[TVN] X FACTOR
Moderator: Łukasz
Re: X FACTOR
Jak na święta to oglądalność była dobra. Mogło być dużo gorzej.
Aha , no tak w sobotę była rezurekcja
Ja to tylko obchodzę pierwsze i drugie święto w niedzielę i poniedziałek zawsze ,więc nawet zapomniałem 

-
- Czasem tu wpada
Ej mam pomysł
Może założymy konto na fb, aby ludzie klikali, żebyśmy udowodnili tvnowi, że potrzebny jest czwarty juror? Piszecie się na to? 

Dobry Pomysł !!! Zakładaj ! Tylko pamiętaj o profesjonalnej obróbce graficznej by wyglądało to profesjonalnie !musicomaniakk pisze:Ej mam pomysłMoże założymy konto na fb, aby ludzie klikali, żebyśmy udowodnili tvnowi, że potrzebny jest czwarty juror? Piszecie się na to?
Jest to całkiem niezły pomysł
Jednak czy 4 juror nie jest kwestią licencji, którą TVN wykupił na format? Moim zdaniem TVN mógłby zostawić tylko Wojewódzkiego w panelu jurorskim i odświeżyć resztę ekipy. Może dodając do tego zmiany scenografii itp. dałoby to lepsze wyniki oglądalności. Oczywiście nie pomijając lepszego marketingu.

X Factor trzeci w 16-49 więc dobry wynik, a gdyby pod uwagę brać wyniki z weekendu to drugi. W top10 programów się nie znalazł, ale dlatego że są tam seriale tvp 2 poniedziałkowe, więc nie ma co panikować. A może napiszmy maila tylko takiego oficjalnego jakby od forum?
Myśle, że jest to dobra decyzja bo w sumie na FB każdy może założyć sb "funpage" a mail to inna sprawa.
-
- Czasem tu wpada
No to konto już mamy i nawet się nam rymuje
Za chwile tylko wszystko uzupełnię i startujemy 
http://www.facebook.com/NieOgladamyXFactoraBez4Jurora

http://www.facebook.com/NieOgladamyXFactoraBez4Jurora
-
- Czasem tu wpada
A może to i to? ;D
Ja napiszę tego maila, zbiorę te kwestie które omówiliśmy po 1. serii.
Good idea!
Tylko podajcie mi maila bo nie wiem na który wysłać.
-
- Czasem tu wpada
Ej, jeżeli jest tu ktoś kto robi fajną grafikę to proszę zrób na to konto jakiś nagłówek na oś czasu 

-
- Bywalec
Mi na 4. jurorkę niesamowicie odpowiada Maria Peszek. Ma gadane, jest kontrowersyjna, bardzo alternatywna, nieprzewidywalna - co było widać u Kuby Wojewódzkiego. To mój typ na 4. jurora. Brodka mimo iż ją lubię, i owszem też pasuje, to jednak Peszek, ewentualnie Markowska.
@adii1148 - jeśli wg Ciebie brak czwartego jurora bądź brak Mai w XF jest powodem dla którego oglądalność spadła o ok. 300 tys w porównaniu do ubiegłego tygodnia, to tylko współczuć Twojej "logice". Gdzie tutaj sens? Jeszcze coś można by było się przyczepić do 4. jurora, ale o Tatianie większość osób mówi jedno - jest bardzo ale to bardzo odpowiednią osobą na odpowiednim miejscu. Szkoda tylko że niekiedy powstrzymuje się od wypowiedzi, bo uważam że ma na prawdę cięty język.
@adii1148 - jeśli wg Ciebie brak czwartego jurora bądź brak Mai w XF jest powodem dla którego oglądalność spadła o ok. 300 tys w porównaniu do ubiegłego tygodnia, to tylko współczuć Twojej "logice". Gdzie tutaj sens? Jeszcze coś można by było się przyczepić do 4. jurora, ale o Tatianie większość osób mówi jedno - jest bardzo ale to bardzo odpowiednią osobą na odpowiednim miejscu. Szkoda tylko że niekiedy powstrzymuje się od wypowiedzi, bo uważam że ma na prawdę cięty język.
tvn - latem programowo najgorsza!