Moderator: Łukasz
Tylko pozornie... :grozi:nouze pisze:Nikogo tu nie ma to sobie pośpiewam
Tak wiem, chciałem przyprowokować lekko. Co nie zmienia faktu że pośpiewać sobie lubię.incognito pisze:Śnieżna kocica ma tu wielu fanów
To nie jedyne powody.incognito pisze:trochę nieśmiałych i cichych
Prawda to, prawda. Niby zmierza to w tym kierunku, ale długo coś rosną. Może jestem niecierpliwy, ale wydaje mi się że Beacie Tadli szybciej to szło. Niewykluczone że to jakieś fundamenty do kolejnego fryzjerskiego wynalazku. Te boki wydają się nieco przykrótkie, a że Anna lubi kombinować z fryzurami to rzecz jasna. Z drugiej strony, co ja tam wiem o zapuszczaniu włosów.incognito pisze:gdyby jeszcze wróciła do tych długich kruczoczarnych.. ech..
Jak na przykładach (dla tych cichych fanów, co nie mieli okazji widziećincognito pisze: ps. gdyby jeszcze wróciła do tych długich kruczoczarnych.. ech..
gdyby jeszcze wróciła do tych długich kruczoczarnych
No i teraz jeszcze bardziej mi do nich tęskno.. (psychoterapeutą to Ty chyba nie jesteśepsztajnek pisze: Jak na przykładach (dla tych cichych fanów, co nie mieli okazji widzieć)
http://www.sendspace.com/file/aj1o1a
Otóż to . Popatrzyłem kilkanaście minut , aby zorientować się, że ciekawych widoków to dziś raczej nie będzie :devil: i darowałem sobie resztę tej wątpliwej przyjemności :>nouze pisze: była lekka namiastaka tej poezji, ale tylko namiastka.
To ja poproszę to, co tak językiem jeździ po wewnętrznej stronie prawego policzka :tanczy: (na pewno widziałem to z dalszego planu).nouze pisze:ilość wartych wrzucenia shotów (po sporym przesiewie) wynosi na teraz 63.
Było tak dwa razy nawet . Raz z bliższej, raz z dalszej perspektywy. Ale mój słabiutki stream (bo to stream, a nie z dekodera:)), nie pozwala mi na zrobienie dobrego zrzutu. Może ktoś wrzuci kto robi lepsze ode mnie. Ten z bliższej był o 12.57, ten o którym Ty mówisz to nie pamiętam dokładnej godziny.incognito pisze:co tak językiem jeździ po wewnętrznej stronie prawego policzka
No to ładnie panie senior, ładnie pan kandydatkę na miss traktujesz. :>epsztajnek pisze:darowałem sobie resztę tej wątpliwej przyjemności
Z bliższej absolutnie by wystarczył (nawet lepiej).nouze pisze:Ten z bliższej był o 12.57, ten o którym Ty mówisz to nie pamiętam dokładnej godziny.
Fakt, coś w tym jest. Od dawna w wyobraźni znakomicie prezentowała się w stylu niegrzecznej dziewczynkiincognito pisze:Doskonale prezentowała by się z pejczem w dłoni i w oficerkach![]()
Ach.. te marzenia..
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot], Google [Bot] i 11 gości