Ja np. tohoney39leo pisze:Możecie mi wszyscy do jasnej cholery powiedzieć,co jeszcze robicie tu na forum pana Durczoka,skoro On taki be.. i do kitu????!No,co?

Właśnie wtedy ujrzeliśmy, jaki jest poza antenąhoney39leo pisze:Poza tym jak można kogoś osądzać,widząc Go tylko na antenie!

Gdyby wtedy nie okazało się, że jest gburem, to do dziś mówilibyśmy, że wygrał walkę z rakiem i napisał niezłą książkę.honey39leo pisze:Przyczepiliście się do tego Jego upier... stołu jak rzep do psiego ogona!
Przyjrzałem się temu wczoraj i nie znalazłem żadnej boskiej ingerencji :aniol:honey39leo pisze:to co zrobił na onecie.pl wczoraj było boskie i rewelacyjne-czapki z głów!Kolejny raz pokazał,że potrafi i jest w tym boski
Tytuły artykułów "krzyczały" jak zwykle i układ ich był po staremu (przykładowo rubryka Wiadomości jak zwykle składała się z kolejności: info z Polski, Świata, ciekawostka ze świata nauki, życie społeczne, i na koniec jakiś szczyt głupoty) nihil novi..
Chciałabyś.. :racja:honey39leo pisze:jak Ci się podoba Anita to napisz do niej prywatnie
Ale przyznaje, od kiedy Jej nie ma, czegoś mi brak..

mam nadzieję że kiedyś powróci, bo na dłuższą metę nie wyobrażam sobie tego forum bez niej (jej posty wprawiały mnie w dobry nastrój)
She's mine !!!nouze pisze:No i co z Ciebie za kolega, co?

Jakby Ci nie wyszło z Honey, pamiętaj że powinna być jeszcze Emilly :tanczy: