[TVN] X FACTOR

Dział poświęcony zakończonym produkcjom Grupy TVN Discovery Polska.

Moderator: Łukasz

felek
Bywalec
Bywalec

Re: X FACTOR

Post autor: felek »

Jak na święta to oglądalność była dobra. Mogło być dużo gorzej.
adik1148
Bywalec
Bywalec

Post autor: adik1148 »

Aha , no tak w sobotę była rezurekcja :P Ja to tylko obchodzę pierwsze i drugie święto w niedzielę i poniedziałek zawsze ,więc nawet zapomniałem :)
musicomaniakk
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: musicomaniakk »

Ej mam pomysł :) Może założymy konto na fb, aby ludzie klikali, żebyśmy udowodnili tvnowi, że potrzebny jest czwarty juror? Piszecie się na to? :D
adik1148
Bywalec
Bywalec

Post autor: adik1148 »

musicomaniakk pisze:Ej mam pomysł :) Może założymy konto na fb, aby ludzie klikali, żebyśmy udowodnili tvnowi, że potrzebny jest czwarty juror? Piszecie się na to? :D
Dobry Pomysł !!! Zakładaj ! Tylko pamiętaj o profesjonalnej obróbce graficznej by wyglądało to profesjonalnie !
voyagerck
Początkujący
Początkujący

Post autor: voyagerck »

Jest to całkiem niezły pomysł ;) Jednak czy 4 juror nie jest kwestią licencji, którą TVN wykupił na format? Moim zdaniem TVN mógłby zostawić tylko Wojewódzkiego w panelu jurorskim i odświeżyć resztę ekipy. Może dodając do tego zmiany scenografii itp. dałoby to lepsze wyniki oglądalności. Oczywiście nie pomijając lepszego marketingu.
voyagerck
Początkujący
Początkujący

SevenUP
Bywalec
Bywalec

Post autor: SevenUP »

X Factor trzeci w 16-49 więc dobry wynik, a gdyby pod uwagę brać wyniki z weekendu to drugi. W top10 programów się nie znalazł, ale dlatego że są tam seriale tvp 2 poniedziałkowe, więc nie ma co panikować. A może napiszmy maila tylko takiego oficjalnego jakby od forum?
voyagerck
Początkujący
Początkujący

Myśle, że jest to dobra decyzja bo w sumie na FB każdy może założyć sb "funpage" a mail to inna sprawa.
musicomaniakk
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

No to konto już mamy i nawet się nam rymuje :) Za chwile tylko wszystko uzupełnię i startujemy :)

http://www.facebook.com/NieOgladamyXFactoraBez4Jurora
musicomaniakk
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

A może to i to? ;D
SevenUP
Bywalec
Bywalec

Ja napiszę tego maila, zbiorę te kwestie które omówiliśmy po 1. serii.
voyagerck
Początkujący
Początkujący

Good idea!
SevenUP
Bywalec
Bywalec

Tylko podajcie mi maila bo nie wiem na który wysłać.
musicomaniakk
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Ej, jeżeli jest tu ktoś kto robi fajną grafikę to proszę zrób na to konto jakiś nagłówek na oś czasu :)
mojpierwszyraz
Bywalec
Bywalec

Post autor: mojpierwszyraz »

Mi na 4. jurorkę niesamowicie odpowiada Maria Peszek. Ma gadane, jest kontrowersyjna, bardzo alternatywna, nieprzewidywalna - co było widać u Kuby Wojewódzkiego. To mój typ na 4. jurora. Brodka mimo iż ją lubię, i owszem też pasuje, to jednak Peszek, ewentualnie Markowska.

@adii1148 - jeśli wg Ciebie brak czwartego jurora bądź brak Mai w XF jest powodem dla którego oglądalność spadła o ok. 300 tys w porównaniu do ubiegłego tygodnia, to tylko współczuć Twojej "logice". Gdzie tutaj sens? Jeszcze coś można by było się przyczepić do 4. jurora, ale o Tatianie większość osób mówi jedno - jest bardzo ale to bardzo odpowiednią osobą na odpowiednim miejscu. Szkoda tylko że niekiedy powstrzymuje się od wypowiedzi, bo uważam że ma na prawdę cięty język.
tvn - latem programowo najgorsza!
ODPOWIEDZ