Fakty - program informacyjny TVN
Moderator: Łukasz
-
- Początkujący
Re: "Fakty" - nalepszy program informacyjny w Polsce
pan Kalisz z SLD, pan Celiński z LiD oraz burmistrz Bogatyni pan Grzmielewicz
5 lat na forum 
Na innym forum także @brk

Szkoda, że nie oglądałam
może w szkle kawałek puszczą..

-
- Początkujący
Dzisiaj na TVN24.pl, gdy chciałem obejrzeć Fakty - ujrzałem końcówkę Detektywów, planszę TVN "produkcja ...", spot sponsorski "Alfa STAR", "Muszynianka" oraz "Aviva"
, jingiel TVN, no i dopiero FAKTY. Dodam, że były zgrywane z TVN (4:3).
link (działa do 19:00, 11.08): http://www.tvn24.pl/fakty.html

link (działa do 19:00, 11.08): http://www.tvn24.pl/fakty.html
5 lat na forum 

-
- Fan Forum
- Kontakt:
I tak jak mówiłem wcześniej, Fakty z virtuala, z nową oprawą, stołem i melodią od września w TVN.
Świetna wiadomość! Mam nadzieję, że im się wszystko uda.
Ciekawe czy nowemu otwarciu, towarzyszyć będzie wcześniejsza kampania promocyjna. Przy otwarciu studia na Wiertniczej, były świetne spoty promocyjne, w stylu "To jest mały krok człowieka, ale wielki krok ludzkości". Szkoda, że nigdzie nie mogę ich znaleźć.
Ciekawe czy nowemu otwarciu, towarzyszyć będzie wcześniejsza kampania promocyjna. Przy otwarciu studia na Wiertniczej, były świetne spoty promocyjne, w stylu "To jest mały krok człowieka, ale wielki krok ludzkości". Szkoda, że nigdzie nie mogę ich znaleźć.
Zastanawiałem się wczoraj czemu Grzegorz Kajdanowicz prowadził sam Fakty i potem Fakty po faktach. Już wszystko wiem! Bowiem Anita Werner była na balu charytatywnym fundacji TVN
Czyli dziś będą razem.

Tylko wczoraj dziwnie to wyglądało bo zaraz po faktach Kajdan był już w studiu fpf, więc fakty szły chyba wczoraj z opóźnieniem.
-
- Fan Forum
- Kontakt:
To nie jest daleko. Studio jest na korytarzu obok newsroomu, więc jakieś 50 sekund drogiGreg Haus pisze:Tylko wczoraj dziwnie to wyglądało bo zaraz po faktach Kajdan był już w studiu fpf, więc fakty szły chyba wczoraj z opóźnieniem.

Kajdanowicz powiedział, że zaraz zaprasza na rozmowę w fpf z Migalskim który zaraz będzie w studiu w Katowicach, po czym gdy przełączyłem na tvn24 zaraz gdy kończyły się fakty to rozmowa już się zaczynała.piotrek888 pisze:To nie jest daleko. Studio jest na korytarzu obok newsroomu, więc jakieś 50 sekund drogiGreg Haus pisze:Tylko wczoraj dziwnie to wyglądało bo zaraz po faktach Kajdan był już w studiu fpf, więc fakty szły chyba wczoraj z opóźnieniem.
Wszystko było na żywo. FPF chwile się opóźniły i Kajdanowicz ledwo powiedizał "Do zobaczenia", a już zszedł z krzesła i poleciał do drugiego studia. Więc wszystko było na żywo.
-
- Czasem tu wpada
Niestety, na tvn24.pl nie ma już archiwum z minionymi wydaniami Faktów, więc nie mogłem zobaczyć. A szkoda, bo zawsze można było tam zajrzeć. Ma ktoś nagrane Fakty z soboty? A jeżeli nie to czy można zobaczyć je w jakimś archiwum?lukis pisze:Wszystko było na żywo. FPF chwile się opóźniły i Kajdanowicz ledwo powiedizał "Do zobaczenia", a już zszedł z krzesła i poleciał do drugiego studia. Więc wszystko było na żywo.
-
- Czasem tu wpada
To jest archiwum materiałów... A ja pisałem o całym wydaniu Faktów. Tak jak to jest dostępne w głównym oknie jak wchodzimy w zakładkę fakty.
-
- Nowicjusz
TVN tuba propagandowa rządu
Mam możność porównania Faktów TVN i Wiadomości też niby rządowych po dzisiejszej emisji. Fakty reprezentują poziom strasznie niski. Widać ordynarną, nachalną propagandę prorządową. Żeby chociaż była inteligentnie robiona. Ale nie. Prymitywne wtłaczanie ludziom do głów słusznej ideologii. Gdyby były pytania służę przykładami.
Re: TVN tuba propagandowa rządu
Obejrzyj sobie Szkoło Kontaktowe. Taki program wzorowany na wzór Radiomaryjnych audycji.