Właśnie! Też o tym czytałem na jakimś plotkarskim portalu. Tylko jej mi szkoda, bo jako jedyna na prawdę dodawała otuchy.matik pisze: A podobno pani Beata miała kontrakt podpisany...
[TVN] Taniec z Gwiazdami
Moderator: Łukasz
Re: Taniec z gwiazdami!
właśnie dobrze że jej nie będzie nudna była, czasem niesprawiedliwie głosowała gdzie zawsze dawała 10 raptem dawał mnie było parę takich przypadkówrogi pisze:Właśnie! Też o tym czytałem na jakimś plotkarskim portalu. Tylko jej mi szkoda, bo jako jedyna na prawdę dodawała otuchy.matik pisze: A podobno pani Beata miała kontrakt podpisany...

Wodecki był fajny ale można było się tego spodziewać jak ktoś już pisał chciał wcześniej odejść, ciekawe kogo dadzą oby kogoś kto się zna na tańcu, ta edycja zapowiada się ciekawie

O tak!ktos pisze:(...) ciekawe kogo dadzą oby kogoś kto się zna na tańcu, ta edycja zapowiada się ciekawie
To by były noty zaniżone w tej edycji
Czuje , że dadzą jakąs damę
Może Szapołowską ? Muszą się chwalić "wysokim poziomem" każdej edycji
Też chciałbym kogoś profesjonalnego !

Sporo zmian w tej edycji Tańca. Co do proponowanych prowadzących - Paulina Sykut i Marcin Prokop? Bez obrazy, ale bez żartów. Oni kompletnie do tego programu nie pasują. Taniec z Gwiazdami jest programem poważniejszym od, powiedzmy, Mam Talent, gdzie dużo humoru jest wskazane. Zamierzenie Tańca z Gwiazdami jest takie - taniec towarzyski to rzecz powiedzmy... poważna, nie mogę znaleźć odpowiedniego słowa, dostojna (?), więc i program powinien taki być.
Oni do tego programu nie pasują ! Prokop - profesjonalny i TVN'owy , ale niepoważny , a Sykut - nowicjuszka , za młoda , polsatowska i niepoważna. Nie może być!
Ja proponowałbym Mielcarz, Oliviera Janiaka, powrót Mołek albo ewentualnie Gardias *tylko , żeby ciągle nie była uśmiechnięta
). W jury widziałbym teraz Nataszę Urbańską oraz Agustina Egurollę !
Ja proponowałbym Mielcarz, Oliviera Janiaka, powrót Mołek albo ewentualnie Gardias *tylko , żeby ciągle nie była uśmiechnięta

Spokojnie, to tylko była moja propozycja. Po prostu lubię ich. A co do twoich propozycji to wyglądają ciekawieadik1148 pisze:Oni do tego programu nie pasują ! Prokop - profesjonalny i TVN'owy , ale niepoważny , a Sykut - nowicjuszka , za młoda , polsatowska i niepoważna. Nie może być!
Ja proponowałbym Mielcarz, Oliviera Janiaka, powrót Mołek albo ewentualnie Gardias *tylko , żeby ciągle nie była uśmiechnięta). W jury widziałbym teraz Nataszę Urbańską oraz Agustina Egurollę !

No nic, czekamy na decyzję TVN.
http://www.tvn.pl/news/5562/view
OFICJALNIE ! Jóżefowicz jurorem , a Natasza prowadzącą
Nawet fajnie:)
OFICJALNIE ! Jóżefowicz jurorem , a Natasza prowadzącą

Natasza - fajnie, ale Józefowicz... nie trawię go, ciężko będzie go oglądać.
Kurcze, tylko nie ten facet!! ;/
Akurat tej pary to ja nie lubię.
Natasza jest prze-zdolna , więc się cieszę , jednak muszę zobaczyć Józefowicza w tym jury, bo na razie to jakiś kosmos , że przechodzą (oczywiście razem) do TVN'u 

Urbańska ok ale Józefowicz średnio mi pasuje zobaczymy jak wypadnie 

Obecność Józefowicza w TzG nie bardzo mi pasuje, ale cóż tak chciała stacja i trzeba się z tym pogodzić 

Beata Tadla - piękno, rozum i poczucie humoru. Wszystkie cechy, które powinna mieć kobieta.