Wstajesz i wiesz / Wstajesz i weekend
Moderator: Łukasz
Re: Poranek TVN24
No jakoś nie widziałem ostatnio, żeby prowadzący ciągle przerywał gościowi i wstawiał mu swoje zdanie na siłę. Poza tym, gdybyście przeczytali na FB co napisał, to byście wiedzieli, że został zaproszony do studia żeby przedstawić sprawę z punktu widzenia producenta telewizji internetowej, a nie dyskutować z Sokołowskim czy ACTA jest zła, czy dobra.
Laki13 pisze:Poza tym, gdybyście przeczytali na FB co napisał
Mówi Ci to coś? Bo chyba jasno wynika, że czytałem to co napisał na facebookumatik pisze:który wszystkie swoje żale wylewa na facebooku, jakby nie mógł wtedy na antenie
A to o ACTA nie można dyskutować z punktu widzenia + i - dla producenta telewizji internetowej? Bo o tym jednak rozmowa przez większość czasu była, a więc zgodna z tematem rozmowy. A reszta rozmowy jednak wynikała z tej pierwszej części. Tłumaczenia Gonciarza są dla mnie śmieszne, bo gdyby było tak jak napisał, to czemu na antenie nie zgłosił problemu, że został zaproszony do rozmowy na inny temat? Po prostu w trochę śmieszny sposób próbuje odciągnąć fakt nie przygotowania się zbytniego do rozmowy moim zdaniem. I z wieloma kwestiami z Gonciarzem i ja się nie zgodzę.Laki13 pisze:został zaproszony do studia żeby przedstawić sprawę z punktu widzenia producenta telewizji internetowej, a nie dyskutować z Sokołowskim czy ACTA jest zła, czy dobra.
No takiej sytuacji to i ja nie widziałem, ale...Laki13 pisze:No jakoś nie widziałem ostatnio, żeby prowadzący ciągle przerywał gościowi i wstawiał mu swoje zdanie na siłę.
taką i owszem. W szczególności jak rozmowa tyczy się polityki. Zależy od rangi gościa i czasu przeznaczonego na rozmowę.Laki13 pisze:No jakoś nie widziałem ostatnio, żeby prowadzący ciągle przerywał gościowi
I z mojej strony na ten temat to chyba wszystko, bo niestety, ale chyba nie zawsze zwracasz uwagę na argumentację.
-
- Czasem tu wpada
Może ktoś z Was wstawić kilka pierwszych minut Poranka z Marta Kuligowską w roli prowadzącej? 

Witam mam takie pytanie... czy prowadzący mogą odpisywac z adresu [email protected] ?
No i od dziś Poranek w wirtualnej rzeczywistości. Tylko niech ten stół poprawią, bo chwilami prześwituje
Niedobrze się robi jak się ten sztuczny twór ogląda ....
I w ogóle bardzo źle się to ogląda ....
Jeśli już tak bardzo chcą virtuala to niech zlecą jego wykonanie profesjonalnej firmie, a nie jacyś pseudo graficy taki badziewie robią, że się rzy**ć chce jak na to COŚ się patrzy...
Real to jest real (co pokazuje dzisiejszy przykład).
I w ogóle bardzo źle się to ogląda ....
Jeśli już tak bardzo chcą virtuala to niech zlecą jego wykonanie profesjonalnej firmie, a nie jacyś pseudo graficy taki badziewie robią, że się rzy**ć chce jak na to COŚ się patrzy...
Real to jest real (co pokazuje dzisiejszy przykład).
-
- Fanatyk :)
Tylko nie mówcie, że tak ma wyglądać Poranek przez najbliższe pół roku
25
25
25
24
24
24
Mam cichą nadzieję , że to tylko w związku z wydarzeniami z Sosnowca.
Jutro się przekonamy do końca.
A może to i lepiej ?
Moja nagrywarka to już staruszka , jak na sprzęt elektroniczny , i musi się oszczędzać

Jutro się przekonamy do końca.
A może to i lepiej ?
Moja nagrywarka to już staruszka , jak na sprzęt elektroniczny , i musi się oszczędzać

Brzydactwo.
Podobno studio wirtualne tvn24 jest jednym z najnowocześniejszych. Można w takim razie przypuszczać, że to graficy się nie wykazali. :/ Programy na żywo bardzo dużo tracą, gdy są nadawane z wirtualnego studia. A z drugiej strony myślę, że minie parę dni i przyzwyczaimy się do tej wersji tvn24. Oby po zakończeniu zmian w studiu nie tylko Fakty, ale również cały program tvn24 był nadawany z prawdziwego studia.
Podobno studio wirtualne tvn24 jest jednym z najnowocześniejszych. Można w takim razie przypuszczać, że to graficy się nie wykazali. :/ Programy na żywo bardzo dużo tracą, gdy są nadawane z wirtualnego studia. A z drugiej strony myślę, że minie parę dni i przyzwyczaimy się do tej wersji tvn24. Oby po zakończeniu zmian w studiu nie tylko Fakty, ale również cały program tvn24 był nadawany z prawdziwego studia.
-
- Czasem tu wpada
Trudno, żeby przenosili stół tylko po to, żeby zrobić wydanie specjalne. Trzeba się pogodzić i przyzwyczaić, ewentualnie przełączyć na Polsat News lub TVP Infoepsztajnek pisze:Tylko nie mówcie, że tak ma wyglądać Poranek przez najbliższe pół roku25
25
25
24
24
24

W studiu realnym aktualnie stół Faktów: http://www.tvn24.pl/webcam/cam1.jpg
Czy Dzień na żywo też wirtualny?
Tak.rogi pisze:Czy Dzień na żywo też wirtualny?
Było kadrowanie takie samo jak w poranku, lecz zmieniono tło na to ze ścianą z ekranami. Poza tym studio to samo.
I tak przez pół roku. XD
A ta oprawa stołu przypadkiem nie jest wirtualna? Widać jak prześwituje w niektórych miejscach, jakby był przezroczysty...Peter Parker pisze:Trudno, żeby przenosili stół tylko po to, żeby zrobić wydanie specjalne. Trzeba się pogodzić i przyzwyczaićepsztajnek pisze:Tylko nie mówcie, że tak ma wyglądać Poranek przez najbliższe pół roku25
25
25
24
24
24
Stół jest prawdziwy, prześwituje bo odbija się na nim zielony kolor, na który komputer nakłada grafikę. :ech:matik pisze:A ta oprawa stołu przypadkiem nie jest wirtualna? Widać jak prześwituje w niektórych miejscach, jakby był przezroczysty...Peter Parker pisze:Trudno, żeby przenosili stół tylko po to, żeby zrobić wydanie specjalne. Trzeba się pogodzić i przyzwyczaićepsztajnek pisze:Tylko nie mówcie, że tak ma wyglądać Poranek przez najbliższe pół roku25
25
25
24
24
24
Poranek dziś ze zwykłego studia 

Beata Tadla - piękno, rozum i poczucie humoru. Wszystkie cechy, które powinna mieć kobieta.