Aleksandra Kwaśniewska
Moderator: Łukasz
-
- Początkujący
-
- Początkujący
A ja nie bĂŞdĂŞ sobÂą, jeÂśli nie bĂŞdĂŞ polemizowaĂŚ w tej kwestii
, poniewa¿ Kwachówna nie doœÌ, ¿e jest koszmarnie brzydka jak na moj gust i generalnie nie ma urody, z intelektem to u niej jest tak sobie( bo inteligentni ludzie latami pracuj¹ na swój wizerunek, a nie bior¹ udzia³ w jakimœ tanecznym dziwadle i ju¿ s¹ Gwiazdami[sic!]) a teraz jeszcze trafi³a do DD TVN
przez znajomoÂści czy jak???????????????????? PrzecieÂż ona w ogĂłle nie nadaje siĂŞ do tej roboty!!!
Ciekawe jak jej siĂŞ kojarzy wizyta u KW i te teksty. Pewnie o maÂło siĂŞ nie zabiÂła jak to usÂłyszaÂła
[ Dodano: Wto Gru 12, 2006 10:47 am ]
NienawidzĂŞ Kwacha tak samo jak Kaczora za to Âże wydaÂł na Âświat takie Monstrum!!!!!!!!!

Tak, MaÂłgorzata Anorectis i TÂłumoczek... moÂże jeszcze pokaÂże materiaÂł o CichochÂłopkowej?za tydzien w ddtvn Ola pokaze materiaÂł o M.Foremniak! te 2 panie razem?! oj bedzie ciekawie sie dziaÂło!!
A "lejesz jak twój stary w Charkowie" te¿ dobrze siê kojarzy? I ró¿owe majtki?Ola Kwaœniewska jest z ca³¹ pewnoœci¹ córk¹ PREZYDENTA w pe³nym tego s³owa znaczeniu,ogólnie dobrze siê kojarzy,szczególnie po programie Kuby no i TzG :mhm:
Ciekawe jak jej siĂŞ kojarzy wizyta u KW i te teksty. Pewnie o maÂło siĂŞ nie zabiÂła jak to usÂłyszaÂła
[ Dodano: Wto Gru 12, 2006 10:47 am ]
NienawidzĂŞ Kwacha tak samo jak Kaczora za to Âże wydaÂł na Âświat takie Monstrum!!!!!!!!!
I love Asia Seba
Ania Kuba Ania Rafał
I love Maciek Marzena
Ala Karola Wiktor Jasiek
Krzysiek
I love Anna Maria Madzia Arturek,
Żyć bez tego nie moge!!!!
Ania Kuba Ania Rafał
I love Maciek Marzena
Ala Karola Wiktor Jasiek
Krzysiek
I love Anna Maria Madzia Arturek,
Żyć bez tego nie moge!!!!
Ola dziœ t³umaczy³a ojca. Narobi³a trochê zamieszania. Mam tylko jedno odczucie. Na czas kampanii Oleùka K. powinna znikn¹Ì z DDTVN (potem niech wraca, bo fajn¹ reporterk¹ jest) dla samej zasady. Tym bardziej, ¿e trochê to wykorzysta³a. Mam nadziejê, ¿e chocia¿ za tydzieù jej nie bêdzie.
Jakby ktoÂś nie widziaÂł to proszĂŞ.
http://www.onet.tv/30121,,1,2762606,1,1 ... o.html#for
A poÂźniej KwaÂśniewski na konwencji LiDu wykrzykiwaÂł,Âże jest gotowy na wnuka :uhh:
Ciekawe czy zahaczyÂł o temat cĂłrki Âżeby trochĂŞ jakby zdjaĂŚ presje swojego tematu ,ktĂłry na Niej po dzisiejszym wystÂąpieniu byÂł :rozglada:
http://www.onet.tv/30121,,1,2762606,1,1 ... o.html#for
A poÂźniej KwaÂśniewski na konwencji LiDu wykrzykiwaÂł,Âże jest gotowy na wnuka :uhh:
Ciekawe czy zahaczyÂł o temat cĂłrki Âżeby trochĂŞ jakby zdjaĂŚ presje swojego tematu ,ktĂłry na Niej po dzisiejszym wystÂąpieniu byÂł :rozglada:
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
Ja bardzo lubiê Olê Kwaœniewsk¹ - jest bardzo dobr¹, zawsze uœmiechniêt¹ reporterk¹. Widzia³em jej dzisiejsze przemówienie i mo¿e jestem naiwny, ale jej uwierzy³em. A znikn¹Ì z telewizji powinna, ale nie na czas kampanii, a na czas ciszy wyborczej, albo przynajmniej nie wspominaÌ nic o ojcu, tylko zaj¹Ì siê reporta¿ami.
Jak donosi "Super Express" Ola Kwaœniewska za to zosta³a wyrzucona z TVN:Marcin pisze:Ola dziœ t³umaczy³a ojca. Narobi³a trochê zamieszania. Mam tylko jedno odczucie. Na czas kampanii Oleùka K. powinna znikn¹Ì z DDTVN (potem niech wraca, bo fajn¹ reporterk¹ jest) dla samej zasady. Tym bardziej, ¿e trochê to wykorzysta³a. Mam nadziejê, ¿e chocia¿ za tydzieù jej nie bêdzie.
- Na gĂłrze siĂŞ wÂściekli - opowiada "Super Expressowi" jeden z pracownikĂłw stacji Piotra Waltera. - Ola byÂła traktowana jako peÂłnoprawny dziennikarz i uznali, Âże postÂąpiÂła nieprofesjonalnie wykorzystujÂąc antenĂŞ do wÂłasnych potrzeb - mĂłwi nasz informator, tÂłumaczÂąc, dlaczego panna KwaÂśniewska poszÂła w odstawkĂŞ.
- Zatrudniono j¹ do konkretnej pracy, a zaczê³a mówiÌ o sprawach, które zdecydowanie wykroczy³y poza konwencjê przygotowywanych przez ni¹ materia³ów. Emocje emocjami, ale Ola straci³a chyba kontakt z rzeczywistoœci¹, bo zachowa³a siê jak gwiazda, której wszystko wolno - dodaje inny z naszych rozmówców.
OdejÂście Oli rozegrano po cichu. Jeszcze raz czy dwa pojawiÂła siĂŞ na wizji po swoim rozpaczliwym wystÂąpieniu, a potem znikÂła. Czy wrĂłci, tego nikt nie umie w tej chwili powiedzieĂŚ. Sama zainteresowana nie chce na ten temat rozmawiaĂŚ.
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! 

Ola podobno nadal pracuje w TVN, teraz nie ma jej chwilowo na wizji - tak pisze "Party".
nbox recorder, 4 pakiety + HBO | http://www.hubert-urbanski.ovh.org
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.
-
- Bywalec
Re: Ola Kwaśniewska
Ola Kwaśniewska ma nowy apartament za milion!
http://www.fakt.pl/Ola-Kwasniewska-ma-n ... 853,1.html

http://www.fakt.pl/Ola-Kwasniewska-ma-n ... 853,1.html