Powiem szczerze , wolę dwa razy w "Porankach" niż 5 w "PzP"piotrek888 pisze:Cieszysz się, że będziesz ją widywać tylko dwa razy w tygodniu?
Tylko, że Porada może być faktycznie kroplą dziegciu :<
Moderator: Łukasz
Powiem szczerze , wolę dwa razy w "Porankach" niż 5 w "PzP"piotrek888 pisze:Cieszysz się, że będziesz ją widywać tylko dwa razy w tygodniu?
Ja liczę na transfer Marty do TVN Style, jakoś mi tam bardziej pasuje i chyba mogłaby tam rozkwitnąć. Już widzę te pełne temperamentu kobiece rozmówki przy małej czarnej.nouze pisze:Czyli jednak to Marta daje dyla
Będziemy, we czwartki i piątki.gwiazdeczka pisze:Czyli Kasi Werner nie będziemy już oglądać w Poranku?
Ale chyba nie z Jarkiem Kuźniarem...piotrek888 pisze:Będziemy, we czwartki i piątki.gwiazdeczka pisze:Czyli Kasi Werner nie będziemy już oglądać w Poranku?
No właśnie. Nie wiem czy to Wigilia tak nastraja, ale rozmowa z Poradą jakoś układa się Joasi znacznie lepiej niż z Kuźniarem.nouze pisze:Trzeba powiedzieć jedno, przed i po serwisie o godz. 6 Joasia powiedziała więcej niż wczoraj, podczas wszystkich tych okołoserwisowych dysput.
W tym roku pierożki przygotowała jednak mama. Wkład Joasi w ucztę wigilijną to śledziki i szuba. Ale póki co Joasia pości niezłomnie, zapowiedziała że nic nie będzie jeść do 17.00 :aniol:.epsztajnek pisze:A Pani Redaktor to pewno już pierożki na Wigilię szykuje :>
Faktycznie, jest nadzwyczaj dobrze w tej dziedzinie :cicho:Jacek-t pisze:No właśnie. Nie wiem czy to Wigilia tak nastraja, ale rozmowa z Poradą jakoś układa się Joasi znacznie lepiej niż z Kuźniarem.
Nawet na pewno bo Porada powiedział "To spotkamy się w biegu, jeden będzie wchodził a drugi wychodził"maxxx pisze:Joasia też się zdradziła, że będzie w niedziele w pracy. Biorąc pod uwagę, że mówiła, że wraca z Siemiatycz w niedziele, można założyć, że chodzi o "Dzień na Żywo"
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 21 gości