[TVN] Taniec z Gwiazdami

Dział poświęcony zakończonym produkcjom Grupy TVN Discovery Polska.

Moderator: Łukasz

rogi
Bywalec
Bywalec

Re: Taniec z gwiazdami!

Post autor: rogi »

matik pisze: A podobno pani Beata miała kontrakt podpisany...
Właśnie! Też o tym czytałem na jakimś plotkarskim portalu. Tylko jej mi szkoda, bo jako jedyna na prawdę dodawała otuchy.
ktos
Bywalec
Bywalec

Post autor: ktos »

rogi pisze:
matik pisze: A podobno pani Beata miała kontrakt podpisany...
Właśnie! Też o tym czytałem na jakimś plotkarskim portalu. Tylko jej mi szkoda, bo jako jedyna na prawdę dodawała otuchy.
właśnie dobrze że jej nie będzie nudna była, czasem niesprawiedliwie głosowała gdzie zawsze dawała 10 raptem dawał mnie było parę takich przypadków :P

Wodecki był fajny ale można było się tego spodziewać jak ktoś już pisał chciał wcześniej odejść, ciekawe kogo dadzą oby kogoś kto się zna na tańcu, ta edycja zapowiada się ciekawie 8)
rogi
Bywalec
Bywalec

ktos pisze:(...) ciekawe kogo dadzą oby kogoś kto się zna na tańcu, ta edycja zapowiada się ciekawie 8)
O tak!
adik1148
Bywalec
Bywalec

Post autor: adik1148 »

To by były noty zaniżone w tej edycji :) Czuje , że dadzą jakąs damę :P Może Szapołowską ? Muszą się chwalić "wysokim poziomem" każdej edycji :) Też chciałbym kogoś profesjonalnego !
r_r16
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: r_r16 »

Sporo zmian w tej edycji Tańca. Co do proponowanych prowadzących - Paulina Sykut i Marcin Prokop? Bez obrazy, ale bez żartów. Oni kompletnie do tego programu nie pasują. Taniec z Gwiazdami jest programem poważniejszym od, powiedzmy, Mam Talent, gdzie dużo humoru jest wskazane. Zamierzenie Tańca z Gwiazdami jest takie - taniec towarzyski to rzecz powiedzmy... poważna, nie mogę znaleźć odpowiedniego słowa, dostojna (?), więc i program powinien taki być.
adik1148
Bywalec
Bywalec

Oni do tego programu nie pasują ! Prokop - profesjonalny i TVN'owy , ale niepoważny , a Sykut - nowicjuszka , za młoda , polsatowska i niepoważna. Nie może być!
Ja proponowałbym Mielcarz, Oliviera Janiaka, powrót Mołek albo ewentualnie Gardias *tylko , żeby ciągle nie była uśmiechnięta :) ). W jury widziałbym teraz Nataszę Urbańską oraz Agustina Egurollę !
rogi
Bywalec
Bywalec

adik1148 pisze:Oni do tego programu nie pasują ! Prokop - profesjonalny i TVN'owy , ale niepoważny , a Sykut - nowicjuszka , za młoda , polsatowska i niepoważna. Nie może być!
Ja proponowałbym Mielcarz, Oliviera Janiaka, powrót Mołek albo ewentualnie Gardias *tylko , żeby ciągle nie była uśmiechnięta :) ). W jury widziałbym teraz Nataszę Urbańską oraz Agustina Egurollę !
Spokojnie, to tylko była moja propozycja. Po prostu lubię ich. A co do twoich propozycji to wyglądają ciekawie ;) Ale: Mielcarz - dopiero co została wyrzucona z Top model, Mołek - po pierwszej edycji uznano, że się do tego nie nadaję, a poza tym jest w ciąży i tak szybko do pracy nie wróci. A co do Gardias i Janiaka to jest to bardzo możliwe, chociaż gdzieś czytałem, że Gąsowski zostanie ale jego wynagrodzenie za odcinek zostanie obcięte z 10 na 7 tys./odc.
No nic, czekamy na decyzję TVN.
adik1148
Bywalec
Bywalec

http://www.tvn.pl/news/5562/view

OFICJALNIE ! Jóżefowicz jurorem , a Natasza prowadzącą :) Nawet fajnie:)
ziom
Zbanowany
Zbanowany

Post autor: ziom »

Masakra.
TVN - programowo najlepsza
TVN24 - cała prawda całą dobę
r_r16
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: r_r16 »

Natasza - fajnie, ale Józefowicz... nie trawię go, ciężko będzie go oglądać.
rogi
Bywalec
Bywalec

Kurcze, tylko nie ten facet!! ;/
matik
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: matik »

Akurat tej pary to ja nie lubię.
adik1148
Bywalec
Bywalec

Natasza jest prze-zdolna , więc się cieszę , jednak muszę zobaczyć Józefowicza w tym jury, bo na razie to jakiś kosmos , że przechodzą (oczywiście razem) do TVN'u :)
ktos
Bywalec
Bywalec

Post autor: ktos »

Urbańska ok ale Józefowicz średnio mi pasuje zobaczymy jak wypadnie :P
Pavloo
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Pavloo »

Obecność Józefowicza w TzG nie bardzo mi pasuje, ale cóż tak chciała stacja i trzeba się z tym pogodzić :neutral:
Beata Tadla - piękno, rozum i poczucie humoru. Wszystkie cechy, które powinna mieć kobieta.
ODPOWIEDZ