[TVN] You Can Dance - Po prostu tańcz!

Dział poświęcony zakończonym produkcjom Grupy TVN Discovery Polska.

Moderator: Łukasz

ktos
Bywalec
Bywalec

Re: You Can Dance - Po prostu tańcz!

Post autor: ktos »

"You Can Dance" - 2,8 mln widzów. TVN liderem

Największą popularnością cieszył się drugi odcinek nowego sezonu programu, który oglądało ponad 3,033 mln widzów (22,82 proc.), Z kolei pierwszy odcinek oglądało średnio 2,594 mln widzów (21,23 proc.).
http://media2.pl/badania/89934-You-Can- ... derem.html

oglądalność rośnie
tomalapt
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: tomalapt »

I będzie jeszcze przez bardzo długi czas rosła. :tanczy:
antares140
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: antares140 »

Lubię YCD. W ostatnim odcinku rozczuliła mnie historia 19 - letniego Barta który pokazał nam wszystkim że warto walczyć o marzenia nawet jak te marzenia bolą i nikt nas nie wspiera. Gratuluje mu biletu i jest dla mnie mistrzem ! Z drugiej strony zastanawiam się czemu nikt go nie wspiera, czemu środowisko uważa go za geja? tylko dlatego że tańczy ? czemu nie wspierają go rodzice - wiem że dla rodziców to trudne widać po niech że nie są inteligentami tylko rodzina mieszkającą na wsi uznającą bardzo konserwatywne zasady ale mimo wszystko powinni dziecko wspierać w marzeniach! Bartek nie poddawaj się! Życzę Ci powiedzenia
Amy
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Amy »

antares140 pisze:widać po niech że nie są inteligentami tylko rodzina mieszkającą na wsi uznającą bardzo konserwatywne zasady
Tu już przesadziłeś :stop:

Ok, wsparcia mu rzeczywiście brakuje, ale po wypowiedziach rodziców można stwierdzić, że kochają swojego syna i życzą mu wszystkiego dobrego w życiu, po prostu się o niego martwią. To nie znaczy, że nie są inteligentni, zastanów się.
This is not the end, this is not the beginning.
po31
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: po31 »

Słuchajcie czy to prawda że * edycja You can dance pojawi się już na jesieni? Wydaje mi się że to bardzo możliwe, ponieważ prawdopodobnie nie będzie Tańca z gwiazdami i być może program wejdzie w to miejsce?.
felek
Bywalec
Bywalec

Post autor: felek »

Podobna Patrycja Kazadi potwierdziła, że będzie 8 edycja YCD, nie sprecyzowała kiedy, a czy TzG zostanie czy nie dowiemy się zapewne jeszcze w tym miesiącu.
SevenUP
Bywalec
Bywalec

Post autor: SevenUP »

Nie wiem, czy tak będzie, ale ten program na to zasługuje. Jest to najlepiej przygotowane i zrealizowane talent show w Polsce.
Adrian ;P
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Adrian ;P »

You Can Dance to rzeczywiście najlepsze talent-show w Polsce. Nie wiem czy ktoś zauważył, ale wczoraj chyba po raz pierwszy w ogóle użyto w czołówce nazwisko uczestników, a nie tylko imion.
SevenUP
Bywalec
Bywalec

Post autor: SevenUP »

Tam wszystko jest genialnie zrobione. Nie wiem jak to możliwe, w każdym programie mogę wymieniać wady sznurkiem, a tu nie ma. Dla mnie nie.
Trzeciak
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Trzeciak »

po31 pisze:Słuchajcie czy to prawda że * edycja You can dance pojawi się już na jesieni? Wydaje mi się że to bardzo możliwe, ponieważ prawdopodobnie nie będzie Tańca z gwiazdami i być może program wejdzie w to miejsce?.
Nie wiem skąd wziąłeś tą informację? Kolejna edycja będzie prawdopodobnie... za rok - bo tak jest od 3 lat. To, że być może nie będzie "TzG" nie ma tu nic do rzeczy. Chodzi tu o kasę i ograniczenia finansowe - każde show telewizyjne, to spory wydatek.
r_r16
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: r_r16 »

Ja osobiście You Can Dance nie oglądam, bo mnie ten program w ogóle nie pociąga. Nie dlatego, że jest źle zrobiony. Po prostu nie bawi mnie show o tańcu. Ale ja o czymś innym chciałem. Zdecydowanie wolę, gdy programy są produkowane w liczbie 1 edycja na 1 rok. Jest więcej czasu na przygotowanie programu, program się szybko nie nudzi i jest większa różnorodność w ramówce. Także bardzo dobrze, że wszystkie flagowe produkcje TVN są produkowane w liczbie 1 edycja na 1 rok.
Adrian ;P
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Adrian ;P »

Dzisiejszy werdykt widzów chyba jeden z najgorszych w historii YCD. Jestem strasznie rozczarowany taką decyzją, bo Bartek to dla mnie najgorszy tancerz wszystkich edycji. I o ile decyzję w sprawie dziewczyn da się przeżyć tak przez Bartka odpadają coraz lepsi tancerze...
musicomaniakk
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: musicomaniakk »

Moim zdaniem także najgorszy werdykt widzów. Cuki świetna, bez wątpienia odpaść powinna Mucha. Igor był moim faworytem od początku jestem w szoku i nie mogę tego przeżyć. masakraaa ; (
adik1148
Bywalec
Bywalec

Post autor: adik1148 »

To straszne , że przez bartka odpadł tak wybitny tancerz jak IGOR ! :/ Ludzie w Polsce nie cierpią po prostu ludzi pewnych siebie , a tak na prawdę to tylko tacy osiągną coś w swoim życiu ! Polaczki , polaczki ... OMG !
Amy
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Amy »

Rzeczywiście, emocji wczoraj było sporo. Lubiłam Bartka - teraz zaczyna mnie już denerwować, uważam, że jest za wcześnie na jego udział w YCD. Gdyby dalej ćwiczył, rozwijał się i przyszedł na casting za 2-3 lata, miałby szansę na pozytywne pod względem technicznym oceny - wtedy zasłużenie przechodziłby dalej, a tak...

Osobiście, nadal żal mi Sebastiana - chciałabym aby nadal był w programie.
IGOR to znakomity tancerz i szkoda, wielka szkoda, że już go nie zobaczymy w rywalizacji. :x ;( Co do Cuki - nie lubiłam jej, ale ostatnio się to trochę zmieniło, chociaż po jej odpadnięciu nie byłam w aż takim niezadowoleniu.

Zostali teraz:
Magda i Asia Zwierzyńskie, Kinga Mucha, Ania Matlewska, Brian Poniatowski, Staszek Korotyński, Mateusz Sobecko i Bartek Wilniewicz.

Z dziewczyn wydaje mi się, że odpadnie najpierw Kinga (oczywiście wszystko zależy od tego, która para w przyszłym odcinku będzie bezpieczna), potem albo Magda, albo Asia - Ania ma największe szanse na finał (to chyba jej najbardziej kibicuję). Z chłopakami gorzej... Ciężko przewidzieć, który z nich odpadnie...

Podsumowując: wczorajsze głosowanie najgorsze ze wszystkich. Nie rozumiem naszych kochanych rodaków!!!
This is not the end, this is not the beginning.
ODPOWIEDZ