TVN24 - dyskusja ogólna
Moderator: Łukasz
Re: Moje zdanie o TVN24
Zaczynają przeglądać na oczy. Mają różne poglądy, to normalne. Poza tym chcą być obiektywni. Ale skoro sam Miszczak stwierdził, że TVN jest tubą PO to nic dziwnego, że niektórym zaczyna robić się za ciasno..
Fan Omeny
"Wstajesz i łżesz" ;-)

"Wstajesz i łżesz" ;-)
Miszczak powiedział tylko powszechnie znaną rzecz, że widzowie tvn to głównie wyborcy PO i pokazywanie w tvn PO w negatywnym świetle powoduje odpływ widzów, jak miało to miejsce w przypadku programów Szymona Majewskiego. Myślę, że podobny odpływ słuchaczy miałoby Radio Maryja gdyby nagle zaczęło negatywnie mówić o PiS. Tak to już jest, USA też to przerabiało, że główne media mają określony profil liberalny albo konserwatywny i skupiają wokół siebie zwolenników danej opcji politycznej.grero89 pisze:Ale skoro sam Miszczak stwierdził, że TVN jest tubą PO to nic dziwnego, że niektórym zaczyna robić się za ciasno..

Ja przestałem oglądać Majewskiego, bo jego żarty zwyczajnie przestały mnie śmieszyć - nie mówię tylko o żartach politycznych, ale o wszystkich. Sam program z prowadzącym na czele stał się żałosny - brak pomysłu na show sprowadziło je do żałośnie głupich, nieśmiesznych pytań i zadań dla gości oraz durnych, nieśmiesznych skeczy.
-
- Początkujący
Re: Praca w TVN24.
A czy możesz zdradzić w jaki sposób poznałeś załogę TVN-u w Katowicach? Może ktoś z Twoich krewnych lub znajomych tam pracuje?filipek24 pisze: To tylko rok mniej niż ja, ale wszyscy mówią, że te parę lat szybko zleciJa z kolei wolałbym pracę reportera lub prezentera, więc mam kilka lat by poczynić jakieś kroki ku temu
Jednego Ci zazdroszczę, mieszkasz w mieście gdzie jest oddział TVN24, ja do najbliższego mam ok. 75 km , a mimo to wszyscy mnie już w katowickim TVN24 znają ;P
To może zdradź nam proszę jak można poznać załogę TVN-u, też bym chciała zobaczyć jak wygląda taka praca....filipek24 pisze: To zależy. W Katowickim TVN24 znają mnie już PRAWIE wszyscy. Wszyscy reporterzy, szef oddziału, większość operatorów i inżynierzy wozu satelitarnego. Z częścią załogi jestem po imieniu, strasznie sympatyczni ludzie
Jeśli chodzi o Warszawę, to poznałem osobiście kilku reporterów, prezenterów no i prezenterkiZ kilkoma osobami jestem w kontakcie za pośrednictwem m.in. portali społecznościowych
Re: Praca w TVN24.
Praca w TVN24 to by było coś. Prowadzić serwisy informacyjne i Dzień po dniu...
Re: TVN24 HD (?)
Dziwne, że tylko w eNce się pojawi. Przecież to nie jest kanał filmowy, tylko informacyjny...
Moim zdaniem powinien się znaleźć we wszystkich platformach.
No chyba, że pryszcze Kuźniara są tak cenne, że tylko do oglądanie w eNce.
Moim zdaniem powinien się znaleźć we wszystkich platformach.
No chyba, że pryszcze Kuźniara są tak cenne, że tylko do oglądanie w eNce.
Czy TVN24 HD będzie w UPC? Za odpowiedź dziękuje. 

-
- Początkujący
Czy czołówki programów tvn24 (serwis, poranek,15 na żywo, szkło, dzień po dniu) są przystosowane do HD? Fakty po południu i Fakty po Faktach raczej mają czołówki przystosowane, bo były zmieniane 3.10, ale inne programy?
5 lat na forum 
Na innym forum także @brk

Na innym forum także @brk
-
- Czasem tu wpada
Na pewno cała grafika TVN CNBC jest w HD i nawet jest w takiej jakości generowana, jednak na satelitę idzie SD. W sumie to szkoda, bo ten kanał ma wyjątkowe możliwości do przejścia na HD. Tak samo jak TVN Meteo. Co do TVN24 - wątpię, aby czołówki, które kilka lat temu były nieudolnie dostosowywane do 16/9 (np. czołówka Kropki nad i) były dostępne w HD. Przecież niektóre są nieostre i rozpikselizowane w SD...
-
- Bywalec
Nie chcę nic sugerować, ale z moich prywatnych donosów wynika, iż TVN24 nadal pracuje nad odświeżonym logo, grafiką, muzyką i całą tą otoczką i możliwe, że właśnie data 1.12.2012 będzie pretekstem do rozpoczecia emisji "nowego" TVN24.
tvn - latem programowo najgorsza!
Do tej pory lubiłem takie zmiany ale od premiery nowych Faktów boję się każdej zmiany w TVN'ie. :ech:mojpierwszyraz pisze:Nie chcę nic sugerować, ale z moich prywatnych donosów wynika, iż TVN24 nadal pracuje nad odświeżonym logo, grafiką, muzyką i całą tą otoczką i możliwe, że właśnie data 1.12.2012 będzie pretekstem do rozpoczecia emisji "nowego" TVN24.
Kombinują również z obecną oprawą graficzną, bo od ponad tygodnia żółta belka jest zmodyfikowana:mojpierwszyraz pisze:Nie chcę nic sugerować, ale z moich prywatnych donosów wynika, iż TVN24 nadal pracuje nad odświeżonym logo, grafiką, muzyką i całą tą otoczką i możliwe, że właśnie data 1.12.2012 będzie pretekstem do rozpoczecia emisji "nowego" TVN24.
OBECNA

DAWNA
Ogólnie rzecz biorąc, nie nastawiam się na nową oprawę. Sądzę, że obecna zostanie.