[TVN] You Can Dance - Po prostu tańcz!
Moderator: Łukasz
Re: You Can Dance - Po prostu tańcz!
"You Can Dance" - 2,8 mln widzów. TVN liderem
Największą popularnością cieszył się drugi odcinek nowego sezonu programu, który oglądało ponad 3,033 mln widzów (22,82 proc.), Z kolei pierwszy odcinek oglądało średnio 2,594 mln widzów (21,23 proc.).
http://media2.pl/badania/89934-You-Can- ... derem.html
oglądalność rośnie
Największą popularnością cieszył się drugi odcinek nowego sezonu programu, który oglądało ponad 3,033 mln widzów (22,82 proc.), Z kolei pierwszy odcinek oglądało średnio 2,594 mln widzów (21,23 proc.).
http://media2.pl/badania/89934-You-Can- ... derem.html
oglądalność rośnie
I będzie jeszcze przez bardzo długi czas rosła. :tanczy:
-
- Nowicjusz
Lubię YCD. W ostatnim odcinku rozczuliła mnie historia 19 - letniego Barta który pokazał nam wszystkim że warto walczyć o marzenia nawet jak te marzenia bolą i nikt nas nie wspiera. Gratuluje mu biletu i jest dla mnie mistrzem ! Z drugiej strony zastanawiam się czemu nikt go nie wspiera, czemu środowisko uważa go za geja? tylko dlatego że tańczy ? czemu nie wspierają go rodzice - wiem że dla rodziców to trudne widać po niech że nie są inteligentami tylko rodzina mieszkającą na wsi uznającą bardzo konserwatywne zasady ale mimo wszystko powinni dziecko wspierać w marzeniach! Bartek nie poddawaj się! Życzę Ci powiedzenia
Tu już przesadziłeś :stop:antares140 pisze:widać po niech że nie są inteligentami tylko rodzina mieszkającą na wsi uznającą bardzo konserwatywne zasady
Ok, wsparcia mu rzeczywiście brakuje, ale po wypowiedziach rodziców można stwierdzić, że kochają swojego syna i życzą mu wszystkiego dobrego w życiu, po prostu się o niego martwią. To nie znaczy, że nie są inteligentni, zastanów się.
This is not the end, this is not the beginning.
Słuchajcie czy to prawda że * edycja You can dance pojawi się już na jesieni? Wydaje mi się że to bardzo możliwe, ponieważ prawdopodobnie nie będzie Tańca z gwiazdami i być może program wejdzie w to miejsce?.
Podobna Patrycja Kazadi potwierdziła, że będzie 8 edycja YCD, nie sprecyzowała kiedy, a czy TzG zostanie czy nie dowiemy się zapewne jeszcze w tym miesiącu.
Nie wiem, czy tak będzie, ale ten program na to zasługuje. Jest to najlepiej przygotowane i zrealizowane talent show w Polsce.
You Can Dance to rzeczywiście najlepsze talent-show w Polsce. Nie wiem czy ktoś zauważył, ale wczoraj chyba po raz pierwszy w ogóle użyto w czołówce nazwisko uczestników, a nie tylko imion.
Tam wszystko jest genialnie zrobione. Nie wiem jak to możliwe, w każdym programie mogę wymieniać wady sznurkiem, a tu nie ma. Dla mnie nie.
Nie wiem skąd wziąłeś tą informację? Kolejna edycja będzie prawdopodobnie... za rok - bo tak jest od 3 lat. To, że być może nie będzie "TzG" nie ma tu nic do rzeczy. Chodzi tu o kasę i ograniczenia finansowe - każde show telewizyjne, to spory wydatek.po31 pisze:Słuchajcie czy to prawda że * edycja You can dance pojawi się już na jesieni? Wydaje mi się że to bardzo możliwe, ponieważ prawdopodobnie nie będzie Tańca z gwiazdami i być może program wejdzie w to miejsce?.
