TTV

Miejsce na dyskusje związane z TVN Warner Bros. Discovery; dział poświęcony obecnym i archiwalnym audycjom.

Moderator: Łukasz

rogi
Bywalec
Bywalec

Re: TTV

Post autor: rogi »

Od kiedy Adam Piśko prowadzi "Raz lepiej, raz gorzej"? Wiem, że prowadził program wraz ze swoją żoną - Kingą Burzyńską.
arrow2
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: arrow2 »

W TTV wielkie wakacyjne cięcia, skrócony Poranek ma prowadzić tylko Marcin Mańka, reszta out, redakcja Blisko Ludzie też na wakacje zostaje wysłana na zieloną trawkę, z redakcji Expressu wypada 1/3 załogi.
:arrow: dwa
matik
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: matik »

To przez cały ten okres nie będzie premier Blisko ludzi i przez te 3 miesiące dzień w dzień tylko Mańka będzie w pp? Aż trudno w to uwierzyć. To prawie cała wakacyjna ramówka oparta będzie na powtórkach. Żeby tylko tego interesu nie zwinęli.
arrow2
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Chyba Poranek nie będzie się pojawiał w weekendy, ale tego nie jestem na 100% pewien. Od września pewnie wszystko wróci do "normy", wszak Waltery dały aż 3 lata na osiągnięcie poziomu opłacalności. :)
arrow2
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Sorry za post pod postem.

Wróble ćwierkają, że żegnający się z ttv na czas wakacji Patrycja Drozd i Maciek Dolega przechodzą już próby kamerowe w tvn24.
rogi
Bywalec
Bywalec

arrow2 pisze:Sorry za post pod postem.

Wróble ćwierkają, że żegnający się z ttv na czas wakacji Patrycja Drozd i Maciek Dolega przechodzą już próby kamerowe w tvn24.
Ciekawy jestem co mieliby prowadzić? Pogodę jako setni prezenterzy ? Chociaż Patrycję to widziałbym w serwisach ale Dolegę to może do mycia stołu dla Durczoka?
Czyli to prawda, że Marcin Mańka będzie sam prowadził "PP" przez trzy miesiące?
arrow2
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

rogi pisze:

Ciekawy jestem co mieliby prowadzić? Pogodę jako setni prezenterzy ? Chociaż Patrycję to widziałbym w serwisach ale Dolegę to może do mycia stołu dla Durczoka?
Tak, to prawda.
Te same wróble ćwierkają, że jednemu z prezenterów kończy się kontrakt i nie będzie już się pojawiał w tej roli na antenie.
rogi
Bywalec
Bywalec

arrow2 pisze:
rogi pisze:

Tak, to prawda.
Te same wróble ćwierkają, że jednemu z prezenterów kończy się kontrakt i nie będzie już się pojawiał w tej roli na antenie.
A co z Olą Majcherek?
matik
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

BR TVN pisze:- emisja programu „POGODNY PORANEK” zostaje zawieszona od 2 czerwca
rogi
Bywalec
Bywalec

matik pisze:
BR TVN pisze:- emisja programu „POGODNY PORANEK” zostaje zawieszona od 2 czerwca
Świetnie! Oni już totalnie zdurnieli? To może w ogóle zrobią sobie przerwę w nadawaniu sygnału na te trzy miesiące?!
matik
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

O ile jestem w stanie zrozumieć, że w wakacje trzeba zmienić ramówkę, bo widzów jest mniej i wpływy z reklam topnieją, to jednak to co zaserwuje TTV, to jakaś kpina. W taki sposób widzów zniechęcą do swojej stacji. Co do tego komunikatu, to mam chociaż nadzieję, że w nim jest błąd i ma dotyczyć tylko wydań weekendowych.
arrow2
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Mam takie właśnie wrażenie, że to jakiś błąd, bo interaktywny program na żywo to jeden z zapisów w koncesji dla ttv.
sybic
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: sybic »

Szkoda mi Pogodnego Poranka, bo go oglądałem.
Ja jakoś miejsca rano znaleźć sobie nie mogę…
Kiedy oglądałem Poranek w TVN24, ale Kuźniar i ogólne pranie mózgów w tym programie mnie zezłościły tak, ze uciekłem do Radio Eska do programu porannego 6 na 9. Niestety i ten program został zdjęty, a zastąpiony przez program prowadzony przez tego cymbała Majewskiego. Uciekłem więc do Pogodnego Poranka TTV. Teraz program zdjęli…
Powróciłem więc do Radia ZET.
rogi
Bywalec
Bywalec

To "PP" nie ma całkowicie? Przecież Mańka miał go prowadzić pon-pt.
matik
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Na razie nie ma go w ogóle. Ramówkę na stronie zaktualizowali.
ODPOWIEDZ