Krzysztof Górlicki
Moderator: Łukasz
Re: Krzysztof Górlicki
Zdarzało się.
Krzychu to jest taki ułożony w Poranku. Taki anty Kuźniar. Ale każdy ma inny temperament. Nie oceniam kategorycznie, bo widziałem fragmenty przy kubku z kawą po 6 rano :spiewa: Widzę, że jutro też jest w Poranku.
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
czy ten pan potrafi przeczytać chociaż jedną informację bez przejęzyczenia? jego "sopota na żywo" już mnie bardzo denerwuje... :hmm:
Dobre!!
nie wiem, czy Filmowka przypomina sobie poczatki 'kariery' p. Krzysia. W porze wieczornej jego zadaniem bylo tylko odczytywanie wiadomosci z promptera - chyba dziecko z 1 klasy zrobiloby to lepiej :tanczy: Ale jest sympatyczny 

-
- Początkujący
Pan Krzysztof jest jedynie w wekeendy... Czyżby był tylko wtedy kiedy nikt nie chce pracować?
Cały dzień w sobotę i niedzielę możemy go oglądać.
Cały dzień w sobotę i niedzielę możemy go oglądać.

Nie wiecie co będzie z Krzysiem Górlickim? http://www.wirtualnemedia.pl/artykul/ro ... h-w-tvn-24 w tym artykule niestety nic o nim nie pisze. Mam nadzieje że zostanie w TVN 24
Krzysztof dzisiaj poprowadzi Dzień po dniu. Zaraz po Prosto z polski rozpoczął się serwis z Górlickim. Wie ktoś może co z programem Świat według Jacka? Spadł z ramówki?
TVN - programowo najlepsza
TVN24 - cała prawda całą dobę
Z okazji urodzin wszystkiego najlepszego Panu redaktorowi życzę 

Jedyna, nieoficjalna strona poświęcona dziennikarce TVN24 Dagmarze Kaczmarek - Szałkow
Szczegóły na http://www.dagmarakaczmarek.dbv.pl

Szczegóły na http://www.dagmarakaczmarek.dbv.pl
Wczoraj (tj. 14.07.2011) Krzysztof prezentował serwisy w poranku TVN24, natomiast dziś prowadził "15:00 na żywo" .
Pora odżywic jego wątek. W którym paśmie go wolicie?
Ja zdecydowanie w serwisach. Dzisiaj był lekko zagubiony w wirtualnym studiu TVN24 podczas 15 na żywo.
TVN - programowo najlepsza
Tak, zgadzam się :-) Ja jakoś tak od ponad miesiąca strasznie zwracam uwagę na prowadzenie programów przez pociechy TVN24.
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Zdecydowanie w "15-tej na żywo". Mam wrażenie, że jest mniej spięty. Zresztą jest bardziej dynamicznyrogi pisze:Wczoraj (tj. 14.07.2011) Krzysztof prezentował serwisy w poranku TVN24, natomiast dziś prowadził "15:00 na żywo" .

Moim zdaniem Krzysztof nie powinien pracować przed kamerą. Kamera go nie lubi.
Ja aż tak brutalna nie będę
KG rzeczywiście ma dosyć usypiający głos, robi błędy w wymowie ^^, ale jest sympatyczny i spokojny, mógłby być bardziej spontaniczny - wtedy nie byłoby tylu skarg 

This is not the end, this is not the beginning.
A ja go lubię. Wolę oglądac programy z jego udziałem niż z Cholewińskim.