Hubert Urbański
Moderator: Łukasz
michos pisze:I bardzo dobrze, ze siĂŞ tak nazywaÂł bo "kret" brzmi kretyĂąsko![]()
Moim zdaniem kret móg³by siê jak najbardziej przyj¹Ì. Nie nale¿y tego oczywiœcie kojarzyÌ tylko z ma³ym czarnym zwierz¹tkiem. Jest to w³aœnie okreœlenie na osobê z przeciwnego obozu, szpiega. Nie wiem czy w policji czy wojsku siê to stosuje, ale ja to s³ysza³em w jednym z odcinków MacGyvera. W odcinku gdzie tematem by³o jednoczesne rozbrajanie kilku skomplikowanych bomb na statku, w pewnym momencie Magajwa prosi Pete'a Thortona o przejœcie z ogólnej linii telefonicznej na prywatn¹ i powiedzia³ mu: "W ekipie mamy kreta".maciejek pisze:Oczywiœcie, bo "Kret" po prostu nie pasuje na Polskie realia i móg³by siê nie sprawdziÌ.
Jak ktoÂś kojarzy ten odcinek to wie o co chodzi.
W kaÂżdym razie uwaÂżam, Âże "Kret" nie byÂłby jakimÂś absurdem.
WyobraÂżam sobie Mellera, jak mĂłwi, Âże "w waszej grupie jest kret". Ale oczywiÂście "Agent" jest lepszy.
Świeże pomidory! Prosto z krzaka!
Znalaz³em ca³kiem ciekawy artykulik. Napisany prawie cztery lata temu - po Agencie, ale przed Big Brotherem. W TVP2 wtedy lecieli Ryzykanci okreœlany jako najwiêkszy konkurent TVNu w walce o widza na tym rynku i mówi¹, ¿e to b³¹d TVP, ¿e nie wysilili siê na polsk¹ wersjê i nie ma tam np. emerytowanego górnika czy gospodyni domowej z ¯ywca. Wykrakali
To TVN zrobiÂł polskÂą wersjĂŞ pod nazwÂą "Robinson" i do tego dali Wincentego.
Jest teÂż o tych "Kretach" trochĂŞ. Polecam
http://www.wprost.pl/ar/?O=9035

Jest teÂż o tych "Kretach" trochĂŞ. Polecam

Świeże pomidory! Prosto z krzaka!
WiedziaÂłem, Âże tak bĂŞdzie... "Hubert UrbaĂąski adoruje zakonnicĂŞ!" - woÂła Vipnews. Chodzi tu oczywiÂście o AgnieszkĂŞ WosiĂąskÂą, z ktĂłrÂą UrbaĂąski ostatnio pojawia siĂŞ na imprezach - bawili siĂŞ juÂż razem na balu miesiĂŞcznika SUKCES, a ostatnio na gali wrĂŞczenia TeleKamer.

Znacie tÂą paniÂą? Bo ja - mĂłwiÂąc szczerze - nie za bardzo. "Klanu" nie oglÂądam, a ona tam wystĂŞpuje w roli siostry zakonnej...

Znacie tÂą paniÂą? Bo ja - mĂłwiÂąc szczerze - nie za bardzo. "Klanu" nie oglÂądam, a ona tam wystĂŞpuje w roli siostry zakonnej...

MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ
- Dominik Kazanecki
- Nowicjusz