂŞdzie dziewczynka.
ODPOWIEDZ