Podział dni - podziałem dni , ale , jak mówi Mądra Księga - czuwajcie, bo nie znacie dnia ni godziny :rozglada:
Moderator: Łukasz
Już nie mogę się doczekać. :tanczy:nouze pisze:Ale za to nieedzieeeela z soobooootą będą dla nas. :spiewa:
Najwyraźniej sprzęt nagrywający akceptuje Joasię w porankach tylko od piątku do niedzieli. Mój, choć był zaprogramowany na pracę do 11.00, wyłączył się tuż po moim wyjściu do pracy, po nagraniu raptem jednego serwisu o 9.00 :ban:maxxx pisze: Sprzęt coś ześwirował i nagrał mi wszystko na czarno-biało. :hmm:
Też tak macie, że nienawidzicie gdzieś wychodzić jak Joa jest na antenie? :hmm:
Pocieszę Cię tylko tym, że rozmów okołoserwisowych było jak na lekarstwo. Słabe pocieszenie, ale zawsze. :rozglada:Jacek-t pisze:wyłączył się tuż po moim wyjściu do pracy, po nagraniu raptem jednego serwisu
Zwróciłem na to uwagę i pokiwałem głową z uznaniem. :brawa:nouze pisze:Joasia wyznała że była kiedyś w Tunezji, jednak nie podobało się jej tam zbytnio i woli Polskę.
Ale Joasia to chyba bardziej wnusia dziadziusia bo pytana przez Marcina jaka to dzisiaj ważna data odpowiadała, że to dopiero jutroepsztajnek pisze:- jakie są współczesne babcie ?
- młode
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Amazon [Bot] i 21 gości