TTV

Miejsce na dyskusje związane z TVN Warner Bros. Discovery; dział poświęcony obecnym i archiwalnym audycjom.

Moderator: Łukasz

Bywalec
Bywalec

Re: TTV

Post autor: avatar »

Jest nowa strona www.
http://www.ttv.pl
rogi
Bywalec
Bywalec

Post autor: rogi »

matik pisze:TVN 19 grudnia stał się większościowym udziałowcem w TTV. Obecnie posiadają 50,55 proc. udziałów w kanale.
W takim razie dlaczego wciąż jest na stronie napisane Stavka?
avatar pisze:Jest nowa strona www.
http://www.ttv.pl
Fajna, bardzo mi się podoba.
matik
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: matik »

rogi pisze:
matik pisze:TVN 19 grudnia stał się większościowym udziałowcem w TTV. Obecnie posiadają 50,55 proc. udziałów w kanale.
W takim razie dlaczego wciąż jest na stronie napisane Stavka?
Bo TVN te udziały wykupił dokładnie w firmie Stavka, którą teraz kontrolują. To na wzór TV4, którego właścicielem są Polskie Media, które od jakiegoś czasu w 100 proc. należą do Zygmunta Solorza-Żaka, czyli właściciela Polsatu lub na wzór Superstacji która należy do firmy Ster, którą również Solorz kieruje.
rogi
Bywalec
Bywalec

Jak dziś prezentował się "Pogodny poranek"? Posiada ktoś jakieś capsy? Z tego co udało się mi włączyć na 30 sek. to serwis czytała M. Prokopiuk - miałem nadzieje, że poprowadzi go A. Majcherek. Ogólnie miałem marzenia, że będzie to coś podobnego do Poranka TVN24. Studio oczywiście wirtualne?
Bywalec
Bywalec

Post autor: avatar »

rogi pisze:Jak dziś prezentował się "Pogodny poranek"? Posiada ktoś jakieś capsy? Z tego co udało się mi włączyć na 30 sek. to serwis czytała M. Prokopiuk - miałem nadzieje, że poprowadzi go A. Majcherek. Ogólnie miałem marzenia, że będzie to coś podobnego do Poranka TVN24. Studio oczywiście wirtualne?
To już dzisiaj?! :rozglada:
rogi
Bywalec
Bywalec

rogi pisze:Jak dziś prezentował się "Pogodny poranek"? Posiada ktoś jakieś capsy? Z tego co udało się mi włączyć na 30 sek. to serwis czytała M. Prokopiuk - miałem nadzieje, że poprowadzi go A. Majcherek. Ogólnie miałem marzenia, że będzie to coś podobnego do Poranka TVN24. Studio oczywiście wirtualne?
To już dzisiaj?! :rozglada:
Tak, dzisiaj.
Lord_info
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Lord_info »

Mam kilka, przepraszam za jakość
ObrazekObrazekObrazek
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
rogi
Bywalec
Bywalec

Mogłoby być takie z tym, że realne.
Camilo
Guru
Guru

Post autor: Camilo »

Włączyłem dziś na chwilę ten "Pogodny Poranek", ale jak usłyszałem, że tematem programu są zwykli ludzie jako bohaterowie, to zmieniłem kanał. :stop: Ten temat jest już niemiłosiernie oklepany i nudny. Mamy w Polsce tyle bylejakości i cwaniactwa, że każdy, kto sumiennie i odpowiedzialnie wypełnia swoje obowiązki, zostaje przez media natychmiast okrzyknięty bohaterem. :neutral:
rogi
Bywalec
Bywalec

Ja również miałem dziś możliwość oglądania "PP" przez godzinę. Niestety stwierdzam, że jest to program tylko na godzinę. Tam się nic nie dzieje. 5 minut przed Expresem oczywiście przerwa, potem chwilowy program informacyjny, następnie 10 minut gadania o niczym (maile, SMS-y) i ponownie przerwa. I tak w kółko. Nuda, nuda i jeszcze raz nuda. Powinni zmienić jak najszybciej formułę, bo na dłuższą metę piękne prowadzące nie wystarczą.
sybic
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: sybic »

Czy Patrycja Drozd była już w Pogodnym Poranku?
Bo jakoś nie mogłem trafić...
W tygodniu chyba jej nie ma, bo od 6 do 10 słyszę ją w Radio Eska, a weekend... no właśnie nie wiem, bo jeszcze nie oglądałem.
matik
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

sybic pisze:Czy Patrycja Drozd była już w Pogodnym Poranku?
Patrycja Drozd wraz z Marcinem Mańką będzie prowadzić weekendowe wydania.

Czy wam studio Pogodnego Poranka przypomina w pewnym stopniu studio TVN METEO? Ta podłoga, ekrany...
rogi
Bywalec
Bywalec

Czy ten cały Misza nie prowadzi już "Na poddaszu"? Dziś przelotnie włączyłem TTV po 18 i widziałem, że program prowadzą Kasia i Wojtek. Czyżby kolejne zmiany prowadzących się odbyły?
Pavloo
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Pavloo »

TTV dostępne już jest w telewizji cyfrowej Vectra, na dekoderach numer 122. W końcu mogę oglądać TTV :)
Beata Tadla - piękno, rozum i poczucie humoru. Wszystkie cechy, które powinna mieć kobieta.
matik
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Przyznam, że do tej pory myślałem, że studio Raz lepiej, raz gorzej mieści tam, gdzie siedziba TTV, czyli na Ordynackiej w Warszawie - tak też sugerowały komunikaty wydane przez Biuro Prasowe TVN. A tymczasem przypadkiem odkryłem, że program jest realizowany w siedzibie TVN na Augustówka 3.
http://ttv.pl/aktualnosci/45202,byli-me ... ody,0.html
ODPOWIEDZ