Fakty - program informacyjny TVN

Rozmowy na temat Faktów TVN i wszystkiego co jest z nimi zwiazane.

Moderator: Łukasz

doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Post autor: doktorfaustus1 »

Maciek, staram siĂŞ godnie peÂłniĂŚ rolĂŞ "Zmiji jednej" i tylko owe obowiÂązki zawodowe powodujÂą, Âże jestem "zaczepny" :D
Michos wywiadu z Maj¹ nie szukaj, mam wy³¹cznoœÌ... :D :D :D :D
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: michos »

Michos wywiadu z Maj¹ nie szukaj, mam wy³¹cznoœÌ...
Ach ty cwaniaku :lol: :lol: :lol: JesteÂś tym jedynym czy tym nielicznym co ma :?: :?: :?:

http://www.wirtualnemedia.pl/index1.php ... kulu=17447
A o gumisiach to juÂż Âłaska wspomnieĂŚ :!: :!: :!: droga "WM"
Oni chyba powinni jak¹œ reklamê z tego zrobiÌ i obwieszczaÌ wsze, i weobec ¿e fakty dokona³y wielkiego wprsot epokowego osi¹gniêcia pokonu¹c po raz 1 "wiadomoœci" :twisted: :twisted: :twisted:
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Ten news na WM bêdzie tam jeszcze przez kilka tygodni na g³ównej stronie. Ja ich znam. Oczywiœcie jeszcze o wk³adzie Lisa wspomn¹ i gotowe - news miesi¹ca.
Za co można dostać tutaj bana? Za pisanie na innym niż Łukasza forum. Czy to jest wolność, o którą 15 lat temu walczono? Czy to są ideały pomarańczowej rewolucji, której wstążeczkę nasz Admin dał kilka miesięcy temu na swojej stronie? Wątpie....
Awatar użytkownika
Bartek
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Bartek »

ehh.. pÂłakaĂŚ siĂŞ chce. normalnie pÂłakaĂŚ sie chce.
Nie wiem czy ktos kojarzy czy nie, ze tvn dobry marketing ma (jak mi ktos powie ze nie - to sie sprzeczac nie bede, glupszemu ustapie) i takie informacje jak pokonanie ogladalnoscia konkurencji na tym polu sa dla nich wazne, bo czysto wirtualnie (przynajmniej u czesci widzow) podnosza wartosc programu wsrod ludzi (nazwijmy ich x :lol: ). To jest telewizja czysto komercyjna nastawiona przede wszystkim na zysk. Oni musza chwytac sie kazdej mozliwej rzeczy, wykorzystywac wszystko co sie da, by najwiecej z tego wyciagnac. I tyle. Taki biznes.

PS. Ale i tak jestem fanem Faktow, bo to najlepszy program. Czemu? Dowód jest prosty: Przed 6.09.2004 mog³em ogl¹daÌ fakty przez 22-27 minut. Teraz mogê przez pó³torej godziny, mimo ze faktów o 19 wcale nie wydluzono. I taka prawda.
tobi
Zbanowany
Zbanowany

Post autor: tobi »

doktorfaustus1 pisze:Maciek, Maciek, gdzie ta tendencyjnoœÌ? Chyba mam prawo napisaÌ o ostatnich wynikach ogl¹dalnoœci. A ¿e by³y one niekorzytne dla Faktów TVN? Có¿, nie moja to wina.
Jasne :!: Ty i TVP
TVN odszedł wraz z Lisem i Olejnik....i kolejni odchodzą
:::...Cała prawda Całą dobe...:::TVN24

http://www.radiopin.pl
http://www.jazzradio.pl
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

I proszĂŞ - dzisiaj AGB potwierdza sukces GumisiĂłw i poraÂżkĂŞ FaktĂłw - moÂże wiĂŞc czas na "maÂłe" zmiany w Faktach TVN?
Awatar użytkownika
michos
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:

Post autor: michos »

Tak wyrzuciĂŚ A*tomata i pochanke :!: :!: :!: :twisted: :twisted: :twisted:
LordTomas
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: LordTomas »

WywaliĂŚ czym prĂŞdzej tym lepiej :!: :!: :!: :twisted: :twisted: :twisted:
kamuii
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: kamuii »

A*tomat temu panu juÂż dziekujemy....
Android <3
Anonymus
Bywalec
Bywalec

Re: Wczorajsza Wieczorynka pokonaÂła Fakty

Post autor: Anonymus »

doktorfaustus1 pisze: Có¿ szefowie TVN powinni pójœÌ po rozum do g³owy i zmodyfikowaÌ upadaj¹cy ju¿ program.
doktorfaustus dlaczego upadajÂący program :?:
skoro piszesz, Âże Fakty odniosÂły sukces pokonaÂły oglÂądalnoÂściÂą WieczorynkĂŞ to nie mĂłw, Âże upadajÂą bo wtedy by oznaczaÂło, Âże tracÂą oglÂądalnosc
Każdego dnia toczy się życie - Jesteśmy po to aby je pokazać - Cała prawda całą dobę - TVN24
TVN - PROGRAMOWO NAJLEPSZA
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Anonymus - Twoja wypoiwedÂź jest momentami nielogiczna - przeanalizuj jeszcze raz co napisaÂłeÂś. Pozdrawiam Faustus
Kajetan
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Kajetan »

