Anna Jędrzejowska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

nouze
Fan Forum
Fan Forum

Re: Anna Jędrzejowska

Post autor: nouze »

Obrazek
Obrazek
Obrazek :jupi:
incognito
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: incognito »

Uch - jak gorąco!
Puff - jak gorąco!
Uff - jak gorąco!
Już ledwo sapie, już ledwo zipie,
A jeszcze palacz węgiel w nią sypie. [...]
Takie luźne skojarzenie. :lol2:
nouze
Fan Forum
Fan Forum

Oj, dobrze że nie wiesz na ile ciekawych sposobów zinterpretowałem Twoje luźne skojarzenie :lol2:
incognito
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

nouze pisze:Nikogo tu nie ma to sobie pośpiewam
Tylko pozornie... :grozi:
Śnieżna kocica :P ma tu wielu fanów, tylko trochę nieśmiałych i cichych (sądząc po tym, jak często zmienia się liczba w rubryce "wyświetlone").
Tak więc... nie ustawaj :brawa:
Jeszcze Anna nie zginęła :!:
i Jej osobiste atrybuty też :D
ps. gdyby jeszcze wróciła do tych długich kruczoczarnych.. ech..
nouze
Fan Forum
Fan Forum

incognito pisze:Śnieżna kocica ma tu wielu fanów
Tak wiem, chciałem przyprowokować lekko. Co nie zmienia faktu że pośpiewać sobie lubię. :D
incognito pisze:trochę nieśmiałych i cichych
To nie jedyne powody. ;)
incognito pisze:gdyby jeszcze wróciła do tych długich kruczoczarnych.. ech..
Prawda to, prawda. Niby zmierza to w tym kierunku, ale długo coś rosną. Może jestem niecierpliwy, ale wydaje mi się że Beacie Tadli szybciej to szło. Niewykluczone że to jakieś fundamenty do kolejnego fryzjerskiego wynalazku. Te boki wydają się nieco przykrótkie, a że Anna lubi kombinować z fryzurami to rzecz jasna. Z drugiej strony, co ja tam wiem o zapuszczaniu włosów. :lol2:
epsztajnek
Fanatyk :)

Post autor: epsztajnek »

incognito pisze: ps. gdyby jeszcze wróciła do tych długich kruczoczarnych.. ech..
Jak na przykładach (dla tych cichych fanów, co nie mieli okazji widzieć ;) )

http://www.sendspace.com/file/aj1o1a

http://www.sendspace.com/file/a2ara1
incognito
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

gdyby jeszcze wróciła do tych długich kruczoczarnych
epsztajnek pisze: Jak na przykładach (dla tych cichych fanów, co nie mieli okazji widzieć ;) )
http://www.sendspace.com/file/aj1o1a
No i teraz jeszcze bardziej mi do nich tęskno.. (psychoterapeutą to Ty chyba nie jesteś ;)
Bardziej obawiam się o stan @nouze (oby sobie jakoś z tym poradził :rydzyk:
nouze
Fan Forum
Fan Forum

Co za dzień, co za dzień! Piękny ma się rozumieć. Podział na to że Kalczyńska prowadzi dysputy z kolegami z redakcji, a Ania J. rozmawia z ekspertami na poziomie nieosiągalnym dla swojej koleżanki, jest całkiem sprytny. Szefostwo doskonale wie że Anna jest znakomita w tym co robi, jest synonimem profesjonalizmu, a najlepiej wychodzi właśnie w takiej roli jak dziś. Wiedzą chociażby z tego powodu że dziś miała być Marta Kuligowska, bo widziałem ją jak kręciła się wokół stanowiska Dnż. Zwyczjnie nie podołałaby takiemu wyzwaniu. No i tu nasuwa się pytanie, czym do cholery kierują się te tłuki na wysokich stołkach, że Anna spadła do roli prompterowej, a czarujący Bogdan, skupiający się głównie na sobie, a na gościach w dalszej kolejności dalej ciągnie te swoje wieczorne popisy? Już widzę Bogdana jakie by pytanie ekspertom lotniczym zadał: "Czy to nie jest tak, że to Donald Tusk powinien odczytać ten raport, a Putin przewodniczyć komisji MAK? Co panowie sądzą, czy to nie jest skandal polityczny, jak się panowie eksperci odniosą do słów opozycji że to wina rządu? Czy to koniec wojny polsko-polskiej?" Dobra, niech spadają, bo to cieniutkie boleczki, nie warte wspominania w tym wątku. Dzisiaj Ania zamieniła się w prawdziwy wulkan mimiczno-gestykulacyjny, ilość wartch wrzucenia shotów (po sporym przesiewie) wynosi na teraz 63. Weź tu bądź człowieku mądry i wybierz kilka na forum... no po prostu nie potrafię! Tylko jeden maleńki wyrzut. Nie pokazała Pani Redaktor niestety tego, czym najbardziej czaruje, czym wprawia w stan hipnozy i sieje erotyzmem po ekranie. Jedynie o 12.32, 13.36 i 14.31 była lekka namiastaka tej poezji, ale tylko namiastka. Zainteresowani na pewno wiedzą o czym piszę.
epsztajnek

nouze pisze: była lekka namiastaka tej poezji, ale tylko namiastka.
Otóż to . Popatrzyłem kilkanaście minut , aby zorientować się, że ciekawych widoków to dziś raczej nie będzie :devil: i darowałem sobie resztę tej wątpliwej przyjemności :>
incognito
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

nouze pisze:ilość wartych wrzucenia shotów (po sporym przesiewie) wynosi na teraz 63.
To ja poproszę to, co tak językiem jeździ po wewnętrznej stronie prawego policzka :tanczy: (na pewno widziałem to z dalszego planu).
ps. Kuligowska do TVN Style! Tam jest Jej miejsce!
nouze
Fan Forum
Fan Forum

incognito pisze:co tak językiem jeździ po wewnętrznej stronie prawego policzka
Było tak dwa razy nawet . Raz z bliższej, raz z dalszej perspektywy. Ale mój słabiutki stream (bo to stream, a nie z dekodera:)), nie pozwala mi na zrobienie dobrego zrzutu. Może ktoś wrzuci kto robi lepsze ode mnie. Ten z bliższej był o 12.57, ten o którym Ty mówisz to nie pamiętam dokładnej godziny.
epsztajnek pisze:darowałem sobie resztę tej wątpliwej przyjemności
No to ładnie panie senior, ładnie pan kandydatkę na miss traktujesz. :>
incognito
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

nouze pisze:Ten z bliższej był o 12.57, ten o którym Ty mówisz to nie pamiętam dokładnej godziny.
Z bliższej absolutnie by wystarczył (nawet lepiej).
Może ktoś uruchomił dziś prewencyjnie nagrywarkę. :rydzyk:
nouze
Fan Forum
Fan Forum

Wrzucam takie moje ulubione, tej niespokojnej diablicy. Chciałem zrobić te o 12.57, ale to naprawdę słabo wygląda bo tak szybko kadry się zmieniają że mi bitrate nie wyrabia:) i wychodzi zamazane.

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
incognito
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Doskonale prezentowała by się z pejczem w dłoni i w oficerkach :twisted:
Ach.. te marzenia..
epsztajnek

incognito pisze:Doskonale prezentowała by się z pejczem w dłoni i w oficerkach :twisted:
Ach.. te marzenia..
Fakt, coś w tym jest. Od dawna w wyobraźni znakomicie prezentowała się w stylu niegrzecznej dziewczynki ;)
Ale żeby tak z pejczem :mhm: Dla mnie za mocne :nie:
ODPOWIEDZ