Transcolor Studio jest nawet troche wieksze niz Fountain Studios w Londynie gdzie Angielski The X Factor jest nagrywany, wiec nie powiedzialbym ze to male studio. 1,500mkw to duze studio. Jezeli uzyja ten sam projekt scenografii co w Anglii, to bedzie wygladac jak wielkie studio... bo takie daje wrazenie jego ksztalt - a miesci sie w miejscu mnieszym niz polski X Factor.Thermalcake pisze:Ehh... programy live będą w tym samym małym studiu co TzG i MT. Szkoda, bo liczyłem na miejsce, w którym zbierze się duża publiczność - jak na castingach w Zabrzu.
https://shop.ticketpro.pl/pl/Event/Detail/8774/x-factor
[TVN] X FACTOR
Moderator: Łukasz
Re: X FACTOR
-
- Bywalec
Może mi ktoś wyjaśnić, dlaczego na stronie www do sprzedawania biletów, w miejscu, gdzie pisze - data i czas - wpisano 21:30?? O co niby chodzi?
tvn - latem programowo najgorsza!
-
- Bywalec
Tylko nie wiem jak Ty, ale ja widzę zasadniczą różnicę między radiem a telewizją... Ale takich różnić nie każdy może dostrzec...sybic pisze:A czy jako widz, muszę się interesować z jakiego kraju pochodzi?
Występuje w polskim programie, gdzie obowiązującym językiem jest język polski. Ja, jako widz wymagam pewnego poziomu, tak jak pewnego poziomu wymagali kiedyś ode mnie nauczyciele.
A jeśli ten gostek nie umie po polsku to niech się nauczy!
Jest jeszcze inne wyjście – niech TVN walnie w X-Faktorze, na początku czy na końcu programu, tłustymi literami informacje nt. pochodzenia kraju i gdzie wychował się CZESŁAW MOZIL z prośbą o wyrozumiałość, skierowanych do widzów. Jeśli by coś takiego było, zapewne bym przeczytał i z wyrozumiałością oglądał ów program. A tak... ten człek mnie tylko drażni, szczególnie jak poucza innych, sam nic nie umiejąc.
Z innej beczki. A czy pamięta ktoś Brian'a Scotta?
Głos RMF FM. Edward Miszczak ówczesny dyrektor tego radia, kiedyś w wywiadzie powiedział, że daje Brajanowi rok na poprawę języka. "Jeśli dalej będzie jak będzie, czyli tak, że słuchacze będę wiedzieli to co on właśnie ma zamiar powiedzieć" (tak jakoś się wyraził) pożegna się ze stacją. No i pożegnał się...
Z tym gostkem trzeba zrobić to samo... ba... w ogóle nie powinien być przyjmowany, bo trudno zrozumieć ten jego bełkot.
A 'bełkot' Czesława, bardzo przyjemny. Jury w ogóle dla mnie bardzo trafione. Widac obecnie, ze Maja bardzo się zmienia. Gratuluję też prowadzącego - w końcu jest to postać, która nie będzie przytłaczać uczestników, to samo z jurorami. Kazdy jest mimo wszystko wyraźisty i trafiony. Za to TVNowi gratuluję.
To zmienia postać rzeczy. W takim razie dlaczego tak mało powierzchni jest wykorzystywane przy tych programach live?sb pisze:Transcolor Studio jest nawet troche wieksze niz Fountain Studios w Londynie gdzie Angielski The X Factor jest nagrywany, wiec nie powiedzialbym ze to male studio. 1,500mkw to duze studio. Jezeli uzyja ten sam projekt scenografii co w Anglii, to bedzie wygladac jak wielkie studio... bo takie daje wrazenie jego ksztalt - a miesci sie w miejscu mnieszym niz polski X Factor.
Wyobraź sobie, że ja też...Radio słucham więcej niż oglądam TV.mojpierwszyraz pisze:Tylko nie wiem jak Ty, ale ja widzę zasadniczą różnicę między radiem a telewizją... Ale takich różnić nie każdy może dostrzec...
Radio może być swobodne, na luzie, lub wręcz dowolne. Dlatego zwolnienia Brajana do dziś nie rozumiem. Trzymanie tego Czesia w X-faktor tez nie rozumiem. To już lepiej byłoby Kononowicza zatrudnić

Nic tylko czekać na bootcamp i wyniki oglądalności.
Myślę , że 5 mln będzie !Thermalcake pisze:Nic tylko czekać na bootcamp i wyniki oglądalności.
studio MBTM takie jakieś troche jak z X factor nie uważacie?
Nawet bardzo trochępeterq90 pisze:studio MBTM takie jakieś troche jak z X factor nie uważacie?
-
- Bywalec
Mimo wszystko, Polsat wczoraj mnie zaskoczył, pozytywnie... chociaż sam format indentyczny jak Mam TALENT co mnie niesamowicie drażniło...Greg Haus pisze:Nawet bardzo trochępeterq90 pisze:studio MBTM takie jakieś troche jak z X factor nie uważacie?
Scena prawie identyczna jak w X FACTORZ'e ! To plagiat !!! Nie trzymają się formatu . Przez to ten program zyskał nowych barw i jest naprawdę dobry , ale formatu się nie trzymają !!!!mojpierwszyraz pisze:Mimo wszystko, Polsat wczoraj mnie zaskoczył, pozytywnie... chociaż sam format indentyczny jak Mam TALENT co mnie niesamowicie drażniło...Greg Haus pisze:Nawet bardzo trochępeterq90 pisze:studio MBTM takie jakieś troche jak z X factor nie uważacie?
Cały ten format Must be the Music jest bardzo podobny do X Factor / Got Talent. Zresztą wydaje mi się, że zarzucano mu już plagiat w wersji brytyjskiej.
Prawdopodobnie jedną z zagranicznych gwiazd w X factorze, będzie Mat Pokora. Był dziś o nim materiał w DDtvn, a po nim napomknęli, że Mat odwiedzi Polskę w maju.
Toż to ci dopiero gwiazda... Kończ waść wstydu oszczędź....