A GoÂłota przegraÂł i robienie z tego wielkiego wydarzenia byÂło wielkÂą gÂłupotÂą Kilka miesiĂŞcy temu kiedy GoÂłota walczyÂł z Byrdem tvn wysÂłaÂł do Nowego Jorku Sianeckiego.
Pewnie teraz bêd¹ ubolewaÌ nad tym, ¿e sêdziaa by³ z³y i Ÿle roztrzygn¹³ walke
WIEDZIAÂŁEMMM!
ByÂłem tego pewien, Âże przegra
Myœla³em, ¿e Go³ota juz znikn¹³ z ringu i nie bêdzie wstydu dla Polski przynosiÌ a tu...
kolejna porazka
Co sobie o polakach w innych krajach pomyÂślÂą...
Każdego dnia toczy się życie - Jesteśmy po to aby je pokazać - Cała prawda całą dobę - TVN24
TVN - PROGRAMOWO NAJLEPSZA
I z czego siĂŞ tak cieszyĂŚ :?
Ogl¹da³eœ ca³¹ walkê ? Ruiz dwa razy wyl¹dowa³ na deskach po ciosach Go³oty i trzy razy sam siê potkn¹³ tak ¿ê upad³. A potem wygra³ na punkty.Ju¿ nie wspominaj¹c o tym ¿e ca³y czas walczy³ nieczysto. Czy to uwa¿asz, ¿e to jest sprawiedliwe. :?
Maks to zadowolenie raczej z tego ze tvn pokazal ta walke i ze puszczal materialy o niej i zapowiedzi bardzo czesto a tu Golota przegral (tzn. sedziowie go wykolesiowali-wystarczylo zreszta ogladac walke). Pan Michos cieszy sie wlasnie (przynajmniej tak mniemam) tylko dlatego. Zgryzliwosc i zlosliwosc to norma.
To jest to na co czekałem od początku... "Fakty. Justyna Pochanke. Witam Państwa". Jest najlepsza.
Mnie akurat boks caÂłkowicie nie interesuje i jest mi obojĂŞtne kto wygraÂł
Na twoje posty minio nie warto odpowiadaĂŚ bo caÂły czas szukasz tylko zaczepki
Wracj¹c do tematu. Uwa¿am, ¿e wczorajsza relacja Wiktora Batera dla Faktów by³a ¿enuj¹ca. po pierwsze wszed³ w s³owo J. Pochanke -oczywiœcie wszyscy z góry ustalaj¹ pytania dla korespondentów- ale móg³ ch³opina poczekaÌ. Justyna nie skoùczy³a jeszcze zadawaÌ pytania a on ju¿ wie co ma powiedzieÌ. Porównanie sytuacji na Ukrainie do meczu i sztachet te¿ by³o kiepskie. Ca³oœÌ niezwykle p³ytka i krótka - chyba chcieli pokazaÌ, ¿e maj¹ tam swojego cz³owieka. Tylko to siê liczy dla TVN - sens korespondencji ju¿ nie. oto znowu jesteœmy w miejscu wa¿nych wydarzeù i .... w³aœciwie nic wiêcej. Materia³ filmowy by³ ju¿ lepszy...
Ale có¿ - to s¹ uroki stacji komercyjnej, w której wszystko robi siê na pokaz.
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
RĂłb tak dalej doktorzefaustusie a przekonasz mnie.
Tylko Âże Polska Telewizja WCIÂĄÂŻ Nie jest publiczna i wielokrotnie to stacje komercyjne/-a to pokazaÂły. Co do tego o czym wspomniaÂłeÂś sie zgadzam, choc FaktĂłw nie widziaÂłem.
TVN odszedł wraz z Lisem i Olejnik....i kolejni odchodzą :::...Cała prawda Całą dobe...:::TVN24
doktorfaustus1 pisze: UwaÂżam, Âże wczorajsza relacja Wiktora Batera dla FaktĂłw byÂła ÂżenujÂąca.
Doktorze, posiedŸ tam przez tydzieù to przekonasz siê jaka ta praca jest prosta... Chyba nie s¹dzisz ze rola Batera ogranicza siê do dawania livów... Pytania faktycznie s¹ ustalane przed programem, ale nie widzê w tym nic z³ego- ka¿dy tak robi, ¿eby zabezpieczyÌ siê, ¿e nie bêdzie wsypy. A to ¿e Bater wszed³ Pochanke w s³owo to kosmetyka. Pamietaj ¿e miêdzy Warszaw¹ a Kijowem s¹ 2-3 sekundy opóŸnienia. Mo¿e Justyna zrobi³a pauzê i Bater uzna³, ¿e skoùczy³a zadawaÌ pytanie...
WiĂŞc czemu inni korespondenci potrafiÂą przygotowaĂŚ coÂś ciekawego? DajÂącego w miarĂŞ peÂłny wizerunek aktualnej sytuacji i zapowiedÂź niektĂłrych przyszÂłych wydarzeĂą? Chyba obecnie na Ukrainie nie trzeba szukaĂŚ tematĂłw do zrobienia materiaÂłu.
Niestety, wczorajszy materia³ Wiktora Batera nie spe³nia³ tych standardów. I nie interesuje mnie to, ¿e jest zmêczony. Trudno - sam sobie wybra³ taki zawód, ewentualnie niech napisze do TVN list z proœb¹ o zmiennika - a nó¿ Walter sypnie kas¹.
A czy ja napisa³em gdzieœ, ¿e ustalone z góry pytania s¹ z³e? Nie! Chodzi³o mi o fakt, ¿e Bater nie czeka³ nawet, a¿ Justyna Pochanke skoùczy zadawaÌ pytanie. I bynajmniej nie zrobi³a wówczas ¿adnej pauzy. W.B. us³ysza³ co chcia³ i od razu w³¹czy³ siê niczym jakiœ Grzegorz Kajdanowicz, nie zawa¿aj¹c na ozodbniki dodane przez Justynê. Samo wejœcie na ¿ywo trwa³o nieca³¹ minutê i praktycznie by³o o ... niczym. A przecie¿ móg³ powiedzieÌ coœ wiêcej - co siê obecnie dzieje etc (wiadomo - sytaucja zmienia siê jak w kalejdoskopie - materia³ zrobiono oko³o 17.00, a do 19.00 wszystko mog³o siê zmieniÌ.) Samo porównanie do sytuacji po meczu by³o nudne!
Prawda jest taka, Âże o wydarzeniach na Ukrainie lepiej mĂłwi TVPi Polsat. TVN postawiÂł na gwiazdĂŞBatera i chyba w tym przypadku poniĂłsÂł klĂŞskĂŞ.
Ostatnio zmieniony środa 01 gru 2004, 14:29 przez doktorfaustus1, łącznie zmieniany 1 raz.
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....