Anna Jędrzejowska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

nouze
Fan Forum
Fan Forum

Re: Anna Jędrzejowska

Post autor: nouze »

Wcześniej przed południem była zapowiadana na tym prostokącie, a w tle wszystko śmigało i widać też Natalię Hubner - wydawcę programu.
ObrazekObrazek

Anny tylko nie było, może zachorowała i nie ma zastępstwa :mhm:

Na razie nie dopuszczam do siebie najgorszej myśli :nie:
epsztajnek
Fanatyk :)

Post autor: epsztajnek »

Za dużo możliwości do rozważenia - trzeba spokojnie poczekać do jutra
Bo mnie też czarne myśli naszły - dotychczas zawsze zastępstwo się znajdowało i to w scenerii wirtualnej.
Bo biorąc pod uwagę ostatnie skłonności szefów stacji do dziwnych eksperymentów ... :hmm:
rogi
Bywalec
Bywalec

Post autor: rogi »

Ja nawet sprawdzałem czy dobrze mi zegarek działa :D
nouze
Fan Forum
Fan Forum

Nawet jeśli jutro będzie, to do końca spokojnym być nie można; teraz sobie pomyślałem, że z RR ostatnio było tak, że kilka dni była a kilka nie (może ogladalność porównywali?) i potem program zniknął.
Sporo zmian ostatnio dookoła, czyżby TVNowscy decydenci programowi dobierali się też do programu Pani Ani :D25
A na początku jak pisaliśmy... że 15 na żywo zniknie z końcem wakacji :hmm:
rogi
Bywalec
Bywalec

Mnie się wydaję, że to kolejny test. Chcą sprawdzić co ma większą oglądalność, czy 15-sta czy Dnż.
Bywalec
Bywalec

Post autor: avatar »

Mówiąc obiektywnie to moim zdaniem program "15 na żywo" powinien zniknąć(nie ma to związku z prowadzącą :) ). Zwykły serwis jest o wiele ciekawszy.
rogi
Bywalec
Bywalec

avatar pisze:Mówiąc obiektywnie to moim zdaniem program "15 na żywo" powinien zniknąć(nie ma to związku z prowadzącą :) ). Zwykły serwis jest o wiele ciekawszy.
Też tak uważam.
nouze
Fan Forum
Fan Forum

Moim zdaniem zwykły serwis, klepany z promptera, na siedząco, przez kilka godzin w taki sam sposób (a już zwłaszcza przez takich prezenterów jakich widzimy ostatnio) nie jest jest ciekawszy od 15 na żywo :nie:
Ten program jest dynamiczny, ma wszystko to co cały dnż przedstawione przez 45 minut (odliczając przerwę), w formie relacji i z materiałami zebranymi z całego dnia przez reporterów i do tego zawsze jakiś temat więcej.
Poza tym, tak jak kiedyś napisałem, odejście z dnż do "15", to dla Anny (i dla nas) przede wszystkim wizualnie pozytywna zmiana, ponieważ sporo jest tutaj niezłych ujęć (choć często niewykorzystywanych :/ ), a alergii na wirtuala też raczej nie mam, bo przy Annie każde tło... to tylko tło. Przyznaję, po jakimś czasie ten program zaczął być traktowany "po macoszemu", obcięli z kilku elementów i byle konferencja jest wg szefów ważniejsza do pokazania.
Ale nawet nie chcę myśleć, że za jakiś czas mogą znowu przenieść Annę do dnia na żywo, żeby serwisowała na zmianę z Górlickim czy Przybylskim - zgroza! :stop:
Bywalec
Bywalec

Post autor: avatar »

nouze pisze:Moim zdaniem zwykły serwis, klepany z promptera, na siedząco, przez kilka godzin w taki sam sposób (a już zwłaszcza przez takich prezenterów jakich widzimy ostatnio) nie jest jest ciekawszy od 15 na żywo :nie:
Ten program jest dynamiczny, ma wszystko to co cały dnż przedstawione przez 45 minut (odliczając przerwę), w formie relacji i z materiałami zebranymi z całego dnia przez reporterów i do tego zawsze jakiś temat więcej.
Poza tym, tak jak kiedyś napisałem, odejście z dnż do "15", to dla Anny (i dla nas) przede wszystkim wizualnie pozytywna zmiana, ponieważ sporo jest tutaj niezłych ujęć (choć często niewykorzystywanych :/ ), a alergii na wirtuala też raczej nie mam, bo przy Annie każde tło... to tylko tło. Przyznaję, po jakimś czasie ten program zaczął być traktowany "po macoszemu", obcięli z kilku elementów i byle konferencja jest wg szefów ważniejsza do pokazania.
Ale nawet nie chcę myśleć, że za jakiś czas mogą znowu przenieść Annę do dnia na żywo, żeby serwisowała na zmianę z Górlickim czy Przybylskim - zgroza! :stop:
Ale mi chodziło o stronę informacyjną programu.
To że są tam odpowiednie ujęcia to sprawa realizacyjna. :)
Raczej nie widziałbym Anny w DnŻ lecz w nowym magazynie "24 godziny", który powinien powrócić.
nouze
Fan Forum
Fan Forum

Ale czego od strony informacyjnej brakuje programowi, skoro ma to samo co w dnż tylko w formie podsumowania? :D1 Jak dzieje się coś mniej lub bardziej istotnego, to czy leci pasmo poranka, dnż, "15" czy Fpp i tak jest zaraz żółta belka i zaczynają mówić tylko o tym.
avatar pisze:Raczej nie widziałbym Anny w DnŻ lecz w nowym magazynie "24 godziny", który powinien powrócić.
Powrót 24h? Jasne... :> Skoro woleli wypróbować Kuźniara czy Knapika w wieczornej publicystyce, to znaczy że dla Anny nie ma już tam miejsca, przynajmniej dopóki coś się w stacji nie zmieni na najwyższych szczeblach
piotrek888
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Post autor: piotrek888 »

Może rezygnacja z RR to dobry sygnał powrotu 24h? Oby! :)
epsztajnek

uffff.... wyrok odroczony :D22
nouze
Fan Forum
Fan Forum

Ciekawe który na forum zaczął tak siać niepokój... :spiewa:
Ale wiecie, jeszcze trzeba być czujnym :stop: (przynajmniej do końca tygodnia)
nouze
Fan Forum
Fan Forum

Idzie wiosna - rajstopki zostały w szufladzie (albo w przebieralni) i Pani Ania znów nęci widzów króliczkiem na gołej kostce :)
Umownym króliczkiem, bo sprawa rozszyfrowania tatuażu jest cały czas otwarta - a ja już się za wyostrzanie zdjęć nie zabieram, bo przed chwilą po moich zabiegach wyglądało to na kalarepę :hmm:

Obrazek
Obrazek
Obrazek

A tak poza tym, z tego co powiedział Kalinowski wynika że Anna wybiera się dziś na mecz :shock:
Już widzę jak Pani Redaktor śpiewa, że biało czerwone to barwy niezwyciężone :nie:
My codziennie dobrze widzimy, że ulubione kolory Anny to czarny i szary :stop:
Chociaż jak ja ostatnio byłem na meczu, to wokół mnie śpiewali jakieś ciekawe piosenki o Arce Gdynia... która nie grała
Ale zobaczymy zresztą, w jakim jutro stanie gardełko będzie :D22
epsztajnek

a może Pani Redaktor została zaproszona do loży VIP ? :rozglada:
ODPOWIEDZ