Jesień 2012 w TVN

Dział poświęcony zakończonym produkcjom Grupy TVN Discovery Polska.

Moderator: Łukasz

mojpierwszyraz
Bywalec
Bywalec

Re: Jesień 2012 w TVN!

Post autor: mojpierwszyraz »

Szpital Alicji to nazwa robocza. To, że ktoś założył fałszywy page na fejsiei podpisał jako oficjalny nie oznacza że to już koniec zmian. Wg mnie na bank serial zmieni nazwę.
tvn - latem programowo najgorsza!
lukaszbialas
Bywalec
Bywalec

Post autor: lukaszbialas »

Mam nadzieję, że Tańca nie będzie. Jeżeli to ostatni sezon Przepisu to Agata jesienią pojawi się pewnie we wtorek o 21:30 (tak było z Przepisem - premierowy sezon w niedziele - następne we wtorek, czy też z Usta Usta - z soboty na wtorek). Wtedy Szpital Alicji pewnie pojawi się w niedziele. Mam nadzieję że TVN jesienią bardziej się postara niż wiosną choć na tle Polsatu z nowościami cały czas jest dobrze, a ja jednak czuje niedosyt. Chciałbym żeby zagospodarowana była cała ramówka. Teraz po DDTVN są same powtórki do Rozmów w toku. Fajnie jakby powrócił popołudniowy show oczywiście w nowej formule i z nowymi prowadzącymi. No i sobotnie pasmo po 22 też dobrze by było coś fajnego polskiego tam dać. Wierzę że Szpital to nie jedyny nowy polski serial który na jesień szykuje TVN - w końcu 3 października stacja skończy 15 lat, więc powinna się postarać. Ramówkę poznamy pewnie w połowie sierpnia na konferencji mam nadzieję, że transmitowanej na tvn.pl.
mojpierwszyraz
Bywalec
Bywalec

Na pewno jesienią TVN nie da więcej niż jednego nowego serialu w ramówce po 20-tej. Uczą się na błędach. I wg moich informacji TVN coś szykuje na 14.55, ale to nic potwierdzonego.
felek
Bywalec
Bywalec

Post autor: felek »

Niedziela 18.00 to jest atrakcyjna godzina, Ugotowani mieli tam prawie 3 mln, milionerzy 3,5-4 mln. po powrocie w 2008 roku więc... to jest atrakcyjna godzina. Poza tym jest jeszcze pn 21.30, jeśli Szymon na żywo się nie sprawdzi to może tam dadzą Szpital.
Poza tym jakiś czas temu E.Miszczak mówił, że jest pomysł na powrót Agenta. Było to rok temu i ciągle cisza, więc może jesienią?
mojpierwszyraz
Bywalec
Bywalec

felek pisze:Niedziela 18.00 to jest atrakcyjna godzina, Ugotowani mieli tam prawie 3 mln, milionerzy 3,5-4 mln. po powrocie w 2008 roku więc... to jest atrakcyjna godzina. Poza tym jest jeszcze pn 21.30, jeśli Szymon na żywo się nie sprawdzi to może tam dadzą Szpital.
Poza tym jakiś czas temu E.Miszczak mówił, że jest pomysł na powrót Agenta. Było to rok temu i ciągle cisza, więc może jesienią?
Agent wg mnie powróci nie wcześniej, niż do momentu, gdy TzG zniknie z anteny...
Camilo
Guru
Guru

Post autor: Camilo »

felek pisze:Niedziela 18.00 to jest atrakcyjna godzina, Ugotowani mieli tam prawie 3 mln, milionerzy 3,5-4 mln. po powrocie w 2008 roku więc... to jest atrakcyjna godzina
Zależy kiedy. Jesienią czy zimą może i to jest atrakcyjna godzina, ale na wiosnę to już niekoniecznie.
matik
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: matik »

mojpierwszyraz pisze:Szpital Alicji to nazwa robocza. To, że ktoś założył fałszywy page na fejsiei podpisał jako oficjalny nie oznacza że to już koniec zmian. Wg mnie na bank serial zmieni nazwę.
Serial ma już założony oficjalny fanpage, a nazwę serialu można zmienić zawsze.
mojpierwszyraz
Bywalec
Bywalec

matik pisze:
mojpierwszyraz pisze:Szpital Alicji to nazwa robocza. To, że ktoś założył fałszywy page na fejsiei podpisał jako oficjalny nie oznacza że to już koniec zmian. Wg mnie na bank serial zmieni nazwę.
Są jakieś informacje, że fan page jest oficjalny? Nie.
matik
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: matik »

mojpierwszyraz pisze:
matik pisze:
Są jakieś informacje, że fan page jest oficjalny? Nie.
Tak. Fanpage jest powiązany z innymi oficjalnymi produkcjami TVN. Widać to m.in. w menu po lewej stronie. Widoczne są tam m.in. zakladki serwisy oraz profile TVN, co świadczy o autentyczności profilu. Ponadto w galerii są zdjęcia zza kulis.

http://www.facebook.com/SzpitalAlicjiTVN?ref=ts
r_r16
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: r_r16 »

Wszystko wskazuje na to, że jest to oficjalny profil. "Szpital Alicji", "Prawo Agaty" - straszne tytuły.
bartex9
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: bartex9 »

Niedługo czeka nas "Samochód Krystyny" oraz "Kibel Józka"...
felek
Bywalec
Bywalec

Te tytuły fakt... strasznie kiczowate. Jest Prawo Agaty to po co Szpital ALICJI. Nie można dac innego tytułu? Tytuł powinien być chwytliwy... ten póki co tylko odstrasza.
Swoją drogą to ciekawe czy TVN wprowadzi do jesiennej ramówki jeszcze jakis serial no i co z powrotem Agenta, o którym się mówiło. Ja jestem na Tak.
prze_kw
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: prze_kw »

O proszę. "Szpital Alicji" zmienił nazwę na "Lekarze". Już nie wiem, co gorsze. :D
Liczą się tylko Fakty.
felek
Bywalec
Bywalec

Już jesienią na antenie TVN zagości polska wersja reality show „Hell’s Kitchen”
http://www.reality-tv.pl/2012/04/01/bed ... do-polski/
Chyba, że to prima aprilis :)
Adrian ;P
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Adrian ;P »

Nawet jeżeli to żart, to TVN mógłby się zastanowić nad tym formatem. Ja czekam na jego polską wersję już od jakiegoś czasu. Kuchennym rewolucjom przydałby się sezon przerwy, podczas którego Magda Gessler mogłaby poprowadzić nowy program kulinarny.
ODPOWIEDZ