Anna Jędrzejowska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

pkp
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Re: Anna Jędrzejowska

Post autor: pkp »

można też się do tego odnieść tak, że skoro 15 na żywo idzie na wakacje to powinna/musi z tych wakacji wrócić
nouze
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: nouze »

Zostaje pytanie, czy 15 na żywo to był autorski program Anny, czy występowała tylko jako stała prowadząca :rozglada:
Chociaż patrząc na "Czarno na białym", problemu z oddaniem programu w inne ręce też by nie było
nouze
Fan Forum
Fan Forum

Pani Redaktor póki co nie ma, więc można się pokusić na małe podsumowanie.
Poniżej moje subiektywne TOP 5 kreacji Anny w 15 na żywo 8) 8) 8)

Miejsce 5. - Safari
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek Obrazek

Sukienka z debiutu programu, która obok jego wirtualnego wystroju i kamerowych ujęć, była równie nieoczekiwanym, wizerunkowym szokiem. Pojawiła się kilka razy przez następne miesiące.

Miejsce 4. - Szlafroczek
Obrazek
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

No bo gdyby pozbyć się tych guzików, to co by ta marynarka przypominała? Ja nic na swoje skojarzenia nie poradzę, mam swoje skrzywienia - wiem to. Przywdziewana jest wyjątkowo nieczęsto, co tylko potęguje jej moc :tanczy:

Miejsce 3. - ex aequo - Pielęgniareczka + Świąteczny róż
Obrazek
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

Obrazek
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

Wiem, oszukałem :stop: Jak ex aequo to nie powinno być czwartego miejsca.
Maj był miesiącem nowości w temacie sukienek - ta różowa pojawiła się w święto flagi a fragmenty z tego programu zostały potem wykorzystane w reklamie 15 na żywo. Jedynie bez tej biało-czerwonej rozetki. Powody są raczej jasne, ale jakby któryś uprzejmy, mocno prawicowy redaktor podłapał temat "w TVN-ie usuwają komputerowo narodowe, patriotyczne akcenty!" mogłoby być ciekawie. No, ja nic nie mówiłem.

Miejsce 2. - Elegancja
Obrazek
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

Ja to widzę tak - Ponętna żona milionera, na snobistycznym balu sylwestrowym, z diamentami wokół szyi i kryształowym kieliszkiem szampana w dłoni. Nieco znudzona, wertuje wzrokiem towarzystwo. W końcu wychodzi na balkon i zauważa w dole @nołzego, który wymiata miotłą szczury z ogrodu do piwnicy i wyzywa pod nosem szefa dusigrosza. Pani Anna zawsze miała słabość do szarych pracowników i niedotrzymywania przysięgi małżeńskiej, więc kiedy ich wzrok się spotkał... :spiewa:

Miejsce 1. - *autocenzura* :xx:
Obrazek
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

Wszystko, łącznie z tym co nie wypada, zostało o tej prezencji powiedziane. Choć moje osobiste preferencje estetyczne nie mogą się pogodzić z tym, że pazurki nie były czerwone :/

No, tyle :lol2:
epsztajnek
Fanatyk :)

Post autor: epsztajnek »

Odnośnie miejsca 1 - mógłby kolega przypomnieć datę emisji tego wydania :?: muszę odszukać w swoim archiwum
Odnośnie miejsca 2 - owszem, wielka elegancja, ale jednak nie na poziomie snobistycznego balu sylwestrowego :nie:
Ja bym to widział tak:
Ponętna prezenterka dostaje wyjątkowo do poprowadzenia w zastępstwie ( obiektywne trudności kadrowe ) wieczorne podsumowanie dnia.
Program się kończy, obsługa techniczna zaczyna wygaszać reflektory i monitory, a naszej bohaterce jakoś niespieszno do domu.
Tymczasem zmęczone nóżki dają o sobie znać , pantofelki lądują pod biurkiem
a dalej to już niech wyobraźnia pracuje :devil:
nouze
Fan Forum
Fan Forum

epsztajnek pisze:Odnośnie miejsca 1 - mógłby kolega przypomnieć datę emisji tego wydania muszę odszukać w swoim archiwum
25 lipca - przydałoby się video w porządnej jakości :rydzyk: :rydzyk: :rydzyk:
epsztajnek pisze:Tymczasem zmęczone nóżki dają o sobie znać , pantofelki lądują pod biurkiem a dalej to już niech wyobraźnia pracuje
Jestem absolutnie pewien dalszego ciągu wydarzeń :D11 :lol2:
miwaszkiewicz
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: miwaszkiewicz »

