Hubert Urbański

Dział poświęcony dziennikarzom i celebrytom, którzy nie są związani z TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Maciek
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Maciek »

Program, na przykÂład w Niemczech, nazywaÂł siĂŞ "Kret". Polska jest jednym z nielicznych krajĂłw (lub jedynym), gdzie program nazywaÂł siĂŞ "Agent". :idea:
MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: michos »

I bardzo dobrze, ze siĂŞ tak nazywaÂł bo "kret" brzmi kretyĂąsko :lol:
Agent byÂł dla mnie najlepszym reality show i goglÂądaÂłem go zawsze(no moÂże jeszcze i edycja bb)
Maciek
Stały bywalec
Stały bywalec

OczywiÂście, bo "Kret" po prostu nie pasuje na Polskie realia i mĂłgÂłby siĂŞ nie sprawdziĂŚ. Michos, a "Wyprawy Robinson" nie oglÂądasz? :roll:
MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: michos »

Czsami na ni¹ w³¹czy³em ale to tylko kiedy prze³¹cza³em sobie pilotem po ró¿nych stacjach. Dla mnie oprócz programu wazni s¹ ludzie którzy w tym programie s¹. Poza tym samo ogl¹danie tvn-u nie jest dla mnie wielk¹ przyjemnoœci¹ :twisted: :lol:
Maciek
Stały bywalec
Stały bywalec

michos pisze:(...) Poza tym samo oglÂądanie tvn-u nie jest dla mnie wielkÂą przyjemnoÂściÂą :twisted: :lol:
No tak, zapomniaÂłem... :wink:
MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ
michal
Bywalec
Bywalec

Post autor: michal »

michos pisze:I bardzo dobrze, ze siĂŞ tak nazywaÂł bo "kret" brzmi kretyĂąsko :lol:
maciejek pisze:OczywiÂście, bo "Kret" po prostu nie pasuje na Polskie realia i mĂłgÂłby siĂŞ nie sprawdziĂŚ.
Moim zdaniem kret móg³by siê jak najbardziej przyj¹Ì. Nie nale¿y tego oczywiœcie kojarzyÌ tylko z ma³ym czarnym zwierz¹tkiem. Jest to w³aœnie okreœlenie na osobê z przeciwnego obozu, szpiega. Nie wiem czy w policji czy wojsku siê to stosuje, ale ja to s³ysza³em w jednym z odcinków MacGyvera. W odcinku gdzie tematem by³o jednoczesne rozbrajanie kilku skomplikowanych bomb na statku, w pewnym momencie Magajwa prosi Pete'a Thortona o przejœcie z ogólnej linii telefonicznej na prywatn¹ i powiedzia³ mu: "W ekipie mamy kreta".

Jak ktoÂś kojarzy ten odcinek to wie o co chodzi.

W kaÂżdym razie uwaÂżam, Âże "Kret" nie byÂłby jakimÂś absurdem.
WyobraÂżam sobie Mellera, jak mĂłwi, Âże "w waszej grupie jest kret". Ale oczywiÂście "Agent" jest lepszy.
Świeże pomidory! Prosto z krzaka!
Maciek
Stały bywalec
Stały bywalec

No wÂłaÂśnie, skoro lepszy, to dobrze. Zgadzam siĂŞ. :D "Kret" po prostu bardziej pasuje pewnie w innych jĂŞzykach, w innych krajach, gdzie np. "Agent" kojarzy siĂŞ Âźle. :wink:
Ale to tylko takie gdybanie... :)
MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ
michal
Bywalec
Bywalec

Post autor: michal »

Znalaz³em ca³kiem ciekawy artykulik. Napisany prawie cztery lata temu - po Agencie, ale przed Big Brotherem. W TVP2 wtedy lecieli Ryzykanci okreœlany jako najwiêkszy konkurent TVNu w walce o widza na tym rynku i mówi¹, ¿e to b³¹d TVP, ¿e nie wysilili siê na polsk¹ wersjê i nie ma tam np. emerytowanego górnika czy gospodyni domowej z ¯ywca. Wykrakali :D To TVN zrobi³ polsk¹ wersjê pod nazw¹ "Robinson" i do tego dali Wincentego.

Jest teÂż o tych "Kretach" trochĂŞ. Polecam :arrow: http://www.wprost.pl/ar/?O=9035
Świeże pomidory! Prosto z krzaka!
Maciek
Stały bywalec
Stały bywalec

DziĂŞkĂłwa! :D
MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ
Maciek
Stały bywalec
Stały bywalec

WiedziaÂłem, Âże tak bĂŞdzie... "Hubert UrbaĂąski adoruje zakonnicĂŞ!" - woÂła Vipnews. Chodzi tu oczywiÂście o AgnieszkĂŞ WosiĂąskÂą, z ktĂłrÂą UrbaĂąski ostatnio pojawia siĂŞ na imprezach - bawili siĂŞ juÂż razem na balu miesiĂŞcznika SUKCES, a ostatnio na gali wrĂŞczenia TeleKamer.

Obrazek

Znacie tÂą paniÂą? Bo ja - mĂłwiÂąc szczerze - nie za bardzo. "Klanu" nie oglÂądam, a ona tam wystĂŞpuje w roli siostry zakonnej... :roll: :wink:
MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ
Awatar użytkownika
Dominik Kazanecki
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: Dominik Kazanecki »

Ja Huberta UrbaĂąskiego lubie dlatego polubiaÂłem go on dobrze prowadziÂł milionerĂłw a takÂże robinsona i za to go lubie jest bardzo miÂły
Grzesioo
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Grzesioo »

Jak juÂż wspominaÂłe w innym wÂątku na 4FUN.tv byÂły relacje z TeleKamer. Zamiszczam kilka filmikĂłw.
1, 2, 3
Nie wiem czy Hubert zawsze jest taki wesoÂły czy moÂże byÂł juÂż czymÂś rozluÂźniony?
Maciek
Stały bywalec
Stały bywalec

ÂŚwietne, dziĂŞki! :D On tak zawsze, chociaÂż zwykle - jeszcze bardziej. :wink:
MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ
Grzesioo
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Grzesioo »

Jakie wy macie ³¹cza? :shock: W piêÌ minut œci¹gn¹³eœ wszystko, ogl¹dn¹³eœ i odpowiedzia³eœ. :shock:
Maciek
Stały bywalec
Stały bywalec

Ja mam DSL dostarczany przez TP. Fajny. :D
Grzesioo pisze:Nie wiem czy Hubert zawsze jest taki wesoÂły (...)
Najlepsze jest, jak Hubert mĂłwi, Âże pracuje w kablĂłwce. :lol:
MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ
ODPOWIEDZ