Maja Popielarska
Moderator: Łukasz
Re: Maja Popielarska
Ciekawe czy będzie tylko w DDTVN czy też w TVN24? :mhm:
Maja wczoraj była w WiW. 

Maja wczoraj była w WiW. 

W TVN Meteo też? Ale i tak pewnie to tylko zastępstwo.
Raczej nie. Z jej rozmowy z Jarkiem wywnioskowałem, że to już na stałe, ale zobaczymy.matik pisze:W TVN Meteo też? Ale i tak pewnie to tylko zastępstwo.
I dziś w dyżurze wieczornym.
Może i na stałe. Jak rok temu zrezygnowała z prowadzenia prognoz, to od maja w TVN24 poranne dyżury czasem miała Weronika Diallo, a od czerwca Katarzyna Krupa doszła do redakcji DDTVN, więc bilans jakoś się wyrównał. Teraz Weronika Diallo prowadzi prognozy rzadko i tylko wyjazdowe, a Krupa od lutego nie pracuje w TVN, więc miejsce jak najbardziej jest.avatar pisze:Raczej nie. Z jej rozmowy z Jarkiem wywnioskowałem, że to już na stałe, ale zobaczymy.matik pisze:W TVN Meteo też? Ale i tak pewnie to tylko zastępstwo.
Była w FPP.matik pisze:I dziś w dyżurze wieczornym.Może i na stałe. Jak rok temu zrezygnowała z prowadzenia prognoz, to od maja w TVN24 poranne dyżury czasem miała Weronika Diallo, a od czerwca Katarzyna Krupa doszła do redakcji DDTVN, więc bilans jakoś się wyrównał. Teraz Weronika Diallo prowadzi prognozy rzadko i tylko wyjazdowe, a Krupa od lutego nie pracuje w TVN, więc miejsce jak najbardziej jest.avatar pisze:Raczej nie. Z jej rozmowy z Jarkiem wywnioskowałem, że to już na stałe, ale zobaczymy.matik pisze:W TVN Meteo też? Ale i tak pewnie to tylko zastępstwo.

-
- Fanatyk :)
Jaka miła niespodzianka w piątą rocznicę mojej aktywności na tym forum
Takie małe deja vu - Maja znowu w DpD.
Chce się nucić I ja witałem nieraz kogoś, choć tvn24 już nie takie

Chce się nucić I ja witałem nieraz kogoś, choć tvn24 już nie takie

Może to jakieś dziwne ale ja przez to, że widywałem ją w TVN Meteo w programie "Maja w ogrodzie" ze zdziwieniem i zaskoczeniem czytam, że nie było jej w tvn24 przez kilkanaście miesięcy, w ogóle jakoś tego nie zauważyłem tzn. jej braku na antenie.
a można prosić o video?
-
- Fanatyk :)
Naprawdę bardzo miłą niespodzianka zobaczyć panią Mająto tak długiej przerwie. I ten uśmiech, ten piękny głos
. Brakowało jej.

epsztajnek DZIĘKUJĘ!!! a tak informacyjnie czy wstawisz video z Kasią Werner z poranka 30 mar 2011, 08:11 viewtopic.php?f=9&t=3673&st=0&sk=t&sd=a&start=570
Maja w TVN24 była dzień wcześniej w Poranku 17 maja i to był jej debiut.