Faustusie! FAKTY wcale nie upadaj±. Utrzymujê wysok± ogl±dalno¶æ (ponad 4 mln, choæ mog³obyc lepiej) i co wa¿ne ogl±dalno¶æ jest stabilna! Nie spada, nie ro¶nie -stoi w miejscu. ¦wiadczy to o tym, ¿e Fakty maj± swoich wiernych widzów. A WIADOMO¦CI? Jednak osi±gaj± gorsze wyniki ni¿ przed rokiem. W poniedzia³ki ogl±da je poni¿ej 5 mln, i ogl±dalno¶æ jest bliska do FAKTÓw. Ten serwis wiêc (takie s± FAKTY 8) ) traci powoli widzów. FAKTY stoj± w miejscu.

A przez ostatnie dwa dni nie ogl±da³em FAKTÓW :( Dzi¶ to samo. Pochanke ogl±da³em tylko w poniedzia³ek i wtorek. Jutro ona czy Kajdanowicz :? MAM nadziejê, ¿e Justyna bo Kajdanowicza nie zniosê :twisted: (wtedy jak wielu wybieram w³a¶nie WIECZORYNKÊ)
http://www.tvnfakty.pl - wszystkie fakty o TVN

BrzydUla - poniedziałek-piątek, godz. 17:55
(tvn) programowo najlepsza
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Kaseta nie wiem czemu w poniedzia³ek mi¹³y kiepski wynik, ale np dzieù wczeœniej zgromadzi³y oko³o 6 milionów widzów, podobnie we wtorek i œrodê. Owszem - skacz¹ im te wyniki, ale wci¹¿ s¹ dobre. Jeszcze miesi¹c temu sta³y w miejscu. Oczywiœcie gdyby pracowa³ Pac³awski to od razu ca³a wina spad³aby na niego, w rzeczywistoœci winê za wahania ponosi Grzywaczewski (program jest do jasnej cholery za krótki!!! - ju¿ im to dwa razy napisa³em) i Warakomska, która zatrudni³a w roli prezenterki Wysock¹, a ta jak widaÌ lepiej czuje siê w roli korespondenta sjmowego.
Kajetan
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: Kajetan »

Nie powiedziaÂłem przecieÂż, Âże WIADOMOÂŚCI notujÂą sÂłabe wynika, ale porĂłwnujÂąc je naprzykÂład z tymi sprzed roku to sÂą niÂższe.
FAKTY niewiele straci³y, ogl±dalno¶æ utrzymuje siê na sta³ym dobrym poziomie... A dzi¶ zamiast FAKTÓW ogl±da³em WIADOMO¦CI :D

Zbulwersowa³ mnie trochê ostatni materia³ o 15 lat WIADOMOŒCI. Serwis "Jedynki" pokaza³ ogl¹dalnoœÌ jak¹ osi¹gaj¹ WIADOMOSCI, Fakty i Wydarzenia. WidaÌ by³o, ¿e badania AGB i TNs Obop znacznie siê ró¿ni¹... WIADOMOŒCI œrednio ogl¹da chyba (nie pamiêtam za bardzo) wg TNS Obop ponad 5 milionów widzów (gromadz¹ nawet 5,8), FAKTY niewiele ponad 3, Wydarzenia ponad 2... Gorsz¹ce by³o takie "chwalenie" Wydarzeù. Powiedzieli ¿e FAKTY gromadz¹ od 3 do 3,3 mln widowni, Wydarzenia od 1,3 do 3,5! WIADOMOŒCI gór¹...

A AGB pokazuje, Âże WIADOMOÂŚci Âśrednio oglÂąda 5 mln, FAKTY 4, Wydarzenia w POLSACIE Âśrednio niecaÂłe 2. Dalej pozostajĂŞ wiĂŞc w przekonaniu Âże w badaniach TNs TVN wypada gorzej, lepiej POLSAT... :roll:
http://www.tvnfakty.pl - wszystkie fakty o TVN

BrzydUla - poniedziałek-piątek, godz. 17:55
(tvn) programowo najlepsza
doktorfaustus1
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Wczorajsze WiadomoÂści byÂły najchĂŞtniej oglÂądanym programem telewizyjnym, wieczorynka na 8 miejscu, Fakty zamykaÂły 10.
ODPOWIEDZ