Anny tylko nie było, może zachorowała i nie ma zastępstwa :mhm:
Na razie nie dopuszczam do siebie najgorszej myśli :nie:
Moderator: Łukasz
Też tak uważam.avatar pisze:Mówiąc obiektywnie to moim zdaniem program "15 na żywo" powinien zniknąć(nie ma to związku z prowadzącą). Zwykły serwis jest o wiele ciekawszy.
Ale mi chodziło o stronę informacyjną programu.nouze pisze:Moim zdaniem zwykły serwis, klepany z promptera, na siedząco, przez kilka godzin w taki sam sposób (a już zwłaszcza przez takich prezenterów jakich widzimy ostatnio) nie jest jest ciekawszy od 15 na żywo :nie:
Ten program jest dynamiczny, ma wszystko to co cały dnż przedstawione przez 45 minut (odliczając przerwę), w formie relacji i z materiałami zebranymi z całego dnia przez reporterów i do tego zawsze jakiś temat więcej.
Poza tym, tak jak kiedyś napisałem, odejście z dnż do "15", to dla Anny (i dla nas) przede wszystkim wizualnie pozytywna zmiana, ponieważ sporo jest tutaj niezłych ujęć (choć często niewykorzystywanych :/ ), a alergii na wirtuala też raczej nie mam, bo przy Annie każde tło... to tylko tło. Przyznaję, po jakimś czasie ten program zaczął być traktowany "po macoszemu", obcięli z kilku elementów i byle konferencja jest wg szefów ważniejsza do pokazania.
Ale nawet nie chcę myśleć, że za jakiś czas mogą znowu przenieść Annę do dnia na żywo, żeby serwisowała na zmianę z Górlickim czy Przybylskim - zgroza! :stop:
Powrót 24h? Jasne... :> Skoro woleli wypróbować Kuźniara czy Knapika w wieczornej publicystyce, to znaczy że dla Anny nie ma już tam miejsca, przynajmniej dopóki coś się w stacji nie zmieni na najwyższych szczeblachavatar pisze:Raczej nie widziałbym Anny w DnŻ lecz w nowym magazynie "24 godziny", który powinien powrócić.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 10 gości