Ta konferencja to jakieś nieporozumienie.

Powinna odbyć się jutro.
Mimo wszystko dobrze oceniam dzisiejszy odcinek. Po jego obejrzeniu jestem w stanie zrozumieć decyzje jurorów. TVN załatwiła fajne domy. Podobało mi się też, że wszystko było kręcone wieczorem, dawało to fajny klimat. Teraz pozostaje czekać na live'y. Bardzo jestem ciekawy na jakie studio się zdecydowali i czekam, aż podadzą piosenki na niedzielę. Nie rozumiem, czemu tak dziwi Was czas trwania odcinków na żywo. 100 minut z rekamami to jakieś 80 min. programu. Myślę że spokojnie wszystko zmieszczą. Jedna piosenka nie będzie trwała dłużej niż 2 minuty. O 21:05 jest trzecia przerwa reklamowa. Pewnie po niej, czyli ok. 21:15 podane będą wyniki głosowania widzów. Zostaje 25 min na występy dwóch uczestników, głosowanie jurorów, pożegnanie uczestnika i ewentualnie występ gwiazdy. Myślę, że to sporo czasu. A linie na pewno będą otwarte już na początku programu. Przecież tak jest w MT, YCD, TzG, itp...
sb pisze:Wstęp przed czołówką był marny, bez efektów, bez przypomnienia co się działo przez ostatnie 6 tygodni.. słabe podkłady muzyczne podczas odcinka... jakieś melodramaty (Upiór z Opery i syntesatory jak telenoweli itd)... patrzyłem na nowe odcinki z Chile, Ukrainy i nawet z Kazahstanu.. i tam robią prawie tak dobre montaże na początku jak w Anglii.
A mi wystarczy taki wstęp. Nie wszystko musi być takie jak w Anglii. Wręcz uważam, że taki wstęp wyglądałby trochę sztucznie i wciśnięty na siłę tylko po to żeby upodobnić się do oryginału. Zupełnie bez sensu. :stop: Podoba mi się za to hasło "Niech wygra muzyka", które jest chyba takim odpowiednikiem "It's time to face the music".