Joanna Kryńska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

epsztajnek
Fanatyk :)

Re: Joanna Kryńska

Post autor: epsztajnek »

No cóż :shock: :mhm:
Podział dni - podziałem dni , ale , jak mówi Mądra Księga - czuwajcie, bo nie znacie dnia ni godziny :rozglada:
incognito
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: incognito »

Nie ma jak to dowiedzieć się po fakcie. :?
Powinniśmy chyba pomyśleć o jakimś zespołowym "Powiadomieniu sms", na wypadek takich niespodzianek (jakkolwiek, całkiem przyjemnych). :)
Ma ktoś jakąś fotkę, co by zaspokoiła ciekawość osób, które nie miały dziś rano przeczucia lub nie było ich w domu.
nouze
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: nouze »

Oglądałem rano tylko kwadrans (ale zaraz nadrobię zaległości), zdążyłem usłyszeć że Katarzyna przysłała sms-a że nie przyjdzie do pracy bo ma temperaturę 36,7. Nieźle. Coś chyba entuzjazm do pracy jej nie iskrzy.

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Fabian
Bywalec
Bywalec
Kontakt:

Post autor: Fabian »

Z tym 36,7 to był chyba żart, nie wyobrażam sobie żeby napisała to serio.
nouze
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: nouze »

Dobra, przejrzałem okołoserwisowe fragmenty. Więc tak: To nie był żart, Jarek kilka razy powtórzył tę temperaturę dość drwiącym tonem i wiele mówiącą miną. Joanna raz stanęła w obronie Kasi, że oprócz tego po prostu źle się czuje i dlatego się nie pojawiła. Ja tam obstawiam jednak że zaraziła się od Kuźniara brakiem motywacji do dyżurów w poranku. On od dłuższego czasu zrzędził na antenie że te poranki to nędzne i niewdzięczne... ale to nie na temat.
Joasia wyznała że była kiedyś w Tunezji, jednak nie podobało się jej tam zbytnio i woli Polskę. Opowiadała też prowadzącemu żeby pojechał na Podlasie pooglądać domki w prawosławnych wioskach, bo na pewno takich nie widział.
Zgodnie z przewidywaniami, formuła weekendowa poszła się kochać, tylko serwisy co pół godziny. To ja znowu sobie pośpiewam: Ale za to nieedzieeeela z soobooootą będą dla nas. :spiewa:
maxxx

Post autor: maxxx »

Więc teraz moja spowiedź. :lol2: Ja niewdzięcznik sobie tuż po 6 pomyślałem, że może wyjątkowo nie będe włączał telewizora, uznając za pewnik, że Joasi na dwa banki tam nie ma. :nie:
Ale coś mnie podkusiło i o 7:30 wychodząc z willi ( :spiewa: ) włączyłem i.. :shock: :shock: :shock:
Jedyne na co byl czas to włączenie rec. Sprzęt coś ześwirował i nagrał mi wszystko na czarno-biało. :hmm:

Też tak macie, że nienawidzicie gdzieś wychodzić jak Joa jest na antenie? :hmm:
nouze pisze:Ale za to nieedzieeeela z soobooootą będą dla nas. :spiewa:
Już nie mogę się doczekać. :tanczy:

PS. Z tą temperaturą Katarzyny może sobie ktoś cyferki poprzestawiał. :rozglada: Zdrowia !!
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
Jacek-t
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Jacek-t »

maxxx pisze: Sprzęt coś ześwirował i nagrał mi wszystko na czarno-biało. :hmm:

Też tak macie, że nienawidzicie gdzieś wychodzić jak Joa jest na antenie? :hmm:
Najwyraźniej sprzęt nagrywający akceptuje Joasię w porankach tylko od piątku do niedzieli. Mój, choć był zaprogramowany na pracę do 11.00, wyłączył się tuż po moim wyjściu do pracy, po nagraniu raptem jednego serwisu o 9.00 :ban: :evil: .
maxxx

A ja mam jeszcze jedną teorię, a ściślej mówiąc nijaki pan Cliff Arnall. Otóż ów pan na podstawie pewnych wzorów, których nie będe rozwijał wyznaczył w 2011 roku 17 stycznia jako najgorszy dzień w roku. Stąd może te złośliwości rzeczy martwych. :hmm:
Choć sama obecność Joasi daje mocny argument przeciwnikom tej teorii.
Jacek-t pisze:wyłączył się tuż po moim wyjściu do pracy, po nagraniu raptem jednego serwisu
Pocieszę Cię tylko tym, że rozmów okołoserwisowych było jak na lekarstwo. Słabe pocieszenie, ale zawsze. :rozglada:
Fabian
Bywalec
Bywalec
Kontakt:

Post autor: Fabian »

nouze pisze:Joasia wyznała że była kiedyś w Tunezji, jednak nie podobało się jej tam zbytnio i woli Polskę.
Zwróciłem na to uwagę i pokiwałem głową z uznaniem. :brawa: :D Bojkotuję kraje islamskie.
Jacek-t
Stały bywalec
Stały bywalec

2011.01.21:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
epsztajnek

Post autor: epsztajnek »

- jakie są współczesne babcie ?
- młode

Obrazek
Jacek-t
Stały bywalec
Stały bywalec

epsztajnek pisze:- jakie są współczesne babcie ?
- młode

Obrazek
Ale Joasia to chyba bardziej wnusia dziadziusia bo pytana przez Marcina jaka to dzisiaj ważna data odpowiadała, że to dopiero jutro :D .
Jacek-t
Stały bywalec
Stały bywalec

Marcin: Teraz wiadomości sportowe, wiesz jakie?
Joasia: Nie wiem, ale wszystkie mnie interesują.

Kiedyś Joasia nie demonstrowała takiego zainteresowania sportem a teraz...wie nawet, że Warta Poznań zajmuje odległe miejsce w tabeli piłkarskiej I Ligi :shock: :spiewa:
Nota bene, od wczoraj chyba wszystkie stacje telewizyjne oszalały na punkcie nowej Pani Prezes Warty Poznań :lol2: .
maxxx

Joasia od bladego świtu w świetnej formie. Uff, można odetchnąć z ulgą, że format weekendowy został zachowany. :tanczy:
A jaka elegancka. :aniol: Dobra, uciekam przed tv, bo zaraz będzie więcej gości.
rex88
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: rex88 »

Kelner, wodę proszę!
ODPOWIEDZ