TTV
Moderator: Łukasz
Re: TTV
W takim razie dlaczego wciąż jest na stronie napisane Stavka?matik pisze:TVN 19 grudnia stał się większościowym udziałowcem w TTV. Obecnie posiadają 50,55 proc. udziałów w kanale.
Fajna, bardzo mi się podoba.avatar pisze:Jest nowa strona www.
http://www.ttv.pl
Bo TVN te udziały wykupił dokładnie w firmie Stavka, którą teraz kontrolują. To na wzór TV4, którego właścicielem są Polskie Media, które od jakiegoś czasu w 100 proc. należą do Zygmunta Solorza-Żaka, czyli właściciela Polsatu lub na wzór Superstacji która należy do firmy Ster, którą również Solorz kieruje.rogi pisze:W takim razie dlaczego wciąż jest na stronie napisane Stavka?matik pisze:TVN 19 grudnia stał się większościowym udziałowcem w TTV. Obecnie posiadają 50,55 proc. udziałów w kanale.
Jak dziś prezentował się "Pogodny poranek"? Posiada ktoś jakieś capsy? Z tego co udało się mi włączyć na 30 sek. to serwis czytała M. Prokopiuk - miałem nadzieje, że poprowadzi go A. Majcherek. Ogólnie miałem marzenia, że będzie to coś podobnego do Poranka TVN24. Studio oczywiście wirtualne?
To już dzisiaj?! :rozglada:rogi pisze:Jak dziś prezentował się "Pogodny poranek"? Posiada ktoś jakieś capsy? Z tego co udało się mi włączyć na 30 sek. to serwis czytała M. Prokopiuk - miałem nadzieje, że poprowadzi go A. Majcherek. Ogólnie miałem marzenia, że będzie to coś podobnego do Poranka TVN24. Studio oczywiście wirtualne?
Tak, dzisiaj.avatar pisze:To już dzisiaj?! :rozglada:rogi pisze:Jak dziś prezentował się "Pogodny poranek"? Posiada ktoś jakieś capsy? Z tego co udało się mi włączyć na 30 sek. to serwis czytała M. Prokopiuk - miałem nadzieje, że poprowadzi go A. Majcherek. Ogólnie miałem marzenia, że będzie to coś podobnego do Poranka TVN24. Studio oczywiście wirtualne?
Włączyłem dziś na chwilę ten "Pogodny Poranek", ale jak usłyszałem, że tematem programu są zwykli ludzie jako bohaterowie, to zmieniłem kanał. :stop: Ten temat jest już niemiłosiernie oklepany i nudny. Mamy w Polsce tyle bylejakości i cwaniactwa, że każdy, kto sumiennie i odpowiedzialnie wypełnia swoje obowiązki, zostaje przez media natychmiast okrzyknięty bohaterem. 

Ja również miałem dziś możliwość oglądania "PP" przez godzinę. Niestety stwierdzam, że jest to program tylko na godzinę. Tam się nic nie dzieje. 5 minut przed Expresem oczywiście przerwa, potem chwilowy program informacyjny, następnie 10 minut gadania o niczym (maile, SMS-y) i ponownie przerwa. I tak w kółko. Nuda, nuda i jeszcze raz nuda. Powinni zmienić jak najszybciej formułę, bo na dłuższą metę piękne prowadzące nie wystarczą.
Czy Patrycja Drozd była już w Pogodnym Poranku?
Bo jakoś nie mogłem trafić...
W tygodniu chyba jej nie ma, bo od 6 do 10 słyszę ją w Radio Eska, a weekend... no właśnie nie wiem, bo jeszcze nie oglądałem.
Bo jakoś nie mogłem trafić...
W tygodniu chyba jej nie ma, bo od 6 do 10 słyszę ją w Radio Eska, a weekend... no właśnie nie wiem, bo jeszcze nie oglądałem.
Patrycja Drozd wraz z Marcinem Mańką będzie prowadzić weekendowe wydania.sybic pisze:Czy Patrycja Drozd była już w Pogodnym Poranku?
Czy wam studio Pogodnego Poranka przypomina w pewnym stopniu studio TVN METEO? Ta podłoga, ekrany...
TTV dostępne już jest w telewizji cyfrowej Vectra, na dekoderach numer 122. W końcu mogę oglądać TTV 

Beata Tadla - piękno, rozum i poczucie humoru. Wszystkie cechy, które powinna mieć kobieta.
Przyznam, że do tej pory myślałem, że studio Raz lepiej, raz gorzej mieści tam, gdzie siedziba TTV, czyli na Ordynackiej w Warszawie - tak też sugerowały komunikaty wydane przez Biuro Prasowe TVN. A tymczasem przypadkiem odkryłem, że program jest realizowany w siedzibie TVN na Augustówka 3.
http://ttv.pl/aktualnosci/45202,byli-me ... ody,0.html
http://ttv.pl/aktualnosci/45202,byli-me ... ody,0.html