Anna Jędrzejowska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

nouze
Fan Forum
Fan Forum

Re: Anna Jędrzejowska

Post autor: nouze »

Na początek kilka obrazków :spiewa:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

A teraz czas na żale; często narzekamy na realizację, ale średnio to pomaga. Może trzeba bardziej bezpośrednio:
Panowie Realizatorzy, kiedy w czasie relacji reportera, wracacie z obrazem do studia, po jakieś dodatkowe pytanie od Anny, to jaki jest sens pokazywać jej plecy?
Obrazek

To ujęcie jest dobre, jak prowadząca kończy zapowiedź i oddaje głos, ale jak znów zaczyna mówić to chyba lepiej pokazać profil, lekko z ukosa tak jak kiedyś, zamiast na odwal wracać do jednego ujęcia na jedno łączenie. Wszak cały czas macie je pod ręką, bo niechcący przed biznesem na pół sekundy się włączyło :>
Obrazek

Chyba że tak jak koledzy z portalu tvn24.pl, w trakcie pracy oglądacie sobie coś ciekawego i nie chcecie sobie zbytnio przeszkadzać - dziś A.Majda stanęła tak, żeby nie było widać tego telewizorka (bo w końcu po co wyłączać?) w którym leci zwykle coś całkiem innego niż TVN24.
nouze
Fan Forum
Fan Forum

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
nouze
Fan Forum
Fan Forum

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
nouze
Fan Forum
Fan Forum

Obrazek
Obrazek

Przygotowując wcześniej capsy Marty, w tle zauważyłem Annę przechadzającą się w cywilnym ubranku :D
Obrazek

Mogła zostać przynajmniej w tej kamizelce na czas programu; zdarza się, że panie wybierają tę część garderoby zamiast marynarek :rozglada:

Z innej puchy - jeszcze pół roku temu, przy takim wydaniu specjalnym, Anna prowdziła rozmowy zarówno przed, jak i po ważnej konferencji/innym spodziewanym wydarzeniu. Teraz wygląda to tak, że cokolwiek by się nie działo, to jest tylko o swojej godzinie - 15-tej :ech:
nouze
Fan Forum
Fan Forum

Szósty post z rzędu - wporzo, a jak tłumaczyłem @honey69lo że do siebie pasujemy, to mi nie wierzyła! :nie: (choć etap rozdwojenia jaźni mam jeszcze przed sobą :devil: )
A ja nie o tym... Dziś był jeden z tych dni, w których niemal wszystko było na najwyższą notę - fryzura, makijaż, manikiur, no i strój :brawa:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Może jedynie rajstopki, które były takie jak widać, nieco osłabiły moc dzisiejszej prezencji.
Trzeba poczekać na lato... :spiewa:

Jeszcze ujęcia ze wczoraj:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
epsztajnek
Fanatyk :)

Post autor: epsztajnek »

Jeżeli chodzi o prezencję, to Pani Redaktor jest jakby akcyjna - co pewien czas akcja "nowość" , a w międzyczasie odgrzewanie ( a raczej przewietrzanie ) dobrze znanych nam zestawów . Aktualnie jest na etapie przewietrzania :D22 . Akurat dzisiejsza sukienka jest warta częstego przewietrzania, ale rajstopki w tym zestawie mogłyby mieć żywszy kolor :mhm:
epsztajnek

Czyżby Pani Anna w końcu się zbuntowała z tymi wydaniami specjalnymi ? :rozglada: :lol2:
nouze
Fan Forum
Fan Forum

Pewnie stacja nie chciała się przyznać że robi wydanie specjalne pod ten zespół, więc było tylko takie "nieoficjalne" :devil:
No ale, czego Macierewicz dziś sam nie zepsuł, to Pan Premier dokończył... :D24
epsztajnek

Co innego miałem na myśli - mimo, że minęła 15-ta , komentarze wciąż prowadził Górlicki.
Ale teraz widzę, że Anna jednak się pojawiła , aby zapowiedzieć konferencję premiera.
Oj, wygląda na to, że to będzie najkrótszy występ w dotychczasowej karierze Pani Redaktor :devil:
nouze
Fan Forum
Fan Forum

Wpis był już po zapowiedzi Górlickiego, więc wysnułem wniosek że chodziło o samo pojawienie się programu
epsztajnek pisze:Oj, wygląda na to, że to będzie najkrótszy występ w dotychczasowej karierze Pani Redaktor
...20 sekund :hmm:
Obrazek

Więc wypada uzupełnić kilkoma wczorajszymi ujęciami :)
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
nouze
Fan Forum
Fan Forum

Na shotach tego nie widać, ale dzisiejsze szpileczki były w ciemne cętki :D (albo jakiś przypominający je wzorek).

Obrazek
Obrazek

Nie jest to wprawdzie ich debiut, ale akurat dziś ładnie się komponowały z topem 8)
Obrazek
Obrazek

Spodnie też nie były złe, tylko nie wiem co się stało z tymi fajniejszymi, dużo lepiej dopasowanymi :mhm: :rozglada:

P.S. Kto tam wpadł na pomysł, żeby na koniec programu pokazać zorzę polarną? Ja wolę tradycyjną przechadzkę Pani Ani w bok ekranu :D22
epsztajnek

epsztajnek pisze:Akurat dzisiejsza sukienka jest warta częstego przewietrzania, ale rajstopki w tym zestawie mogłyby mieć żywszy kolor
Pani redaktor robi na złość :D22
nouze
Fan Forum
Fan Forum

Ale na tym ujęciu, zaprezentowały się bardzo udanie :spiewa:
Obrazek

Co do reszty dzisiejszej prezencji, to ja rozumiem że teraz jest moda na takie sukienki i tak jak niedawno pisałem - ta konkretna mi się podoba (zameczek na plecach - cyk! ...i grawitacja zadziała sama :cicho: )
Ale jak wiemy, tak bardzo dbająca o doskonałą sylwetkę Pani Anna, powinna zdecydowanie częściej przywdziewać równie eleganckie, ale jednak bardziej przylegające do ciała stroje - wszak telewizja to nie klasztor, a i efekt starań jest przez to dla widzów niewidoczny :nie:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
nouze
Fan Forum
Fan Forum

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
epsztajnek

Ten przekrzywiony dekolcik to tak przypadkiem , czy celowo ?
( biorąc pod uwagę , że Pani redaktor ma podgląd własnej osoby, to chyba celowo. I bardzo dobrze :lol2: )
ODPOWIEDZ