Aleksandra Kwaśniewska

Dział poświęcony dziennikarzom i celebrytom, którzy nie są związani z TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: aveo »

no wÂłaÂśnie... :D nobliÂście darujĂŞ uwag.chodzi tu o obecnego krĂłla IVRP......
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
adam
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: adam »

Obawiam siĂŞ Âże okreÂślenie Cesarz bĂŞdzie bardziej odpowiednie :mhm: :mhm:
aveo
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: aveo »

a moÂże jeszcze Car? :D

Ola Kwaœniewska jest z ca³¹ pewnoœci¹ córk¹ PREZYDENTA w pe³nym tego s³owa znaczeniu,ogólnie dobrze siê kojarzy,szczególnie po programie Kuby no i TzG :mhm:
work work work
gdzie są te wakacje??!!
жду тебя...
KasiaM1986
Początkujący
Początkujący

Post autor: KasiaM1986 »

za tydzien w ddtvn Ola pokaze materiaÂł o M.Foremniak! te 2 panie razem?! oj bedzie ciekawie sie dziaÂło!! :lol:
anty-moher
Początkujący
Początkujący

Post autor: anty-moher »

A ja nie bêdê sob¹, jeœli nie bêdê polemizowaÌ w tej kwestii :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :P :P , poniewa¿ Kwachówna nie doœÌ, ¿e jest koszmarnie brzydka jak na moj gust i generalnie nie ma urody, z intelektem to u niej jest tak sobie( bo inteligentni ludzie latami pracuj¹ na swój wizerunek, a nie bior¹ udzia³ w jakimœ tanecznym dziwadle i ju¿ s¹ Gwiazdami[sic!]) a teraz jeszcze trafi³a do DD TVN :evil: przez znajomoœci czy jak???????????????????? Przecie¿ ona w ogóle nie nadaje siê do tej roboty!!!
za tydzien w ddtvn Ola pokaze materiaÂł o M.Foremniak! te 2 panie razem?! oj bedzie ciekawie sie dziaÂło!! :lol:
Tak, MaÂłgorzata Anorectis i TÂłumoczek... moÂże jeszcze pokaÂże materiaÂł o CichochÂłopkowej?
Ola Kwaœniewska jest z ca³¹ pewnoœci¹ córk¹ PREZYDENTA w pe³nym tego s³owa znaczeniu,ogólnie dobrze siê kojarzy,szczególnie po programie Kuby no i TzG :mhm:
A "lejesz jak twój stary w Charkowie" te¿ dobrze siê kojarzy? I ró¿owe majtki?
Ciekawe jak jej siĂŞ kojarzy wizyta u KW i te teksty. Pewnie o maÂło siĂŞ nie zabiÂła jak to usÂłyszaÂła

[ Dodano: Wto Gru 12, 2006 10:47 am ]
NienawidzĂŞ Kwacha tak samo jak Kaczora za to Âże wydaÂł na Âświat takie Monstrum!!!!!!!!!
I love Asia Seba
Ania Kuba Ania Rafał
I love Maciek Marzena
Ala Karola Wiktor Jasiek
Krzysiek
I love Anna Maria Madzia Arturek,
Żyć bez tego nie moge!!!!
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

Ola dziœ t³umaczy³a ojca. Narobi³a trochê zamieszania. Mam tylko jedno odczucie. Na czas kampanii Oleùka K. powinna znikn¹Ì z DDTVN (potem niech wraca, bo fajn¹ reporterk¹ jest) dla samej zasady. Tym bardziej, ¿e trochê to wykorzysta³a. Mam nadziejê, ¿e chocia¿ za tydzieù jej nie bêdzie.
maxxx
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

Jakby ktoÂś nie widziaÂł to proszĂŞ.