Ja osobiście You Can Dance nie oglądam, bo mnie ten program w ogóle nie pociąga. Nie dlatego, że jest źle zrobiony. Po prostu nie bawi mnie show o tańcu. Ale ja o czymś innym chciałem. Zdecydowanie wolę, gdy programy są produkowane w liczbie 1 edycja na 1 rok. Jest więcej czasu na przygotowanie programu, program się szybko nie nudzi i jest większa różnorodność w ramówce. Także bardzo dobrze, że wszystkie flagowe produkcje TVN są produkowane w liczbie 1 edycja na 1 rok.
Dzisiejszy werdykt widzów chyba jeden z najgorszych w historii YCD. Jestem strasznie rozczarowany taką decyzją, bo Bartek to dla mnie najgorszy tancerz wszystkich edycji. I o ile decyzję w sprawie dziewczyn da się przeżyć tak przez Bartka odpadają coraz lepsi tancerze...
-
- Czasem tu wpada
Moim zdaniem także najgorszy werdykt widzów. Cuki świetna, bez wątpienia odpaść powinna Mucha. Igor był moim faworytem od początku jestem w szoku i nie mogę tego przeżyć. masakraaa ; (
To straszne , że przez bartka odpadł tak wybitny tancerz jak IGOR ! :/ Ludzie w Polsce nie cierpią po prostu ludzi pewnych siebie , a tak na prawdę to tylko tacy osiągną coś w swoim życiu ! Polaczki , polaczki ... OMG !
Rzeczywiście, emocji wczoraj było sporo. Lubiłam Bartka - teraz zaczyna mnie już denerwować, uważam, że jest za wcześnie na jego udział w YCD. Gdyby dalej ćwiczył, rozwijał się i przyszedł na casting za 2-3 lata, miałby szansę na pozytywne pod względem technicznym oceny - wtedy zasłużenie przechodziłby dalej, a tak...
Osobiście, nadal żal mi Sebastiana - chciałabym aby nadal był w programie.
IGOR to znakomity tancerz i szkoda, wielka szkoda, że już go nie zobaczymy w rywalizacji.
Co do Cuki - nie lubiłam jej, ale ostatnio się to trochę zmieniło, chociaż po jej odpadnięciu nie byłam w aż takim niezadowoleniu.
Zostali teraz:
Magda i Asia Zwierzyńskie, Kinga Mucha, Ania Matlewska, Brian Poniatowski, Staszek Korotyński, Mateusz Sobecko i Bartek Wilniewicz.
Z dziewczyn wydaje mi się, że odpadnie najpierw Kinga (oczywiście wszystko zależy od tego, która para w przyszłym odcinku będzie bezpieczna), potem albo Magda, albo Asia - Ania ma największe szanse na finał (to chyba jej najbardziej kibicuję). Z chłopakami gorzej... Ciężko przewidzieć, który z nich odpadnie...
Podsumowując: wczorajsze głosowanie najgorsze ze wszystkich. Nie rozumiem naszych kochanych rodaków!!!
Osobiście, nadal żal mi Sebastiana - chciałabym aby nadal był w programie.
IGOR to znakomity tancerz i szkoda, wielka szkoda, że już go nie zobaczymy w rywalizacji.

Zostali teraz:
Magda i Asia Zwierzyńskie, Kinga Mucha, Ania Matlewska, Brian Poniatowski, Staszek Korotyński, Mateusz Sobecko i Bartek Wilniewicz.
Z dziewczyn wydaje mi się, że odpadnie najpierw Kinga (oczywiście wszystko zależy od tego, która para w przyszłym odcinku będzie bezpieczna), potem albo Magda, albo Asia - Ania ma największe szanse na finał (to chyba jej najbardziej kibicuję). Z chłopakami gorzej... Ciężko przewidzieć, który z nich odpadnie...
Podsumowując: wczorajsze głosowanie najgorsze ze wszystkich. Nie rozumiem naszych kochanych rodaków!!!
This is not the end, this is not the beginning.