Jeszcze niedawno pisaliśmy o powrocie Anny Jędrzejowskiej do "Faktów". Teraz sprawa ucichła. Orientuje się ktoś, czy i ewentualnie kiedy Jędrzejowska wróci do "Faktów"?
pkp
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

no właśnie czy ktoś słyszał kiedy AJ ma wrócić, i czy dalej będzie prowadzić "15 na żywo" czy "Fakty"?
epsztajnek

Na razie dajcie dziewczynie odpocząć i złapać trochę słoneczka :D
pkp
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

epsztajnek pisze:Na razie dajcie dziewczynie odpocząć i złapać trochę słoneczka :D
już prawie miesiąc, a jej mąż jest już w pracy, więc chyba sama na urlopie nie siedzi na plaży
nouze
Fan Forum
Fan Forum

No i co? To nic nowego że niektórzy prezenterzy całe wakacje mają wolne. Trzeba czekać i tyle, jak coś będzie konkretnie wiadomo to i tak pewnie najpierw z jakiegoś newsa się dowiemy.
nouze
Fan Forum
Fan Forum

W wątku cisza. Nie ma o czym gadać. W końcu ile można pytać o Fakty, albo molestować pewnego uprzejmego Pana o archiwa. Ale niska pozycja wątku na stronie lekko drażni, więc ja się może pochwalę (a co!).
To uwaga: Pani Anna Jot, ta sama o której tu piszemy, lubieżny i tajemniczy czarny charakter TVN24, równie dostępna jak księżna Cambridge, a posiadaną biżuterią na pewno by ją przyćmiła w towarzystwie. Otóż ta sławna Pani Ania... odpisała mi na e-mail :jupi: :jupi: :jupi:

No... i tyle właściwie.
Mogłem się tylko nie przedstawiać, kto ja jestem i z jakiego forum, bo na następny już nie odpowiedziała :devil:

P.S.
Przypominam, że 21 sierpnia Anna ma urodziny, więc będzie okazja na odświeżenie tematu :spiewa:
epsztajnek

nouze pisze:W wątku cisza.
Uff :) Już myślałem, patrząc na odświeżony wątek, że przegapiłem powrót na ekran :rozglada:
Mogłem się tylko nie przedstawiać, kto ja jestem i z jakiego forum
Poważnie odsłoniłeś karty ? :shock: To igranie z ogniem :devil:
nouze
Fan Forum
Fan Forum

Pod pierwszym mailem wspomniałem tylko ksywę, ale chyba nie poznała, bo odpowiedziała "drogi NOUZE" :xx:
Zresztą po tym liście nawet Pan by mnie nie poznał :nie:
no ale...
epsztajnek pisze:Poważnie odsłoniłeś karty ? To igranie z ogniem
więc właśnie, w tym drugim już wyszła moja bezczelność :D22
a jeśli weszła tu po raz pierwszy, to trafiła akurat na nasze "ja bym to widział tak" :devil:
pkp
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

jeśli wierzyć telemagazynowi to od września będzie znow na antenie program AJ, czyli z tego wynika, że portal tvnfakty.pl pomylił się mówiąc ze przechodzi do "Faktów". Nouze czy można wiedzieć co AJ do ciebie napisała?
nouze
Fan Forum
Fan Forum

pkp pisze:jeśli wierzyć telemagazynowi to od września będzie znow na antenie program AJ, czyli z tego wynika, że portal tvnfakty.pl pomylił się mówiąc ze przechodzi do "Faktów".
Rewolucja ma być od października, więc jeszcze spokojnie. Poczekamy na konkretne info.
pkp pisze:Nouze czy można wiedzieć co AJ do ciebie napisała?
:shock: :stop:
Ale nie myśl że wiem od Anny coś więcej na ten temat
ODPOWIEDZ