http://www.onet.tv/30121,,1,2762606,1,1 ... o.html#for

A poÂźniej KwaÂśniewski na konwencji LiDu wykrzykiwaÂł,Âże jest gotowy na wnuka :uhh:
Ciekawe czy zahaczyÂł o temat cĂłrki Âżeby trochĂŞ jakby zdjaĂŚ presje swojego tematu ,ktĂłry na Niej po dzisiejszym wystÂąpieniu byÂł :rozglada:
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
r_r16
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: r_r16 »

Ja bardzo lubiê Olê Kwaœniewsk¹ - jest bardzo dobr¹, zawsze uœmiechniêt¹ reporterk¹. Widzia³em jej dzisiejsze przemówienie i mo¿e jestem naiwny, ale jej uwierzy³em. A znikn¹Ì z telewizji powinna, ale nie na czas kampanii, a na czas ciszy wyborczej, albo przynajmniej nie wspominaÌ nic o ojcu, tylko zaj¹Ì siê reporta¿ami.
pawell

Post autor: pawell »

Marcin pisze:Ola dziœ t³umaczy³a ojca. Narobi³a trochê zamieszania. Mam tylko jedno odczucie. Na czas kampanii Oleùka K. powinna znikn¹Ì z DDTVN (potem niech wraca, bo fajn¹ reporterk¹ jest) dla samej zasady. Tym bardziej, ¿e trochê to wykorzysta³a. Mam nadziejê, ¿e chocia¿ za tydzieù jej nie bêdzie.
Jak donosi "Super Express" Ola KwaÂśniewska za to zostaÂła wyrzucona z TVN:
- Na gĂłrze siĂŞ wÂściekli - opowiada "Super Expressowi" jeden z pracownikĂłw stacji Piotra Waltera. - Ola byÂła traktowana jako peÂłnoprawny dziennikarz i uznali, Âże postÂąpiÂła nieprofesjonalnie wykorzystujÂąc antenĂŞ do wÂłasnych potrzeb - mĂłwi nasz informator, tÂłumaczÂąc, dlaczego panna KwaÂśniewska poszÂła w odstawkĂŞ.

- Zatrudniono j¹ do konkretnej pracy, a zaczê³a mówiÌ o sprawach, które zdecydowanie wykroczy³y poza konwencjê przygotowywanych przez ni¹ materia³ów. Emocje emocjami, ale Ola straci³a chyba kontakt z rzeczywistoœci¹, bo zachowa³a siê jak gwiazda, której wszystko wolno - dodaje inny z naszych rozmówców.

OdejÂście Oli rozegrano po cichu. Jeszcze raz czy dwa pojawiÂła siĂŞ na wizji po swoim rozpaczliwym wystÂąpieniu, a potem znikÂła. Czy wrĂłci, tego nikt nie umie w tej chwili powiedzieĂŚ. Sama zainteresowana nie chce na ten temat rozmawiaĂŚ.
Ja się wcale nie chwalę, ja po prostu MAM TALENT! :D
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

Nie jestem zaskoczony. To byÂło bardziej, niÂż mniej prawdopodobne.
Ani nie pomogÂła ojcu ani sobie.
Nika
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Nika »

PÂłakaĂŚ po niej nie bĂŞdĂŞ.
~
Bywalec
Bywalec
Kontakt:

Post autor: ~ »

no i spokój, w TVN pracuj¹ tylko profesjonaliœci nie ma miejsca dla mato³ów :P
Nocturne

Post autor: Nocturne »

TeÂż siĂŞ cieszĂŞ :P
pop
Zbanowany
Zbanowany
Kontakt:

Post autor: pop »

Ola podobno nadal pracuje w TVN, teraz nie ma jej chwilowo na wizji - tak pisze "Party".
nbox recorder, 4 pakiety + HBO | http://www.hubert-urbanski.ovh.org
TVN Warszawa - moje miasto, moje życie.
Tomasz2555
Bywalec
Bywalec

Re: Ola Kwaśniewska

Post autor: Tomasz2555 »

Ola Kwaśniewska ma nowy apartament za milion!

http://www.fakt.pl/Ola-Kwasniewska-ma-n ... 853,1.html